arkadaşım havaalanında çalışıyorum elimde parfüm teyp vs var ilgilenirmisin....
yada gümrük görevlisiyim elimde teyp falan var ilgilenirmisin.....
böyle satıcılar var arkadaşlar hiç sizede denk geldimi; adam havalanında çalışıyo ama çalışma saatleri içinde bütün şehri gezip satış yapıyo veya gümrük görevilisiym die......ama elindeki ürünler sahte.....
sizede satış yapmak isteyen oldumu
olmaz mı yaw geçen gün müşterimin birisnin şirketindeyim eleman girdi içeriye işte gümrükten çıkartım falan diye elinde bi diesel saat vardı öylesine geyiğine sordum kaç para diye 40 ytl dedi oha dedim olurmu çok pahalı falan dedim kaç para verirsin dedi 5 ytl vereyim dedim ( vermez falan sanmıştım ) iyi al dedi bende almak zorunda kaldım ilginç walla 5 milyona verebiliosa kaç paraya aldığını düşünemiorum bile
Allah Versin 2. el Forumuna Diyeceksin
quote:
Orjinalden alıntı: korkmazmustafa
arkadaşım havaalanında çalışıyorum elimde parfüm teyp vs var ilgilenirmisin....
yada gümrük görevlisiyim elimde teyp falan var ilgilenirmisin.....
böyle satıcılar var arkadaşlar hiç sizede denk geldimi; adam havalanında çalışıyo ama çalışma saatleri içinde bütün şehri gezip satış yapıyo veya gümrük görevilisiym die......ama elindeki ürünler sahte.....
sizede satış yapmak isteyen oldumu
kiloyla alıyodur.
o malların hepsi çalıntı, bir an önce elden çıkarmaya çalışıyorlar, iki gün sonra hırsızlar yakalandığında kimlere sattın diye sorugulanırlar ve sattıkları kişileri tek tek sayarlar, sende bile bile hırsızlık malı aldın diye yargılanır ve ceza yersin, örneği çok, uzak durun derim,
ya yok sahte satıyo adamlar parfüm falan hepsi çakma
o da birşeymi dükkana öyle bir tip geldi ben gemi kaptanıyım dio