Şimdi Ara

HAVAALANINDA ÇALIŞIYORUM ELİMDE MALZEME VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşım havaalanında çalışıyorum elimde parfüm teyp vs var ilgilenirmisin....

yada gümrük görevlisiyim elimde teyp falan var ilgilenirmisin.....

böyle satıcılar var arkadaşlar hiç sizede denk geldimi; adam havalanında çalışıyo ama çalışma saatleri içinde bütün şehri gezip
    satış yapıyo veya gümrük görevilisiym die......ama elindeki ürünler sahte.....

sizede satış yapmak isteyen oldumu

• olmaz mı yaw geçen gün müşterimin birisnin şirketindeyim eleman girdi içeriye işte gümrükten çıkartım falan diye elinde bi diesel saat vardı öylesine geyiğine sordum kaç para diye 40 ytl dedi oha dedim olurmu çok pahalı falan dedim kaç para verirsin dedi 5 ytl vereyim dedim ( vermez falan sanmıştım ) iyi al dedi bende almak zorunda kaldım ilginç walla 5 milyona verebiliosa kaç paraya aldığını düşünemiorum bile
  • Allah Versin 2. el Forumuna Diyeceksin
    quote:

Orjinalden alıntı: korkmazmustafa

arkadaşım havaalanında çalışıyorum elimde parfüm teyp vs var ilgilenirmisin....

yada gümrük görevlisiyim elimde teyp falan var ilgilenirmisin.....

böyle satıcılar var arkadaşlar hiç sizede denk geldimi; adam havalanında çalışıyo ama çalışma saatleri içinde bütün şehri gezip
    satış yapıyo veya gümrük görevilisiym die......ama elindeki ürünler sahte.....

sizede satış yapmak isteyen oldumu

• kiloyla alıyodur.
  • o malların hepsi çalıntı,
    bir an önce elden çıkarmaya çalışıyorlar,
    iki gün sonra hırsızlar yakalandığında kimlere sattın diye sorugulanırlar ve sattıkları kişileri tek tek sayarlar,
    sende bile bile hırsızlık malı aldın diye yargılanır ve ceza yersin, örneği çok, uzak durun derim,
  • ya yok sahte satıyo adamlar parfüm falan hepsi çakma
  • o da birşeymi dükkana öyle bir tip geldi ben gemi kaptanıyım dio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

o da birşeymi dükkana öyle bir tip geldi ben gemi kaptanıyım dio

Ek iş yapmak ayıp mı lütfen

• uçak pilotuyum diyomuş
  • adam o kadar ısrar etti. yok cebimde param yok diyorum. o zaman kredi kartınla arabaya benzin al diyor. yok dedim. küfretti bastı gaza.

karşısındakini salak yerine koyuyorlar. daha önce de 60-70 ytl dediği parfümü 5 liraya almıştım ellerinden. kolonya bile daha ucuz be
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

o da birşeymi dükkana öyle bir tip geldi ben gemi kaptanıyım dio

uzay gemisi şöförüyüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.