Şimdi Ara

Uzun süre ayakta çalışıyorum!. Ayakkabı önerisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
31.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, uzun süre ayakta çalıştığım için özellikle topuklarım çok ağrıyor. Reebok ya da Hummel'ın gündelik ayakkabılarını giyiyorum ama ayakta kalan biri için pek uygun değil?

Özellikle uzun süre ayakta duranlar için ne çeşit bir ayakkabı önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uzun Süre Ayakta Kalanlar İçin Ayakkabı Önerisi

Uzun süre ayakta kalmak ayaklarınızda ağrı, rahatsızlık ve yorgunluğa yol açabilir. Ancak doğru ayakkabıları seçerek bu rahatsızlıkları en aza indirebilirsiniz. Sürekli ayakta duranlar için özel olarak tasarlanmış ayakkabılar, ayaklarınızın desteklenmesine, yastıklanmasına ve rahat etmesine yardımcı olur.

Sürekli Ayakta Çalışanlar İçin Ayakkabı Önerileri

• Yastıklama ve Destek: Ayakkabılarınızın yeterli yastıklama ve destek sağlaması önemlidir. Hafızalı köpük veya jel tabanlıklı ayakkabılar, ayaklarınızın şeklini alarak basıncı eşit olarak dağıtır.
    • Topuk Desteği: Ayakkabılarınızın topuklarınızı desteklemesi, topuk ağrısını önlemeye yardımcı olur. Topuk sayacı sağlam olmalı ve ayaklarınızı sıkıca kavramalıdır.
    • Nefes Alabilirlik: Ayakkabılarınızın nefes alabilir malzemelerden yapılması, ayaklarınızın terlemesini ve kokmasını önler. Deri veya file gibi malzemeler idealdir.
    • Kaymaz Taban: Uzun süre ayakta kalacaksanız, kaymaz tabanlı ayakkabılar tercih edin. Bu, kaymaları ve düşmeleri önlemeye yardımcı olur.
    • Geniş Ayakkabı: Ayakkabılarınızın ayaklarınıza uygun olduğundan emin olun. Çok dar ayakkabılar ayak ağrısına yol açabilir.

Önerilen Ayakkabı Markaları

• Merrell: Uzun süre ayakta duranlar için tasarlanmış ayakkabılar sunan ünlü bir marka.
    • Keen: İş ve açık hava etkinlikleri için yüksek kaliteli, destekleyici ayakkabılar üretir.
    • Dansko: Hem erkekler hem de kadınlar için rahat ve şık ayakkabılar üretir.
    • Birkenstock: Ortopedik tabanlı ve yastıklamalı ayakkabılar, ayak ağrısını azaltmaya yardımcı olur.
    • Hoka One One: Koşu ve diğer atletik aktiviteler için son derece yastıklanmış ayakkabılar üretir.

Sürekli ayakta çalışıyorsanız, ayak sağlığınıza yatırım yapmak esastır. Doğru ayakkabılar seçerek ayak ağrısını, rahatsızlığı ve yorgunluğu önleyebilir ve iş gününüz boyunca daha rahat edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Skechers memory froam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayağın 44 numara ise tavsiye ederim indirim var

www.beymen.com
    Erkek Klasik Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları 2020 | Beymen
    https://www.beymen.com/p_santoni-loafer_104292_10011
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Ayağın 44 numara ise tavsiye ederim indirim var

www.beymen.com
    Erkek Klasik Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları 2020 | Beymen

Kaptım 5 tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Memory foam bir süre sonra içe basma yaptırıyor, normal Skechers modellerini tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Ayağın 44 numara ise tavsiye ederim indirim var

bunu kışın nasıl giyecen la orada kış yazıyor
  • arka topuk kısmı hayvani yüksek görünen her türlü ayakkabı seni götürür
    misal adidas barracuda mı neydi o koşu ayakkabısı olan
    o topuk yükselmedikçe senin ağrıların falan geçmez o topuk rahat 2 3 cm yükselecek
  • biryeregitmiyoruz2 kullanıcısına yanıt
    Bende uzun süre ayaktayım öncelikle ayağınızın şekline uygun kalıbta ayakkabı almaya çalışın yanlardan topuktan sıkmasın ve özellikle "hafif" ayakkabı almaya çalışın ben bu hususlara dikkat ederek aldığım nike ve puma ayakkabılarda rahat ettim biraz pahalı gelebilir ancak 1-2 sene giyiyorum en az ben onun dışında belli bir marka model önerim yok başka markalardada bu hususlara bakarak iyi ayakkabı alabilirsiniz.

• Asics jel + ortopedik tabanlık tavsiye ediyorum. Yastığa basar gibi bir his oluyor.
  • Asics jel uygun gibi görünüyor bir araştırayım çok teşekkür herkese :D
  • Kesinlikle nixe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.