Şimdi Ara

Koltuk altı terine çözüm var mı dershane için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum dershaneye gidiyoruz konu yks ile doğrudan alakalı koltuk altım çok terliyor öküz değilim deodorant sıkıyorum ve ter kokusu olmuyor ama yine de koltuk altındaki o ıslaklık iğrenç duruyor önerisi olan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalimyapmaz -- 14 Eylül 2022; 14:7:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deo stick kullan kesiyor cidden. Ama dökülüyor bi tık parça parça

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt

Dökülüyor derken ? Ürün linki atar mısın

• Yukarı

• insanlık hali

• cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt
    Rexona Black And White Stick Kadın Anti-Perspirant Deodorant 40 ml 1 Paket (1 x 40 ml)
    amazon
    Rexona Black And White Stick Kadın Anti-Perspirant Deodorant 40 ml 1 Paket (1 x 40 ml)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B084XT2M41/ref=cm_sw_r_apan_i_22AH7XRS7ZJQK94WZZEK

Şu tür ben farklısını kullanıyordum. Marketlerden alabilirsin. Terleme azsa roll on da işini görebilir

Bu normal roll ona benziyo hocam etkili mi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cemalimyapmaz C kullanıcısına yanıt
    Roll on biraz sıvıdır bu ise krem gibi o yüzden baya etkili oluyor. Ben baya terliyordum yazın sabahtan akşama kadar kesti beni.

Hocam valla kafayı yicem ya sırf bu yüzden siyah dışında renk giyemiyorum bi gömlek giyiyorum koltuk altı kapkara

• Driclor var kardeşim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anti perspirant kullan. O da olmadı driclor en son çare koltuk altı botoks.

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

Driclor gündelik kullanıma uygun mu

• banyo yap

• terleme

• Ne dion

• komik

• Çantanda deodorant taşı, lazım oldukça kullanırsın. Koltuk altı kıllarına da dikkat et kanka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 14 Eylül 2022; 15:48:13 >
  • giy knk valla takma çünkü çok normal bir şey herkeste oluyor kimsenin umrunda değil gönül rahatlığıyla kaldır kollarını ıslaksa ıslak hava 30+ derecede ne olacaktı başka? ben onu takmayı bıraktığımdan beri hayat konforum o kadar arttı ki anlatamam. hijyenle alakalı değil bakımsız bulmaz kimse. çok çekici bulduğum elit bakımlı avrupalı kız arkadaşlarımın takmayıp normal bulması rahat rahat kollarını kaldırması bir şeylere uzanmasını gördüğümde aştım ben de. baktım hiç iğrendirmiyor ve normal geliyor alnının terlemesinden farksız. insanlar da takmıyor o zaman ben niye takıyorum dedim saldım düşünmeyi. kimsenin umrunda değil yani. senin koltuk altının ıslandığını görenlerinki de ıslak zaten onlar da aynı sıcak havada duruyorlar herkesinki ıslak. aş yani özgüvenini çok kırar yoksa

• bulduren kullanıcısına yanıt

Kanka deodorant çözüm değil ki koku olmuyo zaten deodorant kullanıyorum deodorantlar görüntüyü engellemiyo sonuçta

• SnowyOwl kullanıcısına yanıt

Haklısın aslında ama ben kendim de rahatsız oluyorum başkalarınınkini görünce evet insanlık hali ama ne olursa olsun hoş durmuyor bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.