Şimdi Ara

Üstü yatak altı çalışma masası ne kadar patlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam şu resimdekini satan yer bulamadım yaptırmak istesem kaç liraya patlar?

konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın mobilya konusunu nereye açacağımı bilemedim.

• Konu buraya mı açılmalı bilemiyorum ama görmüşken yazayım dedim, ikea varsa yakınınızda, ranzaları var demir ranza olabilir, üst katı yatak alt katını istediğini yap artık, kale olarak kullanılması gösterilmiş, ikeayı gezerken minik evler var orada da futbol ve oyun alanı olarak tasarlanmış çok hoşuma gitmişti, tam bir çocuk odası yatağı gibiydi hem yerden tasarruf hem kullanışlı.

google'e ikea demir ranza yazıp görsellerde aratınca da çok yatak modeli çıkıyor, tıklayıp sitelerine de gidebilirsiniz daha çok model ve satış yerlerini görmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isilc

Konu buraya mı açılmalı bilemiyorum ama görmüşken yazayım dedim, ikea varsa yakınınızda, ranzaları var demir ranza olabilir, üst katı yatak alt katını istediğini yap artık, kale olarak kullanılması gösterilmiş, ikeayı gezerken minik evler var orada da futbol ve oyun alanı olarak tasarlanmış çok hoşuma gitmişti, tam bir çocuk odası yatağı gibiydi hem yerden tasarruf hem kullanışlı.

google'e ikea demir ranza yazıp görsellerde aratınca da çok yatak modeli çıkıyor, tıklayıp sitelerine de gidebilirsiniz daha çok model ve satış yerlerini görmek için.

öncelikle cevabınız için teşekkürler.

ikeada dediğiniz demir ranzayı gördüm 499 ve 599 liralık iki modeli var. alt tarafı boş artık alt tarafı kendi zevklerim doğrultusunda döşerim hem fiyattan kısmış olurum. resimde gösterdiğim model pahalıya patlayabilir.

tekrar tşkler iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

quote:

Orijinalden alıntı: isilc

Konu buraya mı açılmalı bilemiyorum ama görmüşken yazayım dedim, ikea varsa yakınınızda, ranzaları var demir ranza olabilir, üst katı yatak alt katını istediğini yap artık, kale olarak kullanılması gösterilmiş, ikeayı gezerken minik evler var orada da futbol ve oyun alanı olarak tasarlanmış çok hoşuma gitmişti, tam bir çocuk odası yatağı gibiydi hem yerden tasarruf hem kullanışlı.

öncelikle cevabınız için teşekkürler.

ikeada dediğiniz demir ranzayı gördüm 499 ve 599 liralık iki modeli var. alt tarafı boş artık alt tarafı kendi zevklerim doğrultusunda döşerim hem fiyattan kısmış olurum. resimde gösterdiğim model pahalıya patlayabilir.

tekrar tşkler iyi akşamlar.

İşe yaradıysa sevindim

• forumda böyle bir ranzayı kendi yapan bir kişi vardı. çok da güzel olmuştu. tabi yapmak herkesin işi değil ama maliyet konusunda fikir verebilir diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

forumda böyle bir ranzayı kendi yapan bir kişi vardı. çok da güzel olmuştu. tabi yapmak herkesin işi değil ama maliyet konusunda fikir verebilir diye düşündüm.

linkini atar mısın?
  • quote:

quote:

forumda böyle bir ranzayı kendi yapan bir kişi vardı. çok da güzel olmuştu. tabi yapmak herkesin işi değil ama maliyet konusunda fikir verebilir diye düşündüm.

linkini atar mısın?

bir araştırayım bulabilirsem atarım tabiki.

http://forum.donanimhaber.com/m_52727065/mpage_4/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 17 Nisan 2015; 12:52:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

linkini atar mısın?

bir araştırayım bulabilirsem atarım tabiki.

http://forum.donanimhaber.com/m_52727065/mpage_4/tm.htm

teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.