Benim ellerim çok terliyordu. Terkur krem sürdüm geçti. Kesin, kalıcı çözüm. Yalnız zararlı diyorlar, koltuk altı da el gibi değil. Bir doktora ve eczacıya mutlaka danış. |
Koltuk altı terine çözüm var mı dershane için (2. sayfa)
-
-
Duş alırken ardıç katranlı sabun kullan terleyen bölgelerde.
-
4-5 günde 1 falan kullanıyosun zaten, o süre boyunca çok çok az terliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anti perspirant özellikli roll on kullanacaksın. https://m.media-amazon.com/images/I/71ZgYEtu6aL._AC_SX679_.jpg
Bu tarz bir ürün al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khan Aitmatov -- 14 Eylül 2022; 18:25:28 > -
Koltuk altına epilasyon yaptır. Ancak hormonal dengen bozulabilir.
terliyorsan daha cok banyo yapacaksin bu kadar basit
-
o kadar basit olsa kimse terlemezdi herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Problemimiz ne ter kokusu bu kokuyu baskılamak için
sınıf içinde saat başı osur millet bi tek osuruk kokusunu alacak ter kokun baskılanacak
senin osurduğunu anlamamları için sıra aralarından geçerken osur denendi onaylandı
-
Kol kesin hocam.
evet bu kadar basit sizler kokarcasiniz
-
akilsiz olma bu kadar
Ben de aşırı takıntılıyım buna. Bir de her gün duş almama rağmen yapış yapış oluyorum. Metabolizma ile alakalı da olabilir bende kokma yok ama yüzüm gözüm yağlanıyor aşırı fazla
Pudra pudra
-
içine ince bir fanila giy.
-
Daha da çok terletmesin hocam yalnız mantıklı geldi teri tutabiliyosa ama bu işin sonunda hem içlik hem t-shirt terlerse sıkıntı
adana vs gibi saçma derecede sıcak bir yerde değilsen o kadar terlemezsin bence.
-
2 haftaya sıcaklar geçer hocam takmayın fazla
Merhaba hocam nerdesiniz terleme botoksu yapalım size kesin çözümquote:
Orijinalden alıntı: cemalimyapmazDaha da çok terletmesin hocam yalnız mantıklı geldi teri tutabiliyosa ama bu işin sonunda hem içlik hem t-shirt terlerse sıkıntı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X