Şimdi Ara

38 gündür evden çıkmıyorum sorularınızı alayım. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
5.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çöpleri ne yaptın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlara vereceğin parayı adam akıllı daha yararlı şeylere versen daha iyiydi neyse....
  • BağKurluSamuray kullanıcısına yanıt
    Ben parayı en adam akıllı şekil olarak oyunlara harcadığımı sanıyorum.
  • GamerPerson kullanıcısına yanıt
    En güzeli değil mi ama paşam? İnsan yok dırdır yok abuk subuk işler yok. Sabaha kadar oyun oyna vs canın ne isterse onu yap. Bence hayat budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar anlamıyorlar işte bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerPerson

Haftalık olarak ailemden çok nadir alırım.oda cidden çulsuz kaldığım zaman.Ben Birkaç işyerinde torpille çalıştım zamanında.Oradan inanılmaz derece para kazandım.Kumbaraya hüplettim.Şimdi ise yiyiyorum.Yani o kadar genel bir durum değil zengilik benim için.Param bitince yine aynı duruma düşecem.

Ne kadar maaş alıyodunki torpilli?

• Hocam hangi okuldan hangi bölümden mezun oldu ? İş bulamadın mı ? Ne zamana kadar böyle devam ediceksin ?
  • Güzel bir macera olmuş anlaşılan senin için ama ben uzun bir süre mesela 2 gün evde kalınca gerçekten çok sıkılıyorum ve tatil çok çabukcak hiçbirşey yapmadan moloton bir şekilde geçiyor. Gerçekten git arkadaşlarınla kas fln çalış yada gez toz
  • tekmi yaşıyorsun. Camdan dışarı bakıyormusun? Amacın ne kardeş neden dışarı çıkmıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: GamerPerson

-15 adet 2.5 litrelik kolalar.(kasiyere kardeşimin sünneti var,salonda yapıyoruz dedim)
    -4 adet video Playstation 4 oyunu
    -istediğim kadar cips.(eskiden kalmalarda vardı)
    -aynı zamanda abur cubur.
    -bol peçete.(yağlı ellerimle ağzımı silmek için)
    -sigara kullanmasamda merak amaçlı 3 paket sigara.(kaçak değil,10.5 tl)
    -Neredeyse her gün dışarıdan istenen hazır yemek.
    -bol uyku ve bol banyo.

Evet.Bunları önceden planlamıştım.Bundan dolayı

-50 tl kolalar.
    -500-600 civarı Oyunlar.
    -Cipse o kadar para harcamadım.yanlış değilsem 20 tl mi ne verdim.Zaten baya bi vardı evde.
    -Abur cubura hiç harcamadım desem yeridir.(sadece 1 kavonoz nuttela,tobleron mu ne 1 paket dedikleri şey beyaz olan, birkaç tane ülker damak o kadar.)
    -peçete ya 10 tl'dir ya 5 tl'dir hatırlamıyorum.
    -30 tl sigara (çoğunu içmedim.)
    -en az bi 15'tllik yemek yesem..İşim zor.

Evet bunların sayesinde hayatta kalabildim.38 gündür nasıl evde kalabildiğimi merak edenler sorsun. (galiba insan yüzünü yavaş yavaş unutuyorum.) not:Arkadaşlar ben zengin değilim.Sadece birikmiş param vardı.Bende öyle kumbarada kalacağına kendime harcıyam dedim.

Derdin neydi be hocam? İyi hoş yapmışında hiç mi arayan soran olmadı, arkadaşın, sevgilin, anan baban, akrabaların.. Seni dışarı çıkaracak bir allahın kulu yokmuydu? Üniversite vb. bir olayın yok mu? Çok özel değilse sebeplerini yazarsan, merak ediyor insan neden böyle bişey yaptı diye..

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Güzel bir macera olmuş anlaşılan senin için ama ben uzun bir süre mesela 2 gün evde kalınca gerçekten çok sıkılıyorum ve tatil çok çabukcak hiçbirşey yapmadan moloton bir şekilde geçiyor. Gerçekten git arkadaşlarınla kas fln çalış yada gez toz

m
    mo
    Mol
    Molo
    Molot
    Moloto
    Moloton
    Moloto
    Molot
    Molo
    Mol
    Mo
    M
    M
    Mo
    Mol
    Molo
    Molot
    Moloto
    Molotof
    Moloto
    molot
    Molo
    Mol
    Mo
    M

• quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1
    m
    mo
    Mol
    Molo
    Molot
    Moloto
    Moloton
    Moloto
    Molot
    Molo
    Mol
    Mo
    M
    M
    Mo
    Mol
    Molo
    Molot
    Moloto
    Molotof
    Moloto
    molot
    Molo
    Mol
    Mo
    M

Moloton nedir hocam birde şekil şukul yapmışın :D Farklı bir anlamı mı var yoksa bu bildiğimiz MONOTON mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1
    m
    mo
    Mol
    Molo
    Molot
    Moloto
    Moloton
    Moloto
    Molot
    Molo
    Mol
    Mo
    M
    M
    Mo
    Mol
    Molo
    Molot
    Moloto
    Molotof
    Moloto
    molot
    Molo
    Mol
    Mo
    M

Moloton nedir hocam birde şekil şukul yapmışın :D Farklı bir anlamı mı var yoksa bu bildiğimiz MONOTON mu?

Alıntı yaptığım mesaja bakmamışsın dostum.

• Cinali1 C kullanıcısına yanıt
    Yok onu gördüm o arkadaşın kafası ayrı güzel zaten, sen vurgulayınca dedim acaba bir anlamı varda ben mi bilmiyorum
  • Derdim yok.Arkadaş ortamını olsun,sevgili olsun cart curt pek takmam.Sadece ilk defa yeteri kadar para ile evde kaldım.Olay bu.
  • ozet : asosyal issiz biri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışarıdan yemek gelince , yemeği getiren çocuk yemeği kapının önüne koyuyor sen de parayı paspasın altına mı bırakıyorsun?
  • ferrari091 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle.
  • Hayır.Onun için gizli bir yer var.Kapının önüne geliyor kapının üstünde 3 kere gizli yere vuruyor.Sonra gizli şifreyi söylüyor.daha sonra Yerin dibine giden bir merdiven açılıyor.Oraya inip Yemeği kutsal taşın üstüne koyup geri gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.