Şimdi Ara

38 lik woofer marka ve fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 38 lik woofer fiyatları hakkında yardımcı olursanız sevinirim 2 tane 1000 lik pioneer elimde mevcut ama bi arkadaşta 3000 lik tek 38 lik woofer gördüm benimkilerden daha sert yürek hoplatan bi bas veriyor cevaplarınızı bekliyorum teşkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhantos86 -- 19 Ağustos 2007; 11:54:23 >

• Şuna 38 lik demeyelim cahilce bir tavırla , 38 cm lik subwoofer diyelim 3000 lik te demeyelim 3000 watt diyelim ..
    Pioneer in SPL serisi subwooferlarına bak..
    watt a göre titretme olmaz..
  • harry yardırdın yine..

• neyi yardırdım?
  • başklarına tenkit eden HayriBlade arkadasımızın SPACES'inden altındı bir resimdir

gorunce gülmekten kırıldım

• Özelime girmeyin..Ordaki kız resimleri daha güzel..
  • seninki cevap olmamışta yazıyı eliştiri gibi olmuş buralarda takılma derim magazin programlarında artistleri eleştirsen daha hoş olur 38 lik işte sen anlamıssın düzeltmek saçma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benım arkadaşın mersosunda var... maşallahı var.. arka camı patlattı kaç kere hemde
  • marka model versen iyi olur ..SPL serisi subwooferlar var Pioneerin onlar gayet güçlü..

• hayri bakıyorum cevaplıyorsun artık soruları
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitRoJeN

hayri bakıyorum cevaplıyorsun artık soruları

hep dalga olmaz ..
  • cadence nin güzel wooferlari war cam patlatmaya bire bir tercih ederim jbl in 5000 watt liklari war. onlarada cam patlamaya bire bir
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitRoJeN

başklarına tenkit eden HayriBlade arkadasımızın SPACES'inden altındı bir resimdir

gorunce gülmekten kırıldım

haaa kapak yapmış

• Ahanda olay budur kapak olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.