6310i de çok pahalı değil aslında,ben kullandım 2 hafta bekleme süresi 3 gün konuşma süresi vardı ya[clps][clvr] tam profesyonel telefonu.
Garantılı ıse durma al ama degılse alma Kıbrısta 250 mılyon adam 1 yılda garantı verıo
3100da poli war dostum... cok SIK bi telefon kucuk... ama taksitle o fiyata 6100 bulduysan eywallah derim...
goruntu istiyomushsun yukarda yazmishsin... o zaman 6100 verelim :D
saol dostum.. önerileriniz gerçekten çok iyi.. ve ilgilenip yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.. Daha önce ööle telefonların görüntüsüne bakıyodum.. Cuma alıcam nasip olursa.. ilk planda aklımda 3100 var.. şarj olayı çok iyi görünüyo.. Sadece fotosunu gördüğüm için kararsızım.. Telefonu görünce karar vericem ama kesinlikle Nokia alıcam... Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim..
[frndsp][frndsp][frndsp]
Bu saatten sonra 6310i yi geçiniz renkli al derim, hatta 3100 al derim kizilötesi we radyo yok ama 6100dan daha gelismis bir sürümü war, fotolara bakarken zoom da yapabiliyor beyaz kapagi çok hos digerleri kötü, 340milyona 3300i da düsün derim 3100 we 6100dan kat kat iyi bir alet (340 garantili fiyat)
6310i artık eski zaten. onun renklisi güzel(6220). 3100 gerçekten güzel. ama 6100 ı tip olarak geçemez derim
6100 da ıyıdır ya ole demeyın kullanıslı ufak zarıf
görünüşü baya iyi!
+1
hocam rengine arkadash karar werir isterse beyaz isterse mavi :D ama ben lacivertini tercih ederim! su yaninda ince cizgi gecen...
Arkadaşlar 3100 alıyorum.. Rengi baya bi güzel.. Ama tip o kadar da iyi değil.. Yalnız Nokianın sitesinde 17 gün şarj olayından bahsediyor.. Bu ne derece doğru? Çünkü satıcı olmaz öle şey.. Bunların Şarjı max. 3-4 gün gider diyor.. o mu bilmiyor yoksa yanlış bilgilendirmemi var?
Ya beyler,nerden alıyonuz 6 ay taksitle 6100 ı 380 ni söleysenize yahu deli olduk ..)) bizde alalım.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by iboteke</i> <br />Arkadaşlar 3100 alıyorum.. Rengi baya bi güzel.. Ama tip o kadar da iyi değil.. Yalnız Nokianın sitesinde 17 gün şarj olayından bahsediyor.. Bu ne derece doğru? Çünkü satıcı olmaz öle şey.. Bunların Şarjı max. 3-4 gün gider diyor.. o mu bilmiyor yoksa yanlış bilgilendirmemi var? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
abi 17gun gider mi ya?! filips mi bu (kaldiki filipsin sarji bilem o kadar gitmiyo)
3 4 gun dogru demish adam
ciddimisin hocam ya! Ya ne bileyim sitesinde öyle yazdığını görünce heveslenmiştim.. Bana 17 değil 7 gün gitse bile yeter ama. Eğer kullanan varsa bize söyleyebilirmi kaçgün gittiğini.. Bak almadım telefonu ya! Çok ciddiyim.. Çevremde kullanan olmadığı için soramadım da..
3100 kapağının şarj edilmesi de çok hoş. şarjdan kastım daha fazla ışık yayması için ışık altında tutulması.
wala hic duymadim :d ilahi melih walla.... ama cok gusel yani baya ufak.. ondan alcaktim ama dusun artik oyle bi caydim ki 3650 aldim
melih anlattığın olay fosfor alaşımlı olmasından kaynaklanan bi özellik olabilir mi? Abi ben bu topiği kaçırmışım yaa. 6100 ist da garantili taksitle 340 milyon. ikinci el garantili peşin 275 milyon. izmir mi pahalı, yoksa iboteke tongaya mı düşüyo?
fosforlu olmasından kaynaklanıyor ve i 10-15 dk ışık altında tutunca feci parlıyo(florasan lamba altında değil normal ampul altında)