Şimdi Ara

380 milyona 6100 iyimi??? Ne dersiniz... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi cok gusel o zaman! dusunme 3100 al :d yada ghokodan ogren 6100 al
  • ilgilenirsen seve seve yardımcı olurum
  • bak dedim :d herkes yardim kupu burda (bazilari harci...)
  • ghoko nasıl yaaw.... ben 380 ucuz diyodum.. nasıl oluyo.. nerde.. o dediğin yerde 3100 ne kadar? bide cidden o kapak fosforlu gibi bişey..
  • http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=70427[vkng][vkng][vkng]

çok değil 3 ay önce başıma bu gelmişti.. yine aynı hatayı yapmak istemiyorum.. O nedenle yardımlarınızı istemiştim.. Neden bu kadar ince eleyip sık dokuduğumu yukardaki topiğe bakarsanız anlarsınız..
    Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim..
  • abiiii bu topici hatirliyom ama kusura bakmada nasil kazik yemishtin bu 3310 olayinda ha ehehehe :D 180 milyona 3310 almishtin bide 2.el cikmishti :))))))))))))
  • abiiii bu topici hatirliyom ama kusura bakmada nasil kazik yemishtin bu 3310 olayinda ha ehehehe :D 180 milyona 3310 almishtin bide 2.el cikmishti :))))))))))))
  • işte aynı olay başıma gelmesin diye sizlere danışıyom ya kardeş! Pariste bir adaşım var ona bilem soruyorum.. Eğer uygun olursa ordan almayı bile düşünüyorum.. Aynı kazığı bi daha yersem tam enayi olurum...[wand][baris][saek][rntg][baris][wand]
  • :DD hocam iste yeme kazik fln git 6100 al 370'e taksitle.. bizim arkadash 4 ay once 600 milyona aldi 6 taksit... 6100 + kamera
  • ama ghoko 275 pesin garantili diyo istanbulda?! buda biraz fazla ucuz geldi bana... sen bilirsin...
  • bütün forum seferber oldu yinede aldıramadık sana 6100 ı, al kardeşim şu teli, fiyatıda iyi bak...
  • :D harbiden bu fiyata kacmaz... dedim bide arkadas 600 milyona aldi 6 taksitle sen 300e bulmushun atlayiver (bence)
  • cok para ıstemsler ama taksıtle ıse yı bence kacırma.
  • YA millet bende alıcam bakın nerden alıyosunuz ya 380 ne? 7210 mu veriyorum kız.ark.hediye ben alıyom bakın kendime..Nerden bulurum?
  • arkadaşlar ben bi yerde hata mı yapıyorum acaba?
    kadıköyde 340 milyona almayanı dövüyolar 6100'ı
    çok temiz, garantili 2. el için de 275 istiyolar.
    konuşulan fiyatlar gerçekse, ben ticaretine başliim bu işin bari..
    al-sat temiz iş :)
  • ghoko hemen başla kardeşim... bak kaç tane müşterin var yeterki temiz ve garantili olsun.. Sen den alırım valla... bu arada arkadaşlar ben 6100 da karar kıldım.. İnşallah alıcam bu hafta...
  • bence 6100 yerine
    6610 düşünün
    Bizde 5 tane var arka kapağın sabit olması çok sorun çıkarttı. Yarısı çatlak kullanıyo.
  • nasıl yani çatlak kullanıyor? kapak açılıp kapanırken zorlanıyormu? bi de bütçem bu kadar kardeşim..
    üzerine çıkamam yane... o civarlarda başka bir önerin varsa alayım ben
  • Arka kapak değiş miyo o yüzden kırılma kirlenme çizilme hepsi öğlece kalıyo :D
  • Belki daha önce sölemisimdir daha eski olan 7210 war tüm özellikler 6100la ayni arka kapak da degisiyo, pislendi mi fln ama orj. arka kapak 45milyon.. 7210un fiyati 370-400 civari garantili fln
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.