Şimdi Ara

3800-3900TL Ekran Kartı geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam n11 indiriminden faydalanmak için tek tek ayrı sipariş vermeniz gerekiyor.Tek seferde birden fazla ürün seçerseniz indirimden faydalanamazsınız.Ekran kartı için ise gigabyte`ın 1-2 derece fark ediyor ancak msi ve evgaya göre daha gürültülü çalışıyor.Tercihinize göre evga veya msi seçebilirsiniz.8 aydır araştırıyorum bende bakmadığım forum kalmadı ddr4`ün çıkmasını bekliyordum,sisteminiz çok güzel bir aksilik çıkmazsa aynısını cuma günü toplayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mat666 -- 17 Ocak 2016; 1:59:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mat666

Hocam n11 indiriminden faydalanmak için tek tek ayrı sipariş vermeniz gerekiyor.Tek seferde birden fazla ürün seçerseniz indirimden faydalanamazsınız.Ekran kartı için ise gigabyte`ın 1-2 derece fark ediyor ancak msi ve evgaya göre daha gürültülü çalışıyor.Tercihinize göre evga veya msi seçebilirsiniz.8 aydır araştırıyorum bende bakmadığım forum kalmadı ddr4`ün çıkmasını bekliyordum,sisteminiz çok güzel bir aksilik çıkmazsa aynısını cuma günü toplayacağım.

http://i1.wp.com/www.eteknix.com/wp-content/uploads/2014/09/heatpipe.jpg?w=790.png

evgada ısı borusunun tam temas etmemesi gibi bi problem varmış hangi acx serisindeydi araştırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overmedia -- 17 Ocak 2016; 2:19:48 >

• Overmedia kullanıcısına yanıt
    Ben garantiye almak istiyorum sonra başım ağrımasın derseniz msi ile devam edin.
    Farkli bir onerim var bu anakart yazilan msi kartlardan daha kaliteli oc ve komponenent yonunden fiyati

http://www.sinerji.gen.tr/asus-z170-a-ddr4-3400mhz-svgl16x-1151p-pmu2921

970 de msi 4g modelinde cok cwli kart var mee modeli yesil olanda daha az risk var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Farkli bir onerim var bu anakart yazilan msi kartlardan daha kaliteli oc ve komponenent yonunden fiyati

http://www.sinerji.gen.tr/asus-z170-a-ddr4-3400mhz-svgl16x-1151p-pmu2921

970 de msi 4g modelinde cok cwli kart var mee modeli yesil olanda daha az risk var

bende dün baya bir anakart araştırdım
    msi z170a gaming pro -msi z170a krait gaming - ASUS Z170 A - ASUS Z170 Pro Gaming
    öz olarak bu 4 anakartı araştırmaktayım
    msi z170a gaming pro -msi z170a krait gaming bu 2si arasında fark göremedim(pro gaming de ışıklandırma var)
    ASUS Z170 A - ASUS Z170 Pro Gaming bu 2si arasındada farklı ses yongaları var

Forumda z170 A icin detayli bilgi var msi kartlardan teknik olarak daha iyi (msi dengi bakarken m5 e bakmak lazim) dijital fazli asus pro gamerle temelde ayni yapi pro gamerin ekstralari var dark cap kullanmislar 2 side iyi kart

Msi için söylüyorum Karti gamer diye boyayinca fazla fiyat biciyorlar karta bakiyorsun teknik yapisi giris seviye ama kart kirmizi dikkat etmek lazim

z170 A incelemesihttp://forum.donanimhaber.com/m_113060369/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 17 Ocak 2016; 17:14:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Forumda z170 A icin detayli bilgi var msi kartlardan teknik olarak daha iyi (msi dengi bakarken m5 e bakmak lazim) dijital fazli asus pro gamerle temelde ayni yapi pro gamerin ekstralari var dark cap kullanmislar 2 side iyi kart

Karti gamer diye boyayinca fazla fiyst biciyorlar karta bakiyorsun teknik yapisi giris seviye ama kart kirmizi dikkat etmek lazim

ASUS Z170 A - ASUS Z170 2si aşşağı yukarı aynı kart zatenz 170-A= SUPREMEFX-- pro gaming= Crystal Sound 3
    internette 6600k overclocklarına bakarken birçok kişinin progaming kullandığını gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overmedia -- 17 Ocak 2016; 17:08:43 >
  • Hocam konuya baktım ve Asus z170-A sipariş ettim.Pro gaming ile tek farkı bios arayüzü anladığım kadarıyla.
  • quote:

Hocam konuya baktım ve Asus z170-A sipariş ettim.Pro gaming ile tek farkı bios arayüzü anladığım kadarıyla.

170-A= SUPREMEFX-- pro gaming= Crystal Sound 3 ses yongaları farklı hangisi daha iyi konusundada birşey yok malesef geri kalanların %95 i aynı sanırsam ufak tefek değişiklikler harici
  • mat666 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun umarım memnun kalırsın

Arayüz hemen hemen aynı rog serisinde renk farkı olur

ses çipi farklı onunda farkını hissetmek zor

bir fark olarak da 10K kapasitörler ve 60a choke kullanılarak bileşen kalitesi biraz artmış fakat gerisi aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 17 Ocak 2016; 18:09:23 >
  • Teşekkür ederim hocam kartın beni üzmeyeceğine inanıyorum.Birde aynı sistemi topluyorum bende soğutucu olarak hyper 212 evo düşünüyorum siz ne önerirsiniz 200 tl ye kadar ?
    ----------
    Ekran kartını asus seçsem cw riski ne olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mat666 -- 17 Ocak 2016; 18:29:52 >
    Hyper evo gayet iyi bir soğutucu kasanada da sığıyorsa o aralıkta alınması mantıklı

Asus da cw az diyorlar ama sonuça 970 lerin genelinde var tamamen şans
  • quote:

Teşekkür ederim hocam kartın beni üzmeyeceğine inanıyorum.Birde aynı sistemi topluyorum bende soğutucu olarak hyper 212 evo düşünüyorum siz ne önerirsiniz 200 tl ye kadar ?
    ----------
    Ekran kartını asus seçsem cw riski ne olur ?

bende evo düşündüm 200 tl falan değil
    http://www.amazon.com/Cooler-Master-Hyper-212-RR-212E-20PK-R2/dp/B005O65JXI
    amazondan getirtmeyi düşünüyorum 29 dolara :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overmedia -- 17 Ocak 2016; 18:54:48 >

• Vatanda 194 tl hocam.Dark n10'u hiçbir yerde bulamadım kasa için beklemek istemediğimden zalman z3 plus tercih ettim.212 evo rahatlıkla sığıyor.

Stokta varsa alabilirim de çok bekler miyim ?

• quote:

Stokta varsa alabilirim de çok bekler miyim ?

bilmiyorum ki 1 günde gönderirler pazartesi versen salı elinde olur diye tahmin ediyorum
  • Selamlar Intel Core i5 6500 gayet güçlü bir işlemci oc ihtiyacına gerek yok stok fanda gayet yeterli ama almışsınız madem hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKHANBABAMJ -- 17 Ocak 2016; 21:08:35 >
  • GOKHANBABAMJ kullanıcısına yanıt
    i5 6600k içeren bir sistem topladım.

Aldınmı yani ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.