Şimdi Ara

3800-4000 TL Arasında Oyun İçin Bilgisayar Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Daha öncede konu açmıştım 3000 TL olarak. Bütçemi arttırdım ve bu son bütçem.Maksimum 4000 TL olmak üzere oyun için bilgisayar lazım. Benim düşüncem i5 6500k ile z170A anakartlı sistem toplamak ekran kartı olarak da rx 480 nitro 8 gb versiyonunu kullanmak. Sizin düşünceleriniz benim için çok önemli. Monitörsüz sadece kasa olarak bir sistem lazım. O.C yapılacağı için sistem uygunsa tabi işlemci soğutucuda lazım. Ek olarak sistemi en uygun ve güvenilir olarak montajı testi vs. dahil nereden toplayabilirim yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

• Sadece kasa toplayıp ve bütçen 4000 lira olacaksa Intel&Nvidia sistem toplamanı öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci intel ama ekran kartı rx 480 8 gb onun yerine aynı fiyatlarda daha yüksek peformanslı nvdia var mı hocam ?
  • tam bir fiyat-performans canavarı olsun, verdiğin paranın sonuna kadar hakkını versin diyorsan bence budur. Belki soğutucu ve kasayı zevkine göre değiştirebilirsin.

http://www.teknobiyotik.com//akilli-pc-sihirbazi.html?kayitid=24920
  • Cevabınız için çok teşekkür ederim.6500 işlemci kullanmışsınız ama anakart neden z170
  •  3800-4000 TL Arasında Oyun İçin Bilgisayar Toplama

3800-4000 TL Arasında Oyun İçin Bilgisayar Toplama

• http://www.ebrarbilgisayar.com/mage257-i5-6600k-16gb-256ssd-1tb-8gb-rx480-600w-pmu355338

buradan ssd yi çıkartırsan bütçene uygun olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  3800-4000 TL Arasında Oyun İçin Bilgisayar Toplama
    Kardeşim üstüne birde kasa alırsın beğendiğin canavar gibi pc olur ben yeni topladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.