Şimdi Ara

380w coolermaster psu palit 9600 gt sonic için yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemim

Coolermaster max 380w PSU
    1000 VA UPS
    Epox NPA ultra anakart
    Amd Athlon 64x 1800mhz +3000 işlemci
    2x1 GB Bigboy DDR 400mhz Ram (toplam 2GB)
    Avermedia 203 Tv kartı
    1 CD Rom
    1 DVD writer
    2 SATA HDD (biri 80 GB, diğeri 250 GB)
    8 USB bağlantısı (hepsi kullanılmıyor)

Directx 10 desteğini kullabileceğim, 100-150 dolar aralığında bir kart arıyorum.
    Açıkçası formu dolaştıkça kafam oldukça karıştı. Sade ve anlaşılır bir dille yardımcı olursanız sevinirim.

İlginize şimdiden teşekkürler

Not:
    1. Yukarıda yazdığım sistem özelliklerinden taviz verebilirim. (Güçten tasarruf için)
    2. Sabıkası en az olan marka yı belirtirseniz memnun olurum.
    3. nvidia chipsetli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yated -- 29 Ağustos 2008; 10:22:49 >

• 2 gb ram al 800 mhz anakartın destekliyosa ve bide 9600 gt al
  • Sağolun arkadaşlar.
    Koca forumda yardımcı olabilecek kimse yok mu?
    Soru mu zor?
    Başlık mı yetersiz?
    Verilen bilgi mi?

Ben palit 9600 GT sonic ve palit 8800gt sonic arasında kalmıştım. Marka olarak hangi kartı önerirsiniz?
  • maximum HD3850 al diğerlerine fazla para verme boşuna işlemci darboğaza yol açıyor yüksek kartta alsan 3850 ile aynı performansı alıcan işlemcinede overclok çek 3850 bile fazla bu sisteme bendede var p4 3.0@3.4 tam verimli olmuyo ama oyunları gene oynatıyor çift çekirdek işlemci lazım kartın performansı artıyor p4 3.0 3dmark 2006 dan 5k 6k alırken çift çekirdek ile 10 kya kadar gidiyor .
  • nvidia chipsetli istiyorum. ben palit 9600 gt sonic almaya karar verme aşamasındayım ve aslında benim merak ettiğim bu sisteme kartı taktığımda psu sorun çıkarır mı? sistem zorlanır mı? babalar gibi çalıştırır diyorsanız hemen siparişini vereceğim. yok kardeş bu sisteme kartı takabilmen için bir de daha güçlü psu alman gerekir diyorsanız vaz geçeceğim.
  • 12V kanalları önemli watt değerinden çok

burdakiler toplam sistemin güç tüketimi
    http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2253&page=4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanserc -- 29 Ağustos 2008; 11:26:10 >
  • hocam okudum ama benim gibi acemi bir kullanıcı için çok teknik(ingilizce olmasını söylemiyorum bile). sonuç olarak kurtarır mı yoksa riskli mi?
  • yeterli
  • 8800gt le dx10 u 9600gt ye göre az da olsa daha rahat kullanırsın.PSU da overclock yapmazsan yeter
  • o sistem agp olabilirmi acaba. DDR400 ram ve AMD 3000+ bana AGP hissi uyandırdı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.