Şimdi Ara

Gerçek 280w psu ile hd 5830-x6 işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün rastgele bir bilgisayarcıya hd 4870 kaldıracak bir psu sormaya gittim.Adam bana hiç duymadığım bir markanın psu'sunu önerdi.Gerçek 280 w dedi.Kaldırmaz abi falan filan ettik.İçeriye gir soluna bak hangi kart ile hangi işlemciyi kaldırıyor git bak dedi.Neyse girdim.Bir baktım x6 1055 işlemcili his hd 5830 takılı bir sistem.Güç kaynağına bakıp bakıp geri dönüyorum.Nasıl iş anlamadım.Hatta inanmadım furmarkta 10 dk kastırtdım 3d mark vantage testini de yaptırdım.Sistemin ortalama çektiği güç ne kadardır ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picco_z -- 18 Aralık 2010; 19:13:32 >

• Kesinlikle 12v çıkışarı yetmez, zaten kaliteli PSU üreticileri kolay kolay 300W'dan aşağıya model yapmıyor.
  • Eminmisin 1055+5830 un 280 watt power a bağlı olduğuna?
  • O kadar inceledin sistemi, PSU' nun markasına bakmadın mı şimdi
  • Testleri yaparken kasadan uzaklaş...

Gerçek 280w psu ile hd 5830-x6 işlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

O kadar inceledin sistemi, PSU' nun markasına bakmadın mı şimdi

Çok değişik bir markası vardı.İşletim sistemindn eminim.Bütün çıkışlar bağlıydı.Gözümle görmesem inanmazdım.Ama psu'yu ellediğimde sıcaktı.His ıcooler soğutmalı olanıydı.Ek güç girişleri vs bağlıydı.En az 40 dk orada durmuşumdur.4-5 kere ayrı ayrı cpu-z ve gpu-z'a baktım.Telde kamera olsaydı mutlaka çeker koyardım.
  • Olacak iş değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 295 Kaç Watt??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya abartıyorlar su guc tuketiminide.. ben 300w aopen ile 4890oc+e6300@3.5ghz de 2dvd, 4 ram, 4 tane hdd ile sorunsuz takıldım 2 yıl boyunca..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Eminmisin 1055+5830 un 280 watt power a bağlı olduğuna?

Yemin bile edebilirim o derece eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: picco_z

quote:

yahu nesi garip?? bi kere 5830 dedigin kart 5850 dende 5870 tende az guc cekiyor.. eee 5870 zaten 300w psu da catır cutur calısabiliyorsa neden 5830 calısmasın ki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

quote:

quote:

yahu nesi garip?? bi kere 5830 dedigin kart 5850 dende 5870 tende az guc cekiyor.. eee 5870 zaten 300w psu da catır cutur calısabiliyorsa neden 5830 calısmasın ki??

Hocam bu 478 pin pentium IV değil ki x6
  • quote:

quote:

quote:

quote:

eee ne cıkarım yapmalıyız??? amd ısınıyor gibi birsey mi??

• quote:

quote:

quote:

quote:

5830 un çekirdek hızı fazla oldugundan 5850 ile aynı güç tüketiyor ,bu arada bendede gercek 300 w psu var gt240 takmaya korkuyorum ,ilginç bir durum ?O_o

• Anlık çalıştırması önemli değil, adama linx ve furmark gpu açtır 2-3 saat bekle PSU pert olur.
  • Bır katakulli vardır o işte
  • Basit bir bilgisayarcı geri dönüşüm stratejisi... Vericek bu şekilde bilgisayarı müşteriye en fazla 1 hafta sonra patlıcak psu ondan sonra dicek ki yüksek gerilimden güç kaynağı patlamış falan takıcak ordan yine aynısını yazıcak servis ücreti 30-40tl + psuya da yerleştirir 50-60 toplamda 100 lira sıkışmış der kendine çevirir işi yine
  • ozaman ben bitane daha 6870 alıp 500watt psu'mla crossfire yapıp işlemcimi de 4ghz e aşırtayım :) üstüne 2 tane daha hdd alıp 3 lü raid 0 kurayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

ozaman ben bitane daha 6870 alıp 500watt psu'mla crossfire yapıp işlemcimi de 4ghz e aşırtayım :) üstüne 2 tane daha hdd alıp 3 lü raid 0 kurayım :)

Bir tane de ütü bağla istersen güç kaynağına
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarMania

Basit bir bilgisayarcı geri dönüşüm stratejisi... Vericek bu şekilde bilgisayarı müşteriye en fazla 1 hafta sonra patlıcak psu ondan sonra dicek ki yüksek gerilimden güç kaynağı patlamış falan takıcak ordan yine aynısını yazıcak servis ücreti 30-40tl + psuya da yerleştirir 50-60 toplamda 100 lira sıkışmış der kendine çevirir işi yine

Geldiğimde bilgisayar download yapıyordu gördüğüm kadarıyla.Bir hd film indirmiş."just friends" 1080p sanırım.10 gb'ye yakın dedi.Jdownda 100-101 arası dolandıına göre hesaplarsak boşta en az aralıksız 2 gün durmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picco_z -- 18 Aralık 2010; 20:18:08 >

• 1 mgbt mı 8 den asagı degıldır bılgısayarcının netti.ayrıca 7-8 saatı gecmez.O psu 280 w degıldır.Madem bukadar ıdaa edıyorsun yarın cek ksclerı koy foruma.Ins sen haklı cıkarsında boyle bır psu gercek olur:)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.