Şimdi Ara

GTX 295 Kaç Watt??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • siz üstadlara danışmak istediğim konu elimdeki Asus ENGTX 295 serisi ekran kartı ne kadar güç istemektedir? Bir anakart problemi yüzünden çizgi elektroniğe başvurduğumda bana ekran kartımın 400W elektrik kullandığını söylemişlerdi. Beni keklediler mi yoksa doğrumudur ayrıca doğru ise imzamdaki güç kaynağım yeterlimidir?

• Normal şartlarda GTX295 680wattlık psu istemektedir ama bendeki bir cihaz sayesinde sistem 550wattı geçmemiştir vatandaşların dedikleri doğrudur
  • Size söyledikleri kesinlikle doğru. Kutusunda A minimum 680W system power supply (with 12V current rating of 46A) yazıyor ama düzgün çalışması için W dan çok A önemli. Enermax 82+ 625W ile çook rahat şekilde kullanıyorum, tavsiye de ederim
  • Güç kaynakları dc-dc tam çevirim yapsaydı 316watt + işlemci + diğer donanımlar için 50watt diyip 450 watt vs alabilirdik. Ancak 12volt hattına %65-90 arası güç verebilen güç kaynakları olduğu için gereken güç kaynağı 500watt da olur 600 watt da 700de. Güç kaynağındaki teknoloji burda farkediyor.
  • sitesinde max 289 watt yazıyor fakat bende bir cihazla max degeri 310 watt oluyor yani max 310 watt civarı daha fazlası imkansız ki ben p2 x4 965 gibi 140 watt tdpli bir işlemci artı gtx 295 i 700 watt lı kalitelibir ocz ile cok rahat calsııtırıyorm fanlar cabası 3 tane kasa fanı 2 tane hdd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 950'mi GTX 760'mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.