Şimdi Ara

Gerçek 280w psu ile hd 5830-x6 işlemci (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GuitarMania

quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

ozaman ben bitane daha 6870 alıp 500watt psu'mla crossfire yapıp işlemcimi de 4ghz e aşırtayım :) üstüne 2 tane daha hdd alıp 3 lü raid 0 kurayım :)

Bir tane de ütü bağla istersen güç kaynağına

ben cattle bağlamayı düşünüyordum aslında sık sık kahve içerimde yanımda bulunsun cattle =)
  • quote:

quote:

quote:

ozaman ben bitane daha 6870 alıp 500watt psu'mla crossfire yapıp işlemcimi de 4ghz e aşırtayım :) üstüne 2 tane daha hdd alıp 3 lü raid 0 kurayım :)

ben cattle bağlamayı düşünüyordum aslında sık sık kahve içerimde yanımda bulunsun cattle =)

quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: boomerang19

1 mgbt mı 8 den asagı degıldır bılgısayarcının netti.ayrıca 7-8 saatı gecmez.O psu 280 w degıldır.Madem bukadar ıdaa edıyorsun yarın cek ksclerı koy foruma.Ins sen haklı cıkarsında boyle bır psu gercek olur:)

Kızılay'a gitme durumum olursa mutlaka kamerası olan bir tel ile çekeceğim.
  • quote:

quote:

quote:

Olur mu olur

• 750W güç kaynağı ile celeron çalıştıranlar inanamaz tabi böyle şeylere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

750W güç kaynağı ile celeron çalıştıranlar inanamaz tabi böyle şeylere.

• "Cattle" nedir yahu? Sigir mi baglayacaksiniz guc kaynagina?
  • Arkadaş x6 1055 işlemciyi his hd 5830 ekran kartını 280watt psunun çalıştırdığını görmüş furmarkta 10 dk kastırmış 3d mark vantage testini de yaptırmış olay budur, inanmayanları anlamıyorum niye yalan söylesin ,ilerde psu yanar yada yanmaz ayrı konu çalıştırıyor işte çalıştırırda zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Arkadaş x6 1055 işlemciyi his hd 5830 ekran kartını 280watt psunun çalıştırdığını görmüş furmarkta 10 dk kastırmış 3d mark vantage testini de yaptırmış olay budur, inanmayanları anlamıyorum niye yalan söylesin ,ilerde psu yanar yada yanmaz ayrı konu çalıştırıyor işte çalıştırırda zaten

Calıstırda gorıyım...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

Arkadaş x6 1055 işlemciyi his hd 5830 ekran kartını 280watt psunun çalıştırdığını görmüş furmarkta 10 dk kastırmış 3d mark vantage testini de yaptırmış olay budur, inanmayanları anlamıyorum niye yalan söylesin ,ilerde psu yanar yada yanmaz ayrı konu çalıştırıyor işte çalıştırırda zaten

Calıstırda gorıyım...

en az 1000 watt psu lazım demi alakasız ama genede söyliyim tüm arabalarda akü kaç amper? 45 yada 60 amper her arabayı çalıştırdığınızdfa marş motoru kaç amper çekiyor? en az 350 400 (üçyüzelli dörtyüz) amper bir düşünün bunu

• oha bende high power 400w psu var, ekran kartı almıyorum çalışmaz diye. onboard takılıyom 1 senedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kogane

oha bende high power 400w psu var, ekran kartı almıyorum çalışmaz diye. onboard takılıyom 1 senedir

Delisin arkadaşım sen.
  • belkide kaliteli bir psu ya etiketini degiştirmişlerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhsacit
    belkide kaliteli bir psu ya etiketini degiştirmişlerdir

Bence direk şebeke elektrigni sisteme veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon94 -- 18 Aralık 2010; 21:21:34 >
  • ulan yemin ederim anlamıyorum millet neden olmaz diyor allahım ya.. 5830 dedigin tum sistemle yukse cekse cekse 250w civarı guc cekerki 280wlık psu fazlasıyla yetiyor daha neyi tartısıyoruz biz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

ulan yemin ederim anlamıyorum millet neden olmaz diyor allahım ya.. 5830 dedigin tum sistemle yukse cekse cekse 250w civarı guc cekerki 280wlık psu fazlasıyla yetiyor daha neyi tartısıyoruz biz??

cekse cekse 250 w ceker dıyorsun bu sadece ekran kartı ıcın dıer bılesenler kınetık enerjıylemı calısoyr ne mantıksız bır cumlu kurdgunun farkındasındır umarım.o sıstemın calısması ıcın en az ama en az 350 400 80+ verımlı bır psu olması lazım...
  • quote:

quote:

ulan yemin ederim anlamıyorum millet neden olmaz diyor allahım ya.. 5830 dedigin tum sistemle yukse cekse cekse 250w civarı guc cekerki 280wlık psu fazlasıyla yetiyor daha neyi tartısıyoruz biz??

cekse cekse 250 w ceker dıyorsun bu sadece ekran kartı ıcın dıer bılesenler kınetık enerjıylemı calısoyr ne mantıksız bır cumlu kurdgunun farkındasındır umarım.o sıstemın calısması ıcın en az ama en az 350 400 80+ verımlı bır psu olması lazım...

kusura bakma ama sadece ekran kartını olceceksek x2fermioc filan anca 250w ı gecebilir mantıksız konusan konu hakkında bilgisi olmayan sizlersiniz ben degil.. 5970 bile 250 civarı anca ceker tek basına ki ondan bile emin degilim..

• Ya çalışmaz değil çalışır (belki sistem reset atar ya da hiç açmaz arada) ama tehlikeli iş. Yani o sistem o güç kaynağına emanet edilmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: picco_z

Arkadaşlar bugün rastgele bir bilgisayarcıya hd 4870 kaldıracak bir psu sormaya gittim.Adam bana hiç duymadığım bir markanın psu'sunu önerdi.Gerçek 280 w dedi.Kaldırmaz abi falan filan ettik.İçeriye gir soluna bak hangi kart ile hangi işlemciyi kaldırıyor git bak dedi.Neyse girdim.Bir baktım x6 1055 işlemcili his hd 5830 takılı bir sistem.Güç kaynağına bakıp bakıp geri dönüyorum.Nasıl iş anlamadım.Hatta inanmadım furmarkta 10 dk kastırtdım 3d mark vantage testini de yaptırdım.Sistemin ortalama çektiği güç ne kadardır ki?

İlginç
  • quote:

quote:

quote:

kusura bakma ama sadece ekran kartını olceceksek x2fermioc filan anca 250w ı gecebilir mantıksız konusan konu hakkında bilgisi olmayan sizlersiniz ben degil.. 5970 bile 250 civarı anca ceker tek basına ki ondan bile emin degilim..

Tmm sen haklısın 280 w lık psu ıle boyle bır sıstem cok rahat calısır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.