Şimdi Ara

AMD fx 8320 işlemci ve yeni ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    asus m5a78l-m lx3 anakart
    High power 400w +85 psu
    asus gt 1030 ekran kartı
    AMD FX8320 3.5ghz işlemci
    8gb ddr3 ram
    1tb hdd + 500gb hdd +120 GB ssd li sistem var. Bu sisteme yeni ekran kartı almayı düşünüyorum GTX1050Tİ ve rx 570 arasında kaldım.
    1.rx570 işlemciyle darboğaz yapar mı
    2.psu yeter mi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bence bu sisteme daha çok para harcamayın, yeni ekran kartı alınca yeni güç kaynağı gerekecek. İmkanınız varsa bu bilgisayarı satıp yeni bir sistem toplayabilirsiniz.

• psu yetersiz bu sisteme ekran kartı almak yerine komple yeni bir sistem alabilirsiniz.
  • cilqinturks C kullanıcısına yanıt
    o kadar imkanım yok güç kaynağı yeter diyorlardı. 1050ti nasıl olur

• O power rx570'dr besler ama gereksiz kart 1050ti eskidi zaten performansı fena değildi eskiden ama alınmaz en mantıklı kart gtx 1650 super power sorun yaratmaz ama işlemci darboğazı yersin onuda dert etme, ileride işlemciyi değiştirmek istediğinde en azından ekran kartını değiştirmek zorunda kalmazsın.çok farklı fiyatlar var bu arada dikkat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam psu rx570 yetmez ama gtx1650 yeter hemen hemen aynı performansı verir ama gtx1650 pahalıdır.psu+rx570 diyorum yavas yavas sistemini yukseltirsin.bir 8 gb daha ram ekleyebilirsin.ne tarz oyunlar oynuyorsun bilmiyorum ama.masraf yapmam daha dersen ram gereksiz.ilerde ryzen bir sisteme gecersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmyo31 -- 30 Mart 2020; 8:59:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX8320 & FX8120 SİSTEMLER
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.