Şimdi Ara

381. Dönem (Kasım 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
23
Favori
119.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ay olarak hangisni başa yazmak en mantıklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sultansari kullanıcısına yanıt
    En erken Kasımda gidilecek ona göre yazabilirsin. Değiştirmek istersen son güne kadar güncelleyebiliyorsun zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatikanli Mumin kullanıcısına yanıt
    Gıda kontrol müfreze komutanlıkları Veteriner hekimleri bekliyor hocam😊

• Alish1905 A kullanıcısına yanıt
    Eylül ekim de yazsak bi şey değiştirmeyecek yani hocam

• sultansari kullanıcısına yanıt
    Evet değiştirmeyecek. Eylül ekim ayında gideceklerin yerleri belli oldu temmuz sonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: JustBoxing

Gıda kontrol müfreze komutanlıkları Veteriner hekimleri bekliyor hocam😊
    Bekliyordurda o sans bende yohtur
    Siz yedek subaydiniz sanirim hocam ne zaman bitiyor goreviniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam, yoklamada göz hastalığı belirttiğimiz takdirde aile hekimi her halükarda hastaneye sevk eder mi ? Yoksa doktorun insiyatifinde mi ? Gözümdeki sorun miyop doktora durumu izah edince onaylar mı ? Varsa benzer durumda olan arkadaşlar veya fikri olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -smirnoff- -- 10 Ağustos 2020; 23:4:6 >
  • -smirnoff- kullanıcısına yanıt
    Beni sevket dersen sevkeder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler hocam

• Başka birliklerdeki tertiplerim -izin kullanmayanlar- yol izni ile birlikte 18 Ağustosta terhis olacaklar. Fakat bizim bölük komutanı yol izni vermiyor, bu yüzden 20 Ağustosta terhis oluyoruz. Böyle birşey mümkün mü? Bize yol izni vermemesinin gerekçesini de acemiden ustaya giderken yol izni kullanmışsınız olarak belirtiyor. Ancak aynı dosyaya, izne sahip tertiplerimiz terhis yol iznini kullanabiliyor.

31 aralıkta bitiyor hocam görev. Hayırlısı neyse o olsun hakkınızda inşallah. Bir sorunuz olursa da elimden geldiğince yardımcı olurum😊

• Hizmet tercihini yaptım. Ekim-Kasım Celbi seçtim. Bu aşamadan sonra bir şey yapmam gerekmiyor değil mi?
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yerler açıklanana Kadar (24 ekim) bekleyeceksiniz. Hay ırlı uğurlu olsun.

• MKAMusty M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam hepimize hayırlı olsun
  • Dün okulumdan mezun oldum. E-devlette görünüyor mezuniyetim. Kasım celbi için tecili bozayım dedim şöyle bir sorunla karşılaşıyorum.
    "Okul Kayıt tarihi alanı boş olduğu için işleme e-devlet üzerinden devam edemezsiniz. En yakın askerlik şubesine müracaat etmeniz gerekmektedir..."
    Sistemsel sorun mu yoksa askerlik şubesine gitmem mi gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooRDeLia

Dün okulumdan mezun oldum. E-devlette görünüyor mezuniyetim. Kasım celbi için tecili bozayım dedim şöyle bir sorunla karşılaşıyorum.
    "Okul Kayıt tarihi alanı boş olduğu için işleme e-devlet üzerinden devam edemezsiniz. En yakın askerlik şubesine müracaat etmeniz gerekmektedir..."
    Sistemsel sorun mu yoksa askerlik şubesine gitmem mi gerekiyor?
    Şubeyi aradım bilgilerinde sıkıntı yok dedi. 1-2 gün sonra dene dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -smirnoff-

Arkadaşlar selam, yoklamada göz hastalığı belirttiğimiz takdirde aile hekimi her halükarda hastaneye sevk eder mi ? Yoksa doktorun insiyatifinde mi ? Gözümdeki sorun miyop doktora durumu izah edince onaylar mı ? Varsa benzer durumda olan arkadaşlar veya fikri olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum. Teşekkürler.
    Gözden problemim var de sevk iste sanıyorum 2 göz toplamı 14 üstünde ise muaf olunuyordu.Diğer durumları bilmiyorum astigmat filan eğer sağlık probleminiz varsa ciddi bunu söyleyin sonra sıkıntı yaşarsınız aman ne olacak filan demeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımAnonim

Başka birliklerdeki tertiplerim -izin kullanmayanlar- yol izni ile birlikte 18 Ağustosta terhis olacaklar. Fakat bizim bölük komutanı yol izni vermiyor, bu yüzden 20 Ağustosta terhis oluyoruz. Böyle birşey mümkün mü? Bize yol izni vermemesinin gerekçesini de acemiden ustaya giderken yol izni kullanmışsınız olarak belirtiyor. Ancak aynı dosyaya, izne sahip tertiplerimiz terhis yol iznini kullanabiliyor.
    Dağıtım izni dediğin herkese veriliyor o ayrıca terhis olunca yol izni diye birşey yok.O başta birliklerine katılırken verilen birşey.
  • Arkadaşlar tecili bozsam ekimde gitme ihtimalim kaç ? Malum kpss var ekimde

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.