Şimdi Ara

381. Dönem (Kasım 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
23
Favori
119.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Acemi birlikte veya Usta birliginde sozluk, defter ve kitap goturebilir miyim? Rusca sozluk ve rusca notlarin yer aldigi bir defter gotursem komunist bu diyip almazlar diye korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba arkadaşlar benim 2021 6 aya kadar tecilim var ama yedek subay olarak askere gitmek istiyorum. E devleten önce askerlik erteleme iptali başvurusu daha sonra ise yoklama kaydı mı yapmam gerek? Askerlik şubesine hangi aşamada gitmeliyim ya da gitmeli miyim?? Anladığım kadarıyla 31 ağustosa kadar işlemleri tamamlarsak kasımda askere gideceğiz doğru mu? İşlem aşamalarını bilen biri ayrıntıları ile yazarsa herkese çok faydası dokunur. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Ateş -- 25 Ağustos 2020; 15:14:53 >
  • R.Ateş kullanıcısına yanıt
    Şubeye gitmenize gerek yok.

1-) E e-devletten asal yoklama başvurusu yapın.

2-) Aile Hekimine gidip muayene olun.

3-) E devlet te hizmet tercihlerinizi yapın.

Kasıma gitmek istiyorsanız elinizi çabuk tutun, 31 Ağustos son..

• Thesis Statement kullanıcısına yanıt
    Selam tertip bende rusca ogrenme kitaplarimi goturcem
    Arkadaslar arasinda komunist diye sana takilabilirler eglencesine
    Ondan bask bir sorun olmaz giriste kontrolde ne kitaplari oldugunu soylediginde izin verirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacmAdam

ASAL Gn.Md.lüğü kayıtlarındaki durumunuz e-Yoklama yapabilmek için uygun değildir.Lütfen en yakın Askerlik Şubesine müracat ediniz!

Bende de aynı sıkıntı mevcut hocam çözebildiniz mi?

Alıntıları Göster
    Çözdüm evet.

Ben üniversite bitince 2 yıl daha tecil ettirmek için 2018 yılında muayene olmuştum. Bir daha muayene olmaya ve yoklama yapmaya gerek yokmuş. Ben sadece Askerlik Hizmet Tercihi yaptım.
    Eğer senin de durumun böyleyse ve celp tercihlerinde sadece 4 ay (eylül ekim kasım aralık) çıkıyorsa Kasım'da askersin.

• Sınıflandırıldıktan sonra ne kadar süre daha erteleme hakkımız var bilgisi olan ?

• Yedek astsubaylık için başvurduktan sonra eğer çıkmazsa er gitmek yerine bedelli yapabiliyor muyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrelhan

Yedek astsubaylık için başvurduktan sonra eğer çıkmazsa er gitmek yerine bedelli yapabiliyor muyuz ?
    Hocam yerler açıklandıktan sonra bedelli yapamazsın diye biliyorum. ( Mehmetçiğin sesi adlı kanalda öyle demişti.. )

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    Valla araştırıyorum yapılır diyen de var en iyisi askerlik şubesine sormak

• quote:

Valla araştırıyorum yapılır diyen de var en iyisi askerlik şubesine sormak
    Sorduktan sonra yazarsın konuya

• Polifemus kullanıcısına yanıt
    hocam bugün aynı sekilde benimde (eylül,ekim,kasım,aralık) çıktı. bu sırayla basvurdum. Kesin olarak kasımda mı askere alınıyorum. Başka birşey yapmama gerek varmı? Birde nereye çıktıgını tahminen nezaman ögrenebilirim sık sık edevletten kontrol mü etmem gerekiyor
  • quote:

Yedek astsubaylık için başvurduktan sonra eğer çıkmazsa er gitmek yerine bedelli yapabiliyor muyuz ?
    Eğer erteleme hakkınız varsa yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pangea95

Sınıflandırıldıktan sonra ne kadar süre daha erteleme hakkımız var bilgisi olan ?
    Edevlet üzerinden askerlik durum belgesi sorgulamaya girin orada yazan tarihe kadar erteleme hakkınız var.
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    Askerlik yoklama işlemi ve tercih işlemini yaptım onun için eski tarihi göremiyorum

• Pangea95 kullanıcısına yanıt
    Üniversiteden hangi sene mezun olduysanız üzerine 2 sene koyun.
  • Sivilde denizciyim arkadaşlar, Hizmet tercihleri bölümünde "Bonservis" alanında "Mesleki belge ve kursları" seçtim. Bahriyeli şansımı yükseltmek için belgelerimi ve sertifikalarımı askerlik şubesine beyan etmeme gerek var mıdır ?
  • Tecnical. kullanıcısına yanıt
    Bence et, zararı olmaz. Bahriyeli de olsan, gemiye çıkıp göreve gitmen çok düşük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 27 Ağustos 2020; 7:35:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Özür diliyerek birşey sormak istiyorum ve bu çok önemli lütfen cevap alabilirsem çok mutlu olacağım.
    E devlette 30/10/2020 tarihine kadar askerlik ile ilişigi yoktur yazıyor.
    Muayenemi 6 ay önce yaptırmıştım.
    Ben bugün askerlik hizmet tercihi işlemlerinden Şubat-Mart-Nisan 2021 ve sonraki ayları başa yazdım. Şubat celbi istiyorum
    Çünkü kasımda gitmek istemiyorum...
    Kasımda almamaları için hizmet tercihi böyle mi kalsın, yoksa hizmet tercihini başvuru güncelle diyip sileyim mi ?
    Sistem atar mı yine kasıma
    Kasımda gidemem çünkü
    Hizmet tercihini silmek lazımsa lütfen cevaplarmısınız ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOklaine -- 27 Ağustos 2020; 13:55:13 >
  • Merhaba arkadaşlar
    Lisans mezunlarına yedek astsubaylık çıkıyor mu? Şimdiye kadar hiç örneğiyle karşılaşmadım şuan yedek astsubay olan arkadaşıma da sordum birliğinde hiç olmadığını söyledi. Sİzin çevrenizde var mı lisans mezunu yedek astsubay ?
  • SOklaine kullanıcısına yanıt
    Sonraki celp gitmek istiyorsan hizmet tercihini iptal edeceksin. Ben Ağustos celbi yerine Kasım celbinde gitmek için iptal etmiştim. 31 ağustostan sonra yeniden yaparsın hizmet tercihini.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.