Şimdi Ara

381. Dönem (Kasım 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
23
Favori
119.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, benim koğuş arkadaşım özel izinle mahkemesine gittiydi yds acemiliğinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sağlık muaynesi nasıl yapıldı? Kan tahlili, Rötngen filmi istendi mi? Benim aile jekimi izindeymiş diğer hekim gereksiz uğraştırıyor gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sağlık muaynesi nasıl yapıldı? Kan tahlili, Rötngen filmi istendi mi? Benim aile jekimi izindeymiş diğer hekim gereksiz uğraştırıyor gibi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mırat01

Arkadaşlar sağlık muaynesi nasıl yapıldı? Kan tahlili, Rötngen filmi istendi mi? Benim aile jekimi izindeymiş diğer hekim gereksiz uğraştırıyor gibi geldi.
    Benim de aile hekimi izinde idi, diğer hekim benim aile hekimin bilgisayarına girip işlemleri yaptı.

Uyuşturucu falan kullanıyor musun - sağlık problemin vs var mı genel soru sordu.

Boy kilo sordu, son işlem bitti.

• Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    Teşşekkür ederim cevap için.
    Bazı doktorlar başkasına kayılı hastaya bakarlen, yokuş yapıyor.

Toplum sağlığı merkezine gittim son 3 ayda değiştirmeme rağmen, aile hekimimi değiştirip alt kattaki bir hekime verdiler. Hallettim.

Şimdi ilk iki aşama tamam yedek subaylık seçmek için şubeye mi gideceğim? Yoksa onay mı bekleyeceğim?

• quote:

Orijinalden alıntı: mırat01

Teşşekkür ederim cevap için.
    Bazı doktorlar başkasına kayılı hastaya bakarlen, yokuş yapıyor.

Toplum sağlığı merkezine gittim son 3 ayda değiştirmeme rağmen, aile hekimimi değiştirip alt kattaki bir hekime verdiler. Hallettim.

Şimdi ilk iki aşama tamam yedek subaylık seçmek için şubeye mi gideceğim? Yoksa onay mı bekleyeceğim?
    E-devlet te aile hekimi kısmı da yeşil yandıktan sonra, bir kaç güne tercih hizmetleri acilacaktir. Hangi celbte ve ne olarak (er - yedek subay ) gitmek istediğiniz seçeceksiniz.

Şubeye gitmenize gerek yok.

• Değerli arkadaşlar, kafam biraz dalgındı dikkat etmemişim şubedeki memur bedensel veya psikolojik sorununuz kısmına evet işaretlemiş düzeltebilir miyiz acaba şubeyi arasam?

• carambols kullanıcısına yanıt
    Şubeyle arayıp konuşun düzeltilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polifemus

ASAL Gn.Md.lüğü kayıtlarındaki durumunuz e-Yoklama yapabilmek için uygun değildir. hatası nedir arkadaşlar?
    ASAL Gn.Md.lüğü kayıtlarındaki durumunuz e-Yoklama yapabilmek için uygun değildir.Lütfen en yakın Askerlik Şubesine müracat ediniz!

Bende de aynı sıkıntı mevcut hocam çözebildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrytekGame

Şöyle parmak kaldırayımda kaç kişi olduğumuzu bilelim. Er olarak yapmak istiyorum bende. Bütün çıkan seçeneklere hayır dedim.

Alıntıları Göster
    Aynen ben de er olarak yapmak istiyorum.
  • Ulan tek derse kaldık unide tek der sınavıni Eylül'de yapiyor benim aklımda Kasım doneminde gitmek vardı ama gidemeyecez

• sacmAdam kullanıcısına yanıt
    Neden er hocam yedege neden basvurmadiniz
    Gerci basvuruncada degisen birsey olmuyorda :p

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatikanli Mumin kullanıcısına yanıt
    Hocam zaman kaybı olmaması gerekiyor iş açısından maalesef.
    Geçen sene arkadaş er istemişti yedek subaylık çıkmıştı. Burası da ilginç, senin isteğinle olmuyor maalesef

• Selam herkese E devlet asal yoklayami yaptim.Aile hekimine gidip muayene olmam gerekiyor ancak aile hekimim izine ayrilmis ve 31 agustosta donecek.Diger hekimlerde veremiyormus o doktora bagli oldugum icin.Bu durumda kasim celbine yetisme sansim var mi?Özel hastaneler de vermiyor sanirim.Devlet hastanesinde muayene olabilir miyim randevusuz ?

• Teşekkürler.Anladim ancak onlarda yanasmiyor bu duruma.

• Evet beyler Asaldan duyuru dün gelmiş. Kasım celbi için son başvuru 31 Ağustos. Kasım celbi yerleri 23 ekimde açıklanacakmış. İlk grup 30 Ekim olmak üzere 3 gruba bölünmüş kasım celbi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alish1905 -- 21 Ağustos 2020; 15:5:10 >

• Tertipler sanki daha azız diger celplere gore
    Diger celplerin sayfalari sonuclar aciklanana kadar 200 sayfayi buluyordu
    Ekim 23e kadar 100 sayfayi bile bulmaz burasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam gençler. ben birkaç gün önce asal yoklama yaptım. ama ben Şubat döneminde gitmek istiyorum askere. bunun için nasıl bir yol izlemem gerekir? henüz muayenemi yapmadım.

• Arkadaşlar yedek subay sevk tarihi 30 ekim ama biz tercihte en başa kasım yazdık, bi değişiklik sıkıntı olur mu

Bir de bu ekimde gidenler ağustos celbine başvuranlar mı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sultansari -- 21 Ağustos 2020; 16:28:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.