Şimdi Ara

381. Dönem (Kasım 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
23
Favori
119.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim mezuniyetimde bir sorun oldu hoca son not giriş tarihini kaçırmış. 5-6 güne mezun olabileceğim.

E devlete ne zaman düşer mezun olduğum?
    Kasım celbine yetişebilir miyim sizce ?2-3 gün zamanım olacak.

Bu arada başka gıda mühendisi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mırat01 M kullanıcısına yanıt
    Benim okul ile ilişiğim kesildiği gün e-devlete düşmüştü. Biraz bu durum bölüm başkanlığının ne kadar hızlı davrandığına bağlı. Bölüm başkanlığını durumunu anlatarak zorlamanı öneririm. Genel olarak keyfi davranıyorlar.
    Öğrenci işlerinin süreci ne kadar hızlı tamamladığıyla alakalı bir süreç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim
    Öğrenci işlerini yarın arayacağım, benim son not girişimi de onlar yapacak zaten.

Benim yaz okulu açılmayan 2 dersim kalmıştı, sonra yaz okulu olamayacağı için mezun durumdakilere 3 ders sınavı çıkardılar biraz, korona sayesinde şansa mezun oldum.

Ondan dolayı hiç askerlik filan düşünmemiştim ve bir bilgim de yok.

E devlete düşünce, yapmam gereken işlemler ne kadar zaman alabilir bir tahmininiz varmı. Bu celp dönemi için son günler olacak büyük ihtimalle. Bu etkiler mi işlemleri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mırat01 -- 16 Ağustos 2020; 18:3:10 >
    İşlemler ort. 4-5 gün içerisinde bitmiş oluyor.
  • JustBoxing J kullanıcısına yanıt
    bana 900 km diye 4 gun yol izini vermişti jandarma komando 12 ay yaptım
  • Beyler,
    Tecil bozdurmak için e devletten denedim şubeye gidin uyarısı veriyor.Asal yoklama başvuru yapınca tecil bozulmuş mu oluyor yoksa şubeye gidip tecil bozdurma yapıp sonra mı asal yoklama yapmamız gerekiyor.Son olarak tecil bozma işleminin sisteme 15 günde düştüğü söyleniyor bu durumda şubat celbine mi kalırım ?
  • Sisteme 15 gün düşme diye bişey olacağını sanmıyorum, e devletten asal yoklama yaptım aile hekimine gittim asaldan sağlık onayı da geldi sonrasında hizmet tercihi yaptım toplam 3 gün sürdü 1 ay önce. Ama kendi kütüğümün olduğu şubeyi aramış bilgi almıştım " 1 haftadır onay bekleyen var, senin şansına kalmış ben de onaylayabilirim ikametgahına bağlı askerlik şube de onaylayabilir önemli olan bizim ekranımıza düşmesi " demişti. Askerlikte olduğu gibi her aşamasında mantık aramak hata :)
  • Arkadaşlar benim mezuniyet halen e devlette gözükmüyor. Kasımda askere gitmek istiyorum. Şimdi tecili bozsam yedek subaylık durumu nasıl olur. Böyle bir durumda olan var mı?
  • ASAL Gn.Md.lüğü kayıtlarındaki durumunuz e-Yoklama yapabilmek için uygun değildir. hatası nedir arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegance101

Arkadaşlar benim mezuniyet halen e devlette gözükmüyor. Kasımda askere gitmek istiyorum. Şimdi tecili bozsam yedek subaylık durumu nasıl olur. Böyle bir durumda olan var mı?
    Lise mezunu göründüğün için sistemde Er olarak gidersin. E-devlette görünmesi gerekiyor önlisans/lisans mezuniyetin.
  • ASKERLIK DURUM BELGESI SORGULAMA SONUÇLARI (*)
    ASAGIDA KIMLIGI YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 01/11/2020 TARIHINE KADAR ASKERLIK ILE ILISIGI YOKTUR.
    ERTELEME NEDENI : SINIF VE TERTIBAT BEKLIYOR

Hadi hayırlısı olsun bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veliusta

Herkese Selam, Lisans mezunu olup er olarak yapmak isteyen bir tek benmiyim bu forumda?
    Şöyle parmak kaldırayımda kaç kişi olduğumuzu bilelim. Er olarak yapmak istiyorum bende. Bütün çıkan seçeneklere hayır dedim.
  • Asal sitesinde önceden duyuru oluyordu, şuan hiçbir şey yok. Başvuru tarihleri uzayacak muhtemelen.
  • Arkadaşlar, tarih olarak Şubat 2021'i başa alsam, kasım ayında da gitme ihtimalim olur mu?
    Kasımda yedek subay alımında daha az şans olduğunu söyleyenler var o yüzden.
    Kasım istiyorum aslında da, işte...

• yusufmerhey kullanıcısına yanıt
    Şubatı başa alsan bile Kasım celbine atar sistem. Şubat celbi istiyorsan hizmet tercihini iptal edeceksin. Maşallah herkes Kasım celbi için tecil bozduruyor bu sene :) Kaçak durumuna düşmesem Şubat celbine kalırdım bende.

• Arkadaşlar yoklamayı yaptım muaneye girdim e devlette ASKERLIK DURUM BELGESI SORGULAMA SONUÇLARI (*)
    ASAGIDA KIMLIGI YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 11/2020 TARIHINE KADAR ASKERLIK ILE ILISIGI YOKTUR.
    ERTELEME NEDENI : SINIF VE TERTIBAT BEKLIYOR Yazıyor ama ben er,yedek astsubay seçeneklerini işaretlemedim onu nereden yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alish1905

Şubatı başa alsan bile Kasım celbine atar sistem. Şubat celbi istiyorsan hizmet tercihini iptal edeceksin. Maşallah herkes Kasım celbi için tecil bozduruyor bu sene :) Kaçak durumuna düşmesem Şubat celbine kalırdım bende.
    Teşekkürler hocam.
    Kasımda çıkma şansını azaltıyor mu o zaman bu durum, yedek subaylık için?
    İngilizce öğretmenliği mezunuyum, YDS de 87.5.

• yusufmerhey kullanıcısına yanıt
    artık öyle yedek subaylık kolay çıkmıyor ingilizce mühendislik mezunları, diş hekimleri, yabancı dil mezunlarına "er" çıktığını duydum yani işimiz şansa kalmış. hatta youtubde da gördül rus dili edebiyatı mezununa "er" cıkmıstı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünkar1453

artık öyle yedek subaylık kolay çıkmıyor ingilizce mühendislik mezunları, diş hekimleri, yabancı dil mezunlarına "er" çıktığını duydum yani işimiz şansa kalmış. hatta youtubde da gördül rus dili edebiyatı mezununa "er" cıkmıstı.
    Teşekkürler hocam.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.