Şimdi Ara

381. Dönem (Kasım 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
23
Favori
119.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam açılan kontenjana göre değişir. Bir dönem, Rus dili edebiyatına 5 kontenjan açıldı ise eğer 5'in dışındakilere er çıkıyor mecbur. Her bölümün kontenjan sayısı farklıdır. 2.00 - 2.20 not aralığında gezen ve dil puanıda olmayan bir sürü mühendis arkadaş vardı bizim dönemde. O yüzden bana not ortalaması veya dil mevzusu inandırıcı gelmiyor. Ancak yabancı dil mezunlarından varsa dil ile ilgili belgeleri istiyorlar acemilik süresi içinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JustBoxing J kullanıcısına yanıt
    22 Temmuzda resmi gazetede askeralma yönetmeliğinde yayınlandı yedek subay seçim kriterleri açıp okuyabilirsiniz. Yabancı dil, not ortalaması gibi birçok kriter var. Bölüm kontenjanı çok olursa not ortalaması vs. düşük olanlarında yedek subay olması gayet normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alish1905 -- 18 Ağustos 2020; 13:27:7 >
  • Alish1905 A kullanıcısına yanıt
    Seçim kriterlerinin resmi gazatede yayımlandığından haberim yoktu. Benim gördüğüm tablo 2020 şubat ayına ait. Sadece kontenjanı çok olan bölümlerde olan bir durum değildi o zamanlarda bu. Ama kriterler yayımlandığı için şu saatten sonra önemi yok bunların.

• CooRDeLia kullanıcısına yanıt
    Tekrardan herkese merhabalar, arkadaşlar hizmet dönem tercihinde eylül 2020, ekim 2020, kasım 2020 şeklinde gidiyor. Eylül en üstte haliyle. Sizde de böyle miydi? Eylül 2020 yi de seçtiniz mi askerlik dönem tercihinde? Sizde de göründü mü eylül ekim ayı? Cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beynnn1997 B kullanıcısına yanıt
    Eylül 2020, ekim 2020 yi seçersem hemen gidecek miyim?

Kasım ayından önce gidemezsiniz.

Seçmem daha mı iyi peki eylül ekim kasım şeklinde sıralamayı yapayım. Çünkü kasımda gitmek istiyorum. Tam olarak anlayamadım eylül ekimin de çıkmasını?

• Yoklama başvurusu yapacağım fakat okul kayıt tarihi gözükmüyor. Halıcıoğlu askerlik şubesini arıyorum(0212 255 6363) fakat telefon çalmadan kapanıyor. Oraya ulaşabileceğim başka bir telefon numarası var mı? Telefon ile ulaşamazsam ve şubeye gitsem içeri girebilir miyim, alıyorlar mı? Son durum nedir bilgisi olan var mı acaba?

Kasım ayından itibaren sıralamanı yaparsan Kasım celbinde gidersin. Eylül ekimi son sıralara koy.

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TKNKSRN -- 13 Eylül 2020; 13:34:23 >
  • arkadaşlar yedek subay wp grubu var mı
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TKNKSRN -- 29 Ağustos 2020; 12:6:45 >
    Hocam bu etkilemez değil mi yedek subaylık istemeyi?

Eylül ekimi yazsanızda gidemezsiniz çünkü ağustos eylül ekimde gideceklerin ki bi önceki dönemde seçildi yani boşuna yapmış olursunuz kasımdan başlayıp tercih verceksiniz yani birde şu var tsk yedek subay ve astsubayları ilk ay alıyo yani o celp döneminin ilk ayında aliyo askere

Etkilemez merak etme.

• selam gençler. ben bugün asal yokalama işlemini edevletten yapamadığım için gidip askerlik şubesinde yaptım. ancak şöyle bir durum var. benim Kasım ayında katılmam gereken bir mahkeme var. mahkemeden sonra gitmek için bir şey yapmam gerekir mi?

• lord.gaga L kullanıcısına yanıt
    Acemilikde cikis kesin yasak
    Bunun gibi sebeplerden mesela eylulde kpss ye girecek olanlar celb icin agustosda degilde kasima bilerek kaldilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.