Şimdi Ara

381. Dönem (Kasım 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
23
Favori
119.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@Stan Marsh Bizim grup tümden şanssız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacmAdam -- 22 Aralık 2020; 9:40:52 >
  • sacmAdam kullanıcısına yanıt

ertelendi mi şimdi hocam anlamadım ya ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stan Marsh kullanıcısına yanıt
    Ertelendiğini düşünmüyorum hocam. Bu sorunun nedeni işgüzarlık. Kamuda işi bilmeyen birçok kişi var. Bize de onlardan birkaç tanesi denk geldi :)
  • mobilden 2 tustan birine seri bi sekilde 3 kere basin anket aciliyor
  • Şimdi bu ankete asala sevka başvuru yaptan mi ulaşacağız.... Bende de yukarıdaki arkadaşların uyarısında çıktı
  • CMB34 C kullanıcısına yanıt
    Nerede hangi tuşlar biraz ayrıntı anlatır misin
  • CMB34 C kullanıcısına yanıt
    Hocam tablet PC telefon enerden ne şekilde girersen gir eski tarihli uyarı mesajı veriyor. Denemediğim yöntem kalmadı
  • Saka gibi maltepe askerlik subesini ariyorum calmiyor bile, askerlik subesi arayan durumu soran var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: greek mythology

Saka gibi maltepe askerlik subesini ariyorum calmiyor bile, askerlik subesi arayan durumu soran var mi?

şimdi sorucam hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: greek mythology

Saka gibi maltepe askerlik subesini ariyorum calmiyor bile, askerlik subesi arayan durumu soran var mi?

meşgule atıyor direkt ben de de hocam

• Az önce şubeye gittim direkt teste yolladılar. 2. Ve 3. Grubu komple teste yollamışlar çünkü ana baba günüydü test merkezi. Çok rahat söylüyorum 1 kişi pozitif ise 200 kişi de pozitiftir. Aralarında 10 cm ya var ya yok.

• cografya_hoca C kullanıcısına yanıt

Hocam dün aklıma geldi o, yani test yapılırken gayri ihtiyari biri hapşurup aksırsa tıksırsa nasıl korunacağız o durumdan yahu durduk yere hastalık kapmasak bari.

• arkadaşlar şubeye ulaşıp bilgi alabilen var mı? sürekli meşgul.

• quote:

Orijinalden alıntı: mg20

arkadaşlar şubeye ulaşıp bilgi alabilen var mı? sürekli meşgul.

hocam ben çıktım gidiyorum şubeye böyle olmayacak yukarda ki arkadaşın dediği gbi direkt teste yolluyolarmış herhalde

• E-devlet Uygulamasını indirin. Oradan girin. Ben de oldu telefondan. 3 kere hızlıca tıklayın anket geliyor. Er sınıflandırma sonucu sorgulama kısmına 3 kere tıklayın seri şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ballistic Keyboard -- 22 Aralık 2020; 11:55:22 >
  • şubeye gitmeyin demediler miydi şimdi ne yapalim sayfa bozuk

• Ballistic Keyboard B kullanıcısına yanıt
    Oldu valla e devlet uygulamasına 3 defa tiklayinca
  • Evet uygulamada deneyince bendede oldu, anketi doldurmak şu bakımdan gerekli sonunda testi nerede olacağımızı söylüyor, askerlik şubesinden bu konuda bilgi alabilen bence anketle uğraşmadan testini yaptırabilir

• Hata alan arkadaşlar :

1- E-devlet uygulamasını telefonunuza indirin. ( bilgisayarda hata veriyor, sıkıntı var sistemde )

2- '' Er sınıflandırma sonucu '' yazısının üzerine 3 kere hızlıca tıklayın.

3- Anketi doldurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagelon -- 22 Aralık 2020; 12:32:23 >
  • Arkadaşlar e-devletin uygulamasını indirin ordan deneyin, oluyor.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.