|
Bildirim
|
|
|
|
kuyrukta bulaşsa bile o kadar kısa sürede teste yansımaz kuluçka süresi denilen bir şey var . |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
aynen hocam geçen ay yaptırmıştım. teşekkür ederim sağolun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagelon -- 22 Aralık 2020; 19:42:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hiçbir türlü izin yok hocam, öyle ya da böyle bitecek napalım allah kolaylığını verir :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sonuç şimdi ne zaman çıkar hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacmAdam -- 22 Aralık 2020; 22:54:17 > |
|
teşekkürler hocam sıkıntı çekecek kısımdayım ben ne yazık ki ama olsun evvela yapar geliriz allahın izniyle < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben de bakayım hocam nerden bakılıyor edit: benim henüz çıkmamış hocam bekliyoruz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stan Marsh -- 23 Aralık 2020; 2:5:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
manisa merkez komando eğitim doğu kışla hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |