Şimdi Ara

383.Dönem 17 NCİ KOMANDO TUGAYI /TRABZON Çıkanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 383. Dönem Trabzon 17. Komando Tugayı çıkan arkadaşlar buradan haberleşelim. :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

383. Dönem 17. Komando Tugayı / Trabzon Çıkanlar

1. Komando Tugayı, Trabzon'da bulunan seçkin bir askerî birliktir. Tugay, zorlu eğitimleri ve yüksek moraliyle bilinmektedir.

2. Dönem 17. Komando Tugayı'ndan çıkanlar, zorlu bir eğitim sürecinden geçerek vatanlarına hizmet etmeye hak kazanmışlardır. Tugayda aldıkları eğitim, onları hem fiziksel hem de zihinsel olarak geliştirmiştir.

3. Komando Tugayı Trabzon yorumları, tugayın kalitesini ve askerlerin kararlılığını vurgulamaktadır. Çıkanlar, tugayda aldıkları eğitimin zorlu olduğunu ancak kendilerini daha güçlü ve yetenekli hale getirdiğini belirtmektedir.

Tugaydan çıkanlar, çeşitli alanlarda başarılı bir kariyere sahip olmaktadırlar. Güvenlik güçleri, özel harekat birimleri ve özel sektörde yüksek pozisyonlarda görev almaktadırlar.

Eğer Trabzon 17. Komando Tugayı'na katılmayı düşünüyorsan, zorlu bir eğitim sürecine hazır olmalısın. Ancak bu eğitim, seni hem kişisel hem de profesyonel olarak geliştirecektir. Tugayın çıkardığı başarılı bireyler, bunun en büyük kanıtıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yedek subaylık beklerken Haziran (3.Grup ) cıktı. Varmi başka benimle aynı yere çıkan devrem ? :)
  • 17 komando Tugayı k.yrd.lığı Bayburt geldi yedek subaylar beklerken bana da

• 17 komando Tugayı k.yrd.lığı Bayburt geldi yedek subaylar beklerken bana da haziran 3. Grup çıktı
  • kayserinin K kullanıcısına yanıt
    Sen Bayburta düşmüşsün kardeşim. Ben Trabzon merkeze düşmüşüm . Biraz araştırdım bayburttaki de komando yardımcılığı imiş. Yanı trabzona bağlı sanırım o da.
  • Ben de tam araştırmadım açıkçası
  • kayserinin K kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun artık kardeşim dur bakalım.
  • Hayırlısı
  • trabzona çıkmışım 3. gruptayım beyler

• emrsahin E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim, bende trabzon 3. Grup . Sanırım zaten trabzon çıkanlar hepsi 3.grup cıkmış. 3 Kişi tanıştık biz aynı yer aynı dönem instagramda grupta kurduk. Instagram varsa ekliyeyim senide gruba :)
  • emrsahin E kullanıcısına yanıt
    Ekledim kardeşim.
  • Subaylık beklerken Komandoyu seçmememe rağmen 3. kafile çıkan birlik

• sakirvural S kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde kardeşim yedek subaylık olmadı , biz grup kurduk instagramda ınstagram bırakırsan seni de alayim gruba .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.