Bildirim
383Z4 Yardım
JACK & JONES JJOLIVER JACKET Mont Ceket Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C6QH1M6X
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu modem iflah olmaz..alacagin yardimla 2 gun sorunsuz kullanirsin 3. gun tekrar sapitmaya baslar...bende sorun yok iyi felan diye yazan arkadaslar ayda yilda bi baglanip facemace gezenler..birden fazla cihazla yogun kullananlar felan degil..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
modem aşırı dandik geldi wifi kapatma tuşu koymuşlar sanırım tıklayınca modem kapanıyor wps tuşunda ışık yanmıyor defalarca basmama rağmen wps çalıştramadım biraz daha kurcalarsam elimde kalcak wifi sinyali ve net güzel geldi gerçi yan odada wps tuşunu deniyen oldumu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joole -- 10 Haziran 2014; 14:33:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: joole
modem aşırı dandik geldi wifi kapatma tuşu koymuşlar sanırım tıklayınca modem kapanıyor wps tuşunda ışık yanmıyor defalarca basmama rağmen wps çalıştramadım biraz daha kurcalarsam elimde kalcak wifi sinyali ve net güzel geldi gerçi yan odada wps tuşunu deniyen oldumu
hocam wps tuşuna biraz uzun basmak gerekiyor. Tuşa bastığınızda wps ledi yanana kadar bekleyin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X