Şimdi Ara

383Z4 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Centerbot diye bi program kulanıyorum 10dk bir serverla baglantısı kesilip geri geliyo netde kopma olmuyor modem arayüzünden bütün güvenlik ayarlarını kapadım ttnet le denedigimde böyle bi sorunum yok sizce ne yapmalıyım edit format atıldı windows 8 ve 7 denedim ttnet kesinle böyle bi sorun yok

• bu modem iflah olmaz..alacagin yardimla 2 gun sorunsuz kullanirsin 3. gun tekrar sapitmaya baslar...bende sorun yok iyi felan diye yazan arkadaslar ayda yilda bi baglanip facemace gezenler..birden fazla cihazla yogun kullananlar felan degil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modem aşırı dandik geldi wifi kapatma tuşu koymuşlar sanırım tıklayınca modem kapanıyor wps tuşunda ışık yanmıyor defalarca basmama rağmen wps çalıştramadım biraz daha kurcalarsam elimde kalcak wifi sinyali ve net güzel geldi gerçi yan odada wps tuşunu deniyen oldumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joole -- 10 Haziran 2014; 14:33:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joole

modem aşırı dandik geldi wifi kapatma tuşu koymuşlar sanırım tıklayınca modem kapanıyor wps tuşunda ışık yanmıyor defalarca basmama rağmen wps çalıştramadım biraz daha kurcalarsam elimde kalcak wifi sinyali ve net güzel geldi gerçi yan odada wps tuşunu deniyen oldumu

hocam wps tuşuna biraz uzun basmak gerekiyor. Tuşa bastığınızda wps ledi yanana kadar bekleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.