Sistem algoritması 2'ye bölmüş, olay o. |
384. Dönem (Ağustos 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (10. sayfa)
-
-
Ben ocak 2020 de yaparken adam bana Trabzon şubeye faks çek dedi ak 2020 yılı faks diyor gönderdim belge kaybolmuş vs 2 ay da anca yaptılar 2023 haziran a kadar bozduk dedik aradan çıksın ama inan 6 ay yapasım yok 43 bin olmuş bro 2023 ü hesapladık geçen gün zamlı hali 64 bin vs oluyor 100 bine dayanır 6 7 seneye
-
Aga inan haklısın, benim zaten subay yazma sebebim sadece parası için de değildi, o rütbeyi bir takayım, havasını soluyayım istemiştim. 13 yaşındayken kara subay liseyi kazanmıştım, hava ve denizi 2 puanla kaçırdım diye spor elemelerine katılmamıştım; kafama sokayım cidden.
-
Lise bitiminde deniz harp okulu son aşamada akşam 21 sularında sözlü mülakatta elendim kardeşim o zamanlar benim içinde cazibesi vardı sonra iyi ki olmamış dedim o hayatın adamı olmadığımı anladım spordaki multidisiplinle oranın disiplini farklıymış eniştem tuğgeneral emekli adam dün akşam diyor ki istersen albayın odasına uçan tekmeyle gir gidince 1 adım sonrasını düşün saf ve salağa yat dedi elinde imkan varsa gitme dedi durum bu
-
AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 28/07/2021 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR. diyor hocam ama anlamadım yarın mı açıkalanacak
-
Hayırli olsun astek gelmis kardes. Bilum neydi? -
Aynı şekilde bende de -
quote:
Orijinalden alıntı: Alpella26
Aynı şekilde bende deHangi bölüm mezunusunz ?
-
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun bende de 28/07 yazıyor.
-
Yukarıda açıkladım.
-
Bence de tarihle pek alakası yok Elektrik - Elektronik mezunuyum ben
-
Hukuk, sizin bölüm ne/hangi tarih gözüküyor -
Perfüzyon 28/07
-
13.09.2021 olanlar Kasim celp donemine kalmaz insallah. Benim 2 gunde tecili uzattilar valla. Marttan beri bekliyorum -
Kalmazsın, sen artık sınıflandırılmışsın.
-
28.07 yazanlar büyük çoğunlukta. Ama 26.07 yazan üniversite mezunları bayağı azınlıkta. Bence ters köşe olacak. -
Buradan cevap verebiliyorum yazdığına yüzde yüz katılıyorum geçen celplerde de çok değişmiş tarih o yüzden yarın sabah ı görmek daha mantıklı hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X