L2 REBORN
Merhaba,
L2 reborn 1x c4 progressive c4 > c6 signature serverında oynuyorum kuzenle oynuyorduk 33 olduk elven oracle + elven wizard kuzen nadiren oyuna girebiliyor Türkiye saati ile akşam 8-gece 1 arası sürede 2,5-3 saat online olacak beraber oynayacağım duo arkadaş arıyorum ilgilenen olursa yazabilir mi .
Dota2 Behaviour Score APTALLIĞI
Dota2 de behaviour score tanıtıldığımdan bilgisayarımda ısınma sorunları vardı bilgisayar kapandı diye 3 kez maç terkettim 10 maç içinde bu olay 2 sene önce oluyor 4k ya attı behaviour scorerumu o gün bu gündür 4k dan yukarım çıkamadım 5k MMR ım 3.8k oldu muteyim konuşmadım halde communication report yediğim için sistem behaviour scoreumu düşürüyor konuşmadan nasıl küfredebilirim ben bunların ta..... 12 yıldır oynadığım oyunu bırakma noktasına geldim LOW behaviour pool kanser başka birşey değil her maç biri itemini satıyor böyle oyun mu olur işten gelip 2 dk kafa dinleyelim diyorum bu nedir
L2eve X1
Server 15 eylülde açıldı akşamları beraber kasacak canı sıkılan olursa beklerim iş değiştiriyorum 1-2 ay aktif olacağım varsa oynamak isteyen yazar.
384. dönem terhis olan yedek subay / astsubay arkadaşlar harcırah kanununa göre yol terhis sonrası harcırah almamız lazım. Hesaplama yöntemiyle ilgili bir kaç şey okudum fakat zamanıyla ilgili bir yazıya erişemedim kanunlarda bununla ilgili bilgisi olan varsa ( ne kadar yatar , ne zaman yar ) yazabilirse sevinirim . 383. dönem terhis olanlarda eğer aldılarsa terhis tarihinden ne kadar sonra yattığını yazabilirse iyi olur , şimdiden teşekkürler.
Yakın zamanda açılacak düzgün bir server bilen varmı?
Pmfun,hopzone vs gibi sitelere baktım da kitlesinden emin olduğum bir server bulamadım henüz bilgisi olan varmı ?
C3,C5 , Interlude , Classic , Official olabilir. Low Rate , Mid rate daha güzel olur ama farketmez . Yardımcı olan olabilirse şimdiden teşekkrler.
Avukattaki borcumu nasıl yapılandırabilirim?
BAŞLIĞI GÜNCELLEDİM < 15.06.2021>
Arkadaşlar iş bankasına borcum var , ödeyemedim . 10000 ' e yakın bir borç faiziyle.
Bir kaç sorum var bilen,görmüş geçirmiş ya da avukat arkadaşlar varsa cevap yazabilirse sevinirim.
Soru 1) Henüz e devlette icra davası görünmüyor avukatlık bürosu aradı cuma günü haciz göndereceğim pazartesi diyor böyle birşey mümkün mü? yani bu kadar hızlı bir şekilde?
Soru 2 ) Yarın e devlete davam düşmüş olsa tahmini olarak ne kadar sürede hacize gelir olay ?
Soru 3 ) İtiraz gibi bir adımla süreci uzatmam mümkün mü?
Şuan için aklıma gelen bir kaç soru bunlar , Şimdiden teşekkürler. Moral olarak biraz düşüğüm o yüzden umarım bir yol gösterirsiniz arkadaşlar.
Türknet Sürekli Kopma Sorunu[Çözüldü]
GÜNCELLEME : 15.06.2021 < 2 haftadır internetim kesilmiyor sorunun çözüldüğü varsayıyorum >
geçen ay şöyle bir sıkıntı üzerine Türktelekomdan Türknete geçtim >https://forum.donanimhaber.com/taahhut-bitimi-paket-fiyati--148802171#148802171> 1 ay oldu galiba daha ilk faturamın son ödeme tarihi gelmedi internettim 1000 kez 5 -6dk lık kesintiler yaşıyorum. Yiğenim derse giriyor sabah hop internet kesilmiş 5-6 dk sonra geliyor. Akşam bir cs go oynamak istiyorum bir rekabetçi maçında 4 kere 5-6 dk lık kesinti yaşıyorum delirmemek elde değil dota2 ye giremez oldum korkudan davranış skorum 1 ayda 4k ya indi 15 yıla yakın Türk telekom kullanan birisi olarak hayatımda böyle rezillik yaşamadım. Geçişten öyle 2 yıl yalın internet kullandım internetim belki 2-3 kere kesilmiştir samimi konuşuyorum. patlamama ramak kaldı sinirden böyle bir mağduriyet olmaz .
NOT: mesajı gönderirken internet gitmiş :D
taahhüt bitimi paket fiyatı !!
Arkadaşlar YALIN 12 Mbps 'ye kadar Fibernet kullanıyorum 1 yıl önce aldım 20/04/2021 itibariyle bitti Askere gideceğim 1-2 ay içinde yeni taahhüt yapmayayım dedim bugün ayın 21'i aradım dedim acaba benim faturam ne kadar gelir böyle yaparsam 259+20 lira dedi. Dalga mı geçiyorlar anlamadım 106-107 lira ödediğim internet sırf taahhütsüz diye neredeyse 3 katına mı çıkıyor? sizden akıl bekliyorum arkadaşlar ne yapmam lazım. Bu bayağı bayağı tefecilik insanları zorla senet imzalatmak
Geforce GT 550M
Yiğenim bu bilgisayarda cs:go oynuyor en düşük ayarlarda + nvdia denetim masasından yüksek performans düşük kalite ayarları yapıldı cs go için ama fps 30-40 smoke girince 10-20 oluyor bu normalmi ısınıp kapanma tarzı yada uyarı tarzı birşey vermiyor. Varmı GT550M ile oynayan bilgi paylaşabilecek fps si hakkında , bu kadar kötü olması normal mi?
Arkadaşlar Askerlik yoklama ve Hizmet tercihi forumları doldurdum da aşağıdaki gibi doldurup yedek subay & astsubaylık çıkan varmı , bunun dışında ne başvuru bilgileriniz hakkında bilgi verebilirmisiniz?(Örneğin mezun olduğunuz bölüm , diploma notu , yabancı dil sınavı gibi) Diploma notu 3.00 altında olanlar seçilemiyor diye birşey okudum böyle birşey var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.
Meslek: Elektrik Mühendisi / KTÜ 20"
Lineage2 > Shilen > N4R0 > 96 Yul Archer [main] /85 wynn summoner[dual](MagicR(Aden Owners)-Main Clan 2nd CP) |
Lineage2 > Shilen > N4R0 > 96 Yul Archer [main] /85 wynn summoner[dual](MagicR(Aden Owners)-Main Clan 2nd CP) Steam Group Cod Mw3 >> Le Diable Roug3 Counter -Go >> Le Diable Roug3 Dota 2> Le Diable Roug3 Lineage2 > Shilen > N4R0 > 96 Yul Archer [main] /85 wynn summoner[dual](MagicR(Aden Owners)-Main Clan 2nd CP) Steam Group Cod Mw3 >> Le Diable Roug3 Counter -Go >> Le Diable Roug3 Dota 2> Le Diable Roug3 |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 472
İkinci El Bölümü Mesajları: 38
Konularının görüntülenme sayısı: 16.264 (Bu ay: 332)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun