Arkadaşlar YALIN 12 Mbps 'ye kadar Fibernet kullanıyorum 1 yıl önce aldım 20/04/2021 itibariyle bitti Askere gideceğim 1-2 ay içinde yeni taahhüt yapmayayım dedim bugün ayın 21'i aradım dedim acaba benim faturam ne kadar gelir böyle yaparsam 259+20 lira dedi. Dalga mı geçiyorlar anlamadım 106-107 lira ödediğim internet sırf taahhütsüz diye neredeyse 3 katına mı çıkıyor? sizden akıl bekliyorum arkadaşlar ne yapmam lazım. Bu bayağı bayağı tefecilik insanları zorla senet imzalatmak |
taahhüt bitimi paket fiyatı !!
-
-
taahhütsüz firmalardan birine geçip dondurabilirsiniz askerden gelince aboneliğiniz devam eder
-
Herhangi birşey değiştirmek istemiyorum internet çalışsın modem değişsin yada evin içine adam gelsin istemiyorum. Askere gidene kadar kullanımım devam etsin bu şekilde tam olarak ne yapabilirim biraz daha açabilirmisin acaba @hizliyiseven
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeDiableRoug3 -- 21 Nisan 2021; 15:9:36 > -
Şunu yapacaksın hattını türk.net e taşıyacaksın ayda 85 tl ye 35 mbps veya şu anki hızını alabilirsin taahhüt te yok en güzeli. Hiçbir kablo v.b bişey değişmeyecek sadece modem kurulumunu baştan yapacaksın o kadar. Anlamıyorsanız bu işlerden yardım edebilirim pm den.
-
aynı hat ve modem üzerinden kullanmaya devam edebiliyorsunuz başka firmaya taşıttığınız zaman taahhütsüz olduğu için de istediğiniz zaman iptal ettirebilirsiniz
-
Hattını Turknet e taşı. Eğer eve kadar veya binaya kadar fiber kullanıyorsan sen hiç bir şey yapmadan direk hattın taşınır. Modemin mülkiyeti otomatik olarak Türk Telekom dan turknet e geçer. Adsl kullanıyorsan modem de yeni kullanıcı adı şifreni kendin girip bağlantıyı sağlarsin. İki ay sonra da e-devlet üzerinden hattını iptal eder veya dondurursun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X