Şimdi Ara

Digitürk Taahhüt Bitince Yeni Taahhüt Yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eylül 2012 de 12 ay taahhütlü taraftar paketi almıştım. Eylül 2013 te taahhüt bitmesine rağmen ben kullanmaya devam ettim. Tabi fiyat 29 tl den 38 tl ye çıktı. Bugün 'taahhütüm yok nasıl olsa' diye iptal ettirmek istediğimi belirttim. Müşteri temsilcisi de 'İlk taahhütünüz bitmeden iptal ettirme talebinde bulunmadığınız için taahhütünüz otomatik olarak 12 ay daha uzatılmış şimdi iptal ettirirseniz 112 tl ödersiniz' dedi. bunun ne kadarı doğru, ya da otomatik taahhüt yenileme işlemi var mı bilemedim. bu konuda bir bilgisi olan varsa sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Digitürk Taahhüt Süresi Bitince Ne Olur?

Digitürk aboneliğin için yaptığın taahhüt süresi dolduğunda, aşağıdaki seçenekler karşına çıkar:

• Taahhüdünü Yenile: Taahhüt süreni uzatarak mevcut paketinden veya farklı bir paketten faydalanmaya devam edebilirsin. Taahhüt süresi, seçtiğin pakete göre değişkenlik gösterir.
    • Taahhütsüz Devam Et: Taahhüt yenilemeksizin mevcut paketinden faydalanmaya devam edebilirsin. Ancak bu durumda aylık abonelik ücretin artabilir.
    • İptal Et: Digitürk aboneliğini tamamen iptal edebilir ve başka bir sağlayıcıya geçebilirsin. Ancak iptal işlemi için erken fesih cezası ödemen gerekebilir.

Taahhüt bittikten sonra hangi seçeneği tercih edeceğin, ihtiyaçlarına ve bütçene bağlıdır. Digitürk, abonelik sözleşmesinin bitiminden önce taahhüt yenileme ve iptal koşulları hakkında ayrıntılı bilgi verir. Bu koşulları dikkatlice incelemeli ve kararını buna göre vermelisin.

Digitürk Taahhüt Yenileme

Taahhüdünü yenilemek istersen, Digitürk'ün müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek yeni bir sözleşme imzalaman gerekir. Yenileme işlemi, mevcut taahhüt süresi bitmeden gerçekleştirilebilir. Yeni sözleşme ile birlikte mevcut paketinden farklı bir pakete geçebilir veya aynı paketi daha uygun bir fiyata alma şansına sahip olabilirsin.

Taahhüt yenileme işlemi için gerekli belgeler ve koşullar Digitürk'ün resmi web sitesinde veya müşteri hizmetleri kanallarından edinilebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar227

Eylül 2012 de 12 ay taahhütlü taraftar paketi almıştım. Eylül 2013 te taahhüt bitmesine rağmen ben kullanmaya devam ettim. Tabi fiyat 29 tl den 38 tl ye çıktı. Bugün 'taahhütüm yok nasıl olsa' diye iptal ettirmek istediğimi belirttim. Müşteri temsilcisi de 'İlk taahhütünüz bitmeden iptal ettirme talebinde bulunmadığınız için taahhütünüz otomatik olarak 12 ay daha uzatılmış şimdi iptal ettirirseniz 112 tl ödersiniz' dedi. bunun ne kadarı doğru, ya da otomatik taahhüt yenileme işlemi var mı bilemedim. bu konuda bir bilgisi olan varsa sevinirim.

sözleşmede var, benimde başıma geldi

ancak sözleşmede şöyle bir madde daha var(madde 4.3 olması lazım ama emin değilim), fiyat artışında size bilgi vermek zorundalar. ben müşteri temsilcisi aracılığıyla bu
    mesajın gelmediğini teyit ettirdim. dolayısıyla eğer size bilgi vermedilerse her türlü haklı durumdasınız. siz sözleşmenize uymuyorsunuz ben niye uyayım diye kontra atağa geçin, gerekirse mahkemeye verin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.