Şimdi Ara

Taahhüt Bitince Ne Yapalım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu taahhüt bitimine ne yapalım dersiniz? Mayıs vs gibi güzel paketler gelir mi sizce? Taahhüt yapalım mı şimdiden, bekleyelim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 20 Şubat 2017; 22:11:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkese gelecek düzenleme yap gitsin
  • Türk.Net'e geç bence,yok ben işim hızlı hallolsun diyorsan arıza durumunda felan Türk Telekom.

Taahhüt Bitince Ne Yapalım?
  • taahütsüz internete geç netgalaksi miss :)
  • fp kullanıcısına yanıt
    herkese gelecek tamam da hocam ben taahhüt verince neyi onayladığımı bilmiyorum ki ? sen taahhüt vererek bu fiyatı onaylamıştın. Bu düzenleme seni içermiyor derse ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 22 Şubat 2017; 12:2:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

herkese gelecek tamam da hocam ben taahhüt verince neyi onayladığımı bilmiyorum ki ? sen taahhüt vererek bu fiyatı onaylamıştın. Bu düzenleme seni içermiyor derse ne olacak?

buradan okuyabilirsin
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/internet/Sayfalar/Sozlesme-ve-Taahhutnameler.aspx

ben çiftetelli kampanyasındayım adil kullanıma girince hız düşecek diyor 3mbps olacak demiyor.

endişeni anlıyorum ama sadece yeni taahhüt veren kullanıcılara özel olacak bir uygulama olduğunu sanmıyorum. btknın kararı sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fp -- 22 Şubat 2017; 12:23:41 >

• fp kullanıcısına yanıt
    Eyvallah usta. Karşıdaki ttnet olunca insan bir durup düşünüyor. Btk vs şirket ne derse onu yapıyor zaten. Mayıs mı Haziran mı neyse o zaman gelince hayata geçsin ancak öyle inanıcam. Malesef altyapı çalışmaları zamanında yetişmediği için projeyi hayata sokamadık diyip çıkar bunlar işin içinden. Bir de şişirilmiş kota verileri ile bak şu kadar dışarı vergi bilmem ne veriyoruz bir şeyler saçmalarlar yine çıkarlar işin içinden. Çok sıkıntı ya. 35 mbit 100 gb a 61 lira demişlerdi bize sizce geçelim mi ne yapalım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Eyvallah usta. Karşıdaki ttnet olunca insan bir durup düşünüyor. Btk vs şirket ne derse onu yapıyor zaten. Mayıs mı Haziran mı neyse o zaman gelince hayata geçsin ancak öyle inanıcam. Malesef altyapı çalışmaları zamanında yetişmediği için projeyi hayata sokamadık diyip çıkar bunlar işin içinden. Bir de şişirilmiş kota verileri ile bak şu kadar dışarı vergi bilmem ne veriyoruz bir şeyler saçmalarlar yine çıkarlar işin içinden. Çok sıkıntı ya. 35 mbit 100 gb a 61 lira demişlerdi bize sizce geçelim mi ne yapalım?

yok mayısta hayata geçer ama millet tam hız alabilirmi bilmiyorum. mesela şimdi bu dolapların 1gbps hızı var bunu 200 kullanıcıya bölüyorlar. herkes yüksek hızda bağlanınca tam hız alamayabilir belki. sorun olursa bi o olur o da zamanla düzelir artık. şimdi millet yıllar sonra ilk defa yüksek hızlarda istediği kadar internet kullanacağı için(gece akn yok, akn sonrası hız düşümü orantılı vs.) bi hevesini alır ilk ay. :D

dışarıya para ödüyolar peering anlaşmaları için buda dolar cinsinden olduğundan yüksek meblağ olabilir ama bu kullanıcıyı ilgilendirmez yıllardır yatırım yapmadan fiyatları arttırarak sömürdüler milleti birazda kullanıcı rahat etsin.

fiyat güzel gibi araştırmasını yapın 2 ay sonra 70liraya falan çıkmasın ama 61tl güzel rakam. bide alo paketle dahil almayı unutmayın. telefon faturası ayrı olursa 30tl geliyor konuşsanda konuşmasanda

• quote:

Orijinalden alıntı: fp

quote:

yok mayısta hayata geçer ama millet tam hız alabilirmi bilmiyorum. mesela şimdi bu dolapların 1gbps hızı var bunu 200 kullanıcıya bölüyorlar. herkes yüksek hızda bağlanınca tam hız alamayabilir belki. sorun olursa bi o olur o da zamanla düzelir artık. şimdi millet yıllar sonra ilk defa yüksek hızlarda istediği kadar internet kullanacağı için(gece akn yok, akn sonrası hız düşümü orantılı vs.) bi hevesini alır ilk ay. :D

dışarıya para ödüyolar peering anlaşmaları için buda dolar cinsinden olduğundan yüksek meblağ olabilir ama bu kullanıcıyı ilgilendirmez yıllardır yatırım yapmadan fiyatları arttırarak sömürdüler milleti birazda kullanıcı rahat etsin.

fiyat güzel gibi araştırmasını yapın 2 ay sonra 70liraya falan çıkmasın ama 61tl güzel rakam. bide alo paketle dahil almayı unutmayın. telefon faturası ayrı olursa 30tl geliyor konuşsanda konuşmasanda

15 Temmuz sonrası interneti 1 ay boyunca açtılar. Ben denk gelmedim ama hiç hız alamıyorum vs gibi yorumlar hatırlıyor musunuz o zamanlardan ? Ben pek sıkıntı olacağını sanmıyorum ama hayırlısı tabi. Bu arada o dışarı çıkınca para verme olayının ismini de bilmiyordum, hatta uydurma olduğunu düşünüyordum. ismini vermişsiniz. Onun için ekstra ekstra teşekkür ederim.

Tamamdır o zaman geçelim biz o pakete. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 22 Şubat 2017; 19:4:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fp

quote:

15 Temmuz sonrası interneti 1 ay boyunca açtılar. Ben denk gelmedim ama hiç hız alamıyorum vs gibi yorumlar hatırlıyor musunuz o zamanlardan ? Ben pek sıkıntı olacağını sanmıyorum ama hayırlısı tabi. Bu arada o dışarı çıkınca para verme olayının ismini de bilmiyordum, hatta uydurma olduğunu düşünüyordum. ismini vermişsiniz. Onun için ekstra ekstra teşekkür ederim.

Tamamdır o zaman geçelim biz o pakete. Teşekkürler.

şimdi 15 temmuzda kotaları kaldırdılar ama milletin başında dert vardı ve çoğu kişinin yoğun kullanım yaptığını düşünmüyorum. asıl önemli olan kullanıcılar aşırı yükleme yaptığında ne olacağı. mesela şimdi gece akn olmayacak torrentçi arkadaşlar gece açık bırakacaklar full hız indirecekler. önemli olan anlık trafik. ben bu gece saatlerinde herkesin tam hızını alabileceğini sanmıyorum.

şuan bile genelde vodafone ve turknet kullanıcıları konu açıp duruyor hız dalgalanması diye. adam speedtest yapıyor 50mbps çıkyıo 10dk sonra tekrar test yapınca 10mbps çıkıyor. genelde akşam saatlerinde aldıkları hız düşüyor çünkü bu dolaba gelen hız tüm kullanıcılara bölünüyor ve yetmiyor.

bu sorun nerede oturduğunuza ve yoğunluğa bağlı birşey. ben mesela 100mbps alıyorum ama pek internetin kullanılmadığı bir yerdeyim bu yüzden hızı güzel alabiliyorum akşam saatlerinde vs. düşmüyor

özetleyecek olursam, kesinlikle "oo altyapı yetmez türk telekoma yazık eşitlik olsun yaşasın akk"cilerden değilim. herkes parasını verdiği hızı almalı ama bide ortada gerçekler var. bağlı olduğunuz dolaba gelen kablonun bir kapasitesi var ve bu kapasite dolaba bağlı olan kullanıcılara bölünüyor. akn sonrası hız düşümü orantılı olacağı için millet artık akkden korkmadan indirme yapacak ve gece full hızda indirecek. yani yoğunluğa göre alacağınız hız değişebilir.

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-fiber-optik-altyapi-calismasi--121281883

bu konuda böyle teknik konular konuşuluyor genelde, baya bişeyler öğrendim sizde ilgileniyorsanız güzel konu

• fp kullanıcısına yanıt
    Bakalım nasıl olcak. Ayın ilk haftası öyle dalgalanmaya falan hiç denk gelmedim aslında şu ana kadar. Öyle mükemmel bir değişim geçirmiyoruz ama yine de heyecanlanıyor insan. Konu içinde teşekkür ederim ^^

• ne kullandıgına bağlı ofiber mi adsl mi kullanıyorsun
  • Turknet iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.