Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM taahhütüm bitti ne yapayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylık 55 tl ye 24 mbit hız uploadtan söz etmeme gerek yok. 75gb akk taahhütüm bitti. Şimdi 16mbit 50gb akk yapmışlar fiyat daha fazla gelecek. Fiber altyapı yok hiper altyapı var(türk telekoma göre). Ne yapsam superonline mı geçsem yoksa türk telekom devam mı iyi bir kampanya bilen var mı tekrar taahhüt yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: half life 3

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/genc-kampanyasi.aspx

Eyvallah hocamda bu genç kampanyası dediği öğrenci mi olmak gerek
  • Mümkünse Superonline a geçin adls de var vdls de fiber de ttnet ten kurtul derim superonline.net/kampanyalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenizGalaxy

Mümkünse Superonline a geçin adls de var vdls de fiber de ttnet ten kurtul derim superonline.net/kampanyalar

Aradım şimdi türk telekomu taahhüt bitmemiş diyorlar. Bugün arayıp bitti dediler çözemedim olayı. Taahhüt bitmemesi lazım süreye göre bakarsam. O yüzden bu şekilde devam edicem superonline 'a baktım fiyatları uygun durmuyor. 24mb 75akk aylık 55 TL ideal şuan ülkemize göre.
  • Onur. kullanıcısına yanıt
    Ben ögrenci değilim bana veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DenizGalaxy kullanıcısına yanıt
    Turk telekom port yok demesi ile iş bitter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Burdan kampanya ne zamana kadar bakabilirsin benimki 21 martta bitiyor superonline ye geçicem onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/abone/AboneListe.do?method=kampanyaliabone
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenizGalaxy

Burdan kampanya ne zamana kadar bakabilirsin benimki 21 martta bitiyor superonline ye geçicem onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/abone/AboneListe.do?method=kampanyaliabone

Evet baktım hocam teşekkür ederim. Superonline da uygun paket bulursanız haberdar eder misiniz?
  • half life 3 kullanıcısına yanıt
    Benimde yarın bitiyor 2 aylık yazlık internet kullanıyorum türk net geçeyim dedim türk telekom geçerseniz ceza bedeli ödersiniz dedi taahhütsuz bir paket istiyorum türk telekom taahhütsuz paket bulup türk net geçmem lazım port mortla uğraşmak istemiyorum var mı öyle bir tarife bildiğiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: forever27

Benimde yarın bitiyor 2 aylık yazlık internet kullanıyorum türk net geçeyim dedim türk telekom geçerseniz ceza bedeli ödersiniz dedi taahhütsuz bir paket istiyorum türk telekom taahhütsuz paket bulup türk net geçmem lazım port mortla uğraşmak istemiyorum var mı öyle bir tarife bildiğiniz

taahhüt bitince ceza nasıl kesiyorlar?
    Hocam benim tarihe 2 aylık yazlık internet ayın 21 kapanıyor taahhüt bittiğinde nette kapanıyor yani müşteri hizmetlerine sordum onlar bana geçerseniz ceza bedeli ödersiniz dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever27 -- 20 Şubat 2017; 20:45:20 >
  • forever27 F kullanıcısına yanıt
    Hocam hazırnet gunluk 3 tl

• half life 3 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim yalın internet telefon yok yani yalın tarifeler için geçerli midir söylediğiniz tarife aslında ben türk net gecmek istiyor 60 lira oluşu ve taahhütsuz oluşu çok cazip geliyor net kapanmadan geçsem iyi olurdu

• forever27 F kullanıcısına yanıt
    Turknet sorunlu ben kullandım 44 gun sonra iptal ettirdim. Sıfırdan üyelik almak daha iyi gibi geliyor.

• yaklaşık 20 gündür türknet kullanıyorum.memnunum tavsiye ederim.
    Türk telekom sizi sömürmeye devam etsin sizde vermekten çekinmeyin.
    Türknet varken diğer İSS'ler bahane Türknet Şahane

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    16 Mbps 50 GB 52,90 TL olanı alıcam 1 mayıstan sonra akk sonra sı 5 Mbit olacağını düşünüyorum inş.http://www.superonline.net/kampanyalar/adsl-kampanyalari/hizli-internet-adsl-kampanyasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Türk telekom sizi sömürmeye devam etsin sizde vermekten çekinmeyin.
    Türknet varken diğer İSS'ler bahane Türknet Şahane

Hocam şimdi baktımda türknete sadece bir paket var ve 100mbps yi geçmiyecek şekilde uçsuz bucaksız bir hız veriyor 150gb da akk veriyor 59 tl doğru mu?
    Yanlış olsa kimse kullanmazdı
    2.ci aboneliğimi yaptım açılmasını bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.