Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM YETTİ ARTIK !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aralık ayında da aynısı oldu ocak ayında da artık yeter ! aralık 29 da 2.5gb olan kota bilgisayar hiç açılmamasına rağmen ocak 1 de 6 küsür gözüküyor ve dünyanın faturası geliyor. Bi yanlışlık var dedim geçtim ama ocak ayında da aynısı oldu 2.2gb gösteriyordu ocak 30 da şimdi şubat 4 kotaya bi bakayım dedim ocak ayına ait kota 4.7gb gözüküyor böyle mi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeliBaba42 -- 4 Şubat 2010; 1:40:37 >

• pcne format at modemın kablosuz ıse sıfrelerını degıstır.kablolu ıse korsan olarak apartmandan fılan bırı hattını kesıp kendıne baglamısmı bak . Limewire yi pc den sıl yada torrent programlarını Eger downloadla ısınız olmuyosa ben bır ıkı sıteye bakıp cıkıyorum dıyosanız uydunete gecın ben 1.5 yıl oldu 2yıl kablolu TV + 512KB Kotasız ınternet kullanıyorum 18 mılyon fatura oduyorum 2 yıl tahattutluydu ama sımdı o kampanyayı kaldırmıslar yazık oldu
  • Hazır konu açılmış iken konuyu açan arkadaşın affına sığınarak bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip forum üyelerinin bana yardım etmelerini istiyorum

Arkadaşlar amcamlarda da internet var.Geçen gün telefondan aramışlar amcamları.Telefonu 14 yaşındaki amcamın oğlu açmış.Kadın ne söyledi ise çocuğun aklını çelmiş ve 8Netlimitsiz tarifeye geçirmiş.Faturayı yatırmaya giden amcam 99 lirayı görünceşok oldu.Eve gelir gelmez direk çocuğu vurdu.Gittik telekoma adam biz yapamayız müdürlüğe gidin dedi.Şimdi ben yarın gideceğim.Tarifeyi indirirlermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agnus_Dei -- 4 Şubat 2010; 15:51:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dextercrime

Hazır konu açılmış iken konuyu açan arkadaşın affına sığınarak bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip forum üyelerinin bana yardım etmelerini istiyorum

Arkadaşlar amcamlarda da internet var.Geçen gün telefondan aramışlar amcamları.Telefonu 14 yaşındaki amcamın oğlu açmış.Kadın ne söyledi ise çocuğun aklını çelmiş ve 8Netlimitsiz tarifeye geçirmiş.Faturayı yatırmaya giden amcam 99 lirayı görünceşok oldu.Eve gelir gelmez direk çocuğu vurdu.Gittik telekoma adam biz yapamayız müdürlüğe gidin dedi.Şimdi ben yarın gideceğim.Tarifeyi indirirlermi?

hat sahibi gitsin desinki benim bilgim yok nasıl siz geçirirsiniz.

Çünkü çoğu müşteri temsilcileri hattın yasal sahibi olmayınca işlem yapmıyorlar. Gerekirse ödemeyin borçunuzu şikayet edin eğen imkanınız varsa tüketice haklarına

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

quote:

Hazır konu açılmış iken konuyu açan arkadaşın affına sığınarak bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip forum üyelerinin bana yardım etmelerini istiyorum

Çünkü çoğu müşteri temsilcileri hattın yasal sahibi olmayınca işlem yapmıyorlar. Gerekirse ödemeyin borçunuzu şikayet edin eğen imkanınız varsa tüketice haklarına

Peki şu sorumada cevap verebilirmisin zahmet olmazsa
    Bir arkadaş online işlem merkezinden 99'luk tarifeye geçti.Yanlışlık yaptığının farkında.Peki bunu indirebilirlermi?Şu an telefonla konuşuyorum ve babam oyacak beni diye söyleniyor.

• Cevap verecek hayırsever bir insan yokmu :)
  • quote:

Allah'a rahmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumuklu sucurta -- 4 Şubat 2010; 2:41:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

quote:

Peki şu sorumada cevap verebilirmisin zahmet olmazsa
    Bir arkadaş online işlem merkezinden 99'luk tarifeye geçti.Yanlışlık yaptığının farkında.Peki bunu indirebilirlermi?Şu an telefonla konuşuyorum ve babam oyacak beni diye söyleniyor.

eğer hatayı kişi değilde abone merkezi veya ttnet yaptıysa düzeltilir.
    ama kişi yaptıysa düzeltilmez

Ayrıca Netlimitsiz 15 gb kotalı bir tarife 15 gb ı geçince hızın 512 ye düşer dikkat edin bu tarife 49 TL

99 TL olan 8limitsiz

• bir C-4 işini görür..Koca telekom bınalarında sadece 1 guvenlık dısarda 1 guvenlık ıcerde dunyayı tiye almıs vazıyetteler cok kolay gecersin.hatların oraya git yeni stajerim de ve c4 du yerlestır kac
  • Yetmez başkan yetmez.
  • Online işlem merkezindeb yapılmaz da, telefonla ya da ofisten olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.