Şimdi Ara

TOFRANİL kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar asırı çekingen +özgüven eksikliği olan biriyim
    Nette araştırdım TOFRANİL adında bi ilaç buldum.
    Bu ilacı kullanan varmi? Etkileri neler? Tavsiye edermisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

TOFRANİL Kullananlar

TOFRANİL, obsesif-kompulsif bozukluk (OKB), panik bozukluğu ve depresyon gibi çeşitli ruh sağlığı durumlarını tedavi etmek için kullanılan bir antidepresandır. Etken maddesi imipramindir.

Kullanım Amaçları

TOFRANİL, aşağıdakiler dahil olmak üzere çeşitli durumları tedavi etmek için kullanılabilir:

• OKB
    • Panik bozukluğu
    • Depresyon
    • Kaygı bozuklukları

Yorumlar

TOFRANİL kullanan kişiler, ilaçla ilgili farklı deneyimler yaşamışlardır. Bazı kullanıcılar, özellikle obsesif düşünceleri ve zorlantılı davranışları yönetmelerine yardımcı olduğunu bildirirken, diğerleri yan etkiler yaşamıştır.

TOFRANİL 25 mg Kullananların Yorumları

TOFRANİL'in 25 mg'lık dozu, genellikle başlangıç dozu olarak kullanılır. Bazı kullanıcılar, bu dozun OKB ve panik bozukluğu gibi hafif ila orta dereceli durumları yönetmelerine yardımcı olduğunu bildirmiştir. Ancak, herkesin ilaçlara farklı tepki verdiğini unutmamak önemlidir.

Yan Etkiler

TOFRANİL, diğer antidepresanlar gibi yan etkilere neden olabilir. Bu yan etkiler şunları içerebilir:

• Ağız kuruluğu
    • Bulanık görme
    • Kabızlık
    • Sersemlik
    • Ağırlık alma

Dikkat Edilmesi Gerekenler

TOFRANİL kullanmadan önce doktorunla konuşman önemlidir. İlacın senin için uygun olup olmadığını belirlemek için tıbbi geçmişini ve mevcut durumunu göz önünde bulunduracaklardır. Ayrıca, TOFRANİL'i alırken alkol tüketmekten kaçınmalısın.

Sonuç

TOFRANİL, çeşitli ruh sağlığı durumlarını tedavi etmek için etkili bir ilaç olabilir. İlaçla ilgili deneyimler kişiden kişiye değişebilir, bu nedenle tedaviye başlamadan önce doktorunla konuşmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • malak gibi uyursun

• Peki ozguven eksikliği icin bir hap varmi

• aboo tofranil cok agirdir ve berbat bir ilactir, hic tavsiye etmem.
  • doktora gitmeden almayı düşünmüyorsun herhalde, adamakıllı bir psikoloğa git ayrıca tüm herşeyini ilaca bağlama kendi kendini geliştirmelisin bence.
  • ben kullandım bende hiçbir etkisi olmadı sadece ellerim terliyordu onu durdurdu fakat başka yerlerim aşırı terledi bu sefer
  • varmı kullanan banada yazıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    efexor kullanan arkadaşlar
    8 yıl önce açıldı
    Citoles kullanan
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.