Şimdi Ara

CİPRALEX CİTOLES KULLANMIŞ OLANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alaninda çok uzman bir doktor tarafından bir tedaviye başladık. 5 gündür 5 mg olarak yani yarım CİPRALEX kullanıyorum. Ilk 2 gün hiç bir yan etki görmedim. Üçüncü gün kalktıgımda boğazlarım şişmişti burnum akıyordu yani standart bir grip durumuydu. Boğazlarım indi ancak burnum tıkalı ve geçmiyor sürekli hapsirasim geliyor.İlacın yan etkilerine baktım çok yaygın kısmında sinüzit var. Bu ilacı KULLANANLAR böyle bir durum yasadımı. Normalde sunizitim var ve baya soğuk bir yerde yaşıyorum normal sinüzite olabilir ama kafa takılıyor yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam o yan etkilere gözünü seveyim bakma, neden dersen ben de takıntıları olan birisiyim. İlacı 3-5 gün içtim, sonra dedim şunun yan etkileri neymiş bir bakayım. Arasında işte boğazda şişkinlik nefes alamama falan gibi şeyler vardı. 1 saat geçmedi acile koştum küçül dilim şişti ilaçtan nefes alamıyorum diye. doktor baktı hiçbirşeyin yok dedi normal bir şekilde eve döndüm. Birşey varsa da üstüne denk geliyor, yan etki olacağından değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citoles mideyi alt üst ediyor biraz. İştah düzenini bozuyor. Kusmaya sebep olabiliyor. Atıyorum canın hamburger çekiyor, açsın ama bir lokma yediğinde doymuşluk hissi geliyor.

Cipralex için intihar düşündürme eğilimi bile var diye duymuştum ama bilmiyorum. Bir süre sonra rayına oturuyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANTİDEPRESAN KULLANANLAR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.