Şimdi Ara

ANTİDEPRESAN KULLANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilaçlar ruh durumunuzu nasıl etkiledi? önceki ve sonraki yaşamınızdaki farklar neler paylaşır mısınız.. zor zamanlar yaşıyorum .. galiba benim de kullanmam gerekiyor

• Depresyona giren insanda onemli olan sey gayret etmesi. Herneyse. En kral ilaci bile en az 6 ay kullanmadan sonuc alamazsiniz. 2 haftada etkilerini gosterir. Ilk hafta agir yan etkiler yasayabilirsiniz. Yazin doz asimi yapmak bayiltir. 1 sene sonunda tertemiz bir sonuc alirsiniz. Ozel psikiyatristler size depresanlarin yaninda ne yapip yapmamaniz gerektigini de soylerler gunluk hayatinizda. Ama devlettekiler lustral yazip yolluyor. 15in uzerinde antidepresan biliyorum ve hepsi hastaya gore veriliyor o yuzden kontrolsuz kullanmak sizi depresyonun en dibine surukleyebilir -ki yasadim bunu-. Baska sorularin varsa sorabilirsin ilaclar ve hastaliklar konusunda iyiyim :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-882A17036 -- 5 Haziran 2015; 18:17:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın kullanma bırakamıyosun sonra

• Prozac vermişti doktor bana 2 ay önce. Bi kutu kullandım. Bittikten sonra doktora gitmedim. Ama kullanırken kendimi iyi hissediyordum. Doktor önerisi olmadan antidepresan kullanma ters etki yapmasın.

• yapay mutluluk, dozajı genelde doktorlar belirler yavaş yavaş artırır veya azaltır. ben kafama göre 100 mg selectra ile başladım ebeminkini gördüm gece 2 de uyanıp uyuyamıyordum.genelde uyku yapar derler selectra.bende aksine yapmıştı. bende kutuyu bitirene kadar sabrettim :D para verdik sonuçta

sonra prozaca başladım pek bir etkisi yok ama günde 2 tane atınca iyi oluyodu obsesiflik gidiyordu.birazda umursamamazlık istiyordum ben sanki psikolojik olarak umursamaz yapıyordu ya da ben öyle sanıyordum istersen daha yazarım ilaçlar hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2380D2E6A -- 5 Haziran 2015; 18:16:09 >
  • Editledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-882A17036

Editledim
    yok mu arkadaşlar iyi sonuç alanlar??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paxil kullananlar...
    11 yıl önce açıldı
    Antidepresan kullananlar?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istisna durumlar dışında
    Psikiyatriye gidip ilaç kullanmak yerine psikoloğun daha çok işe yaradığını düşünüyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: stanleyipkiss91

Alıntıları Göster
    Ben 1 senedir lustral kullanıyorum şu an doz 100 mg panik ataktan dolayı kullanmak zorundayım en azından kendimi toparlayabilene kadar gayet sakin ve mutluyum huzurluyum memnunum
    tek kötü yanı düşünmeyi engelliyor hafızamı biraz kısıtlıyor eskisi kadar iyi öğrenemiyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    antidepresan kulanmak yerine depresyona sokan olayın üstüne gidip geri püskürtmek işe yaramaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkuazHayaller

istisna durumlar dışında
    Psikiyatriye gidip ilaç kullanmak yerine psikoloğun daha çok işe yaradığını düşünüyorum ben

hastanelerde psikologlar da var mı psikiyatr dışında?
  • Doktor tavsiyesi ile Lustral kullanıyorum. İyi geldi diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

antidepresan kulanmak yerine depresyona sokan olayın üstüne gidip geri püskürtmek işe yaramaz mı

kendi kendimi iyileştirecek gücüm kalmadı maalesef
  • quote:

quote:

Eğer depresyonda isen psikiyatriye gitme
    Psikiyatriler kar/zarar hesabı yapıp ilacı dayıyolar hastalarına
    İyi bir psikoloğa git,o sana iyi gelir

• quote:

quote:

quote:

psikolog var mı hastanelerde? psikiyatr oraya yönlendiriyor mu ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

psikolog var mı hastanelerde? psikiyatr oraya yönlendiriyor mu ?

İster psikoloğa gidersin ister psikiyatriye
    Tabiki var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3DROS3V3RTIGO -- 5 Haziran 2015; 19:17:42 >

• Hocam sorununu ilaç kullanmadan aşmayı dene.

Ben hiç kullanmadım, yanlış yönlendirmek istemem ama arkadaşlarımdan gözlemlediğim kadarıyla elemanın sorunları hala devam ediyor. Sadece hergün kimyasal tüketip ruh gibi geziyor. Depresyonunu atıyor mu atıyor ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Isengardlı

Hocam sorununu ilaç kullanmadan aşmayı dene.

Ben hiç kullanmadım, yanlış yönlendirmek istemem ama arkadaşlarımdan gözlemlediğim kadarıyla elemanın sorunları hala devam ediyor. Sadece hergün kimyasal tüketip ruh gibi geziyor. Depresyonunu atıyor mu atıyor ama.
    Liseye hazırlanırken kulak çınlaması başladı ve tedavisinin olmadığını öğrendim beynimin içinde bir ses vardı
    sokakta yürürken bile duyuyordum ve baya kafama takmıştım daha sonra KBB ye gittikten sonra psikiyatriye yönlendirdiler
    SBS ye 3 ay kalmıştı bu arada konstrasyon ve antidepresan ilaçları aldım hayatımı müthiş bir şekilde etkiledi çınlamayı kesti
    yani benim umrum da değildi o ses SBS de istediğim okulu kazandım kazanamasaydım da özele giderdim o da pek umram da olmamıştı aslında

daha sonra yaz tatiline girdik kulak çınlaması baya azalmıştı ve hatta unutmuştum öyle birşey olduğunu ilaçları da bıraktım
    bıraktıktan sonra kendime olan güvenim azaldı anksiyitine midir nedir onun gibi yan etkileri oldu mesela
    adalarda benim bir arkadaş grubum var hep onlar arasında lider önce olmuşumdur ama ilaçları bıraktıktan sonra
    kendilerinden çok uzaklaştım kontrolü kaybettim oysa yoğurtlu sosun içimi rahatlatması gerekiyordu

• Wellbutrin, sülpir, stilizan vs

• Lustral 100 mg kullandım kafama göre adamı mastürbasyondan soğutuyor bana tek etkisi buydu ruh halim değişmedi geç boşalmayı bırak boşalamama oluyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.