Şimdi Ara

Taahüt Bitiminde ISS Değişikliği Başvurusu Ne Zaman Yapılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan ki iss ile taahütüm 29 martta bitiyor yani 1 ay sonra falan. Taahüt bitmeden taşıma yapınca ceza çıkıyor malum, bu cezanın çıkmaması için tam olarak taahüt biter bitmez mi yoksa öncesinden başvuru yapmak gerekir mi? Tam olarak ne zaman diğer internet firmasına başvuru yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

• Bunu ben de merak ediyorum 10 martta benim de bitiyor.Eğer 10 mart gününü beklersem bu sefer firma bana diyecek tamam mı devam mı? Bir şey yapmazsam zaten aboneliğim yeni fiyatlardan devam edecek.Bir şey yaparsam da mevcut abonelik iptal edilecek ama var olan santral portunu da kaybetmek var.

Fatura ödeme dönemi her ayın 21i.Yani bugün fatura ödeme son günüm.Ayın 1inden 21ine kadar olan gün sayısı kadar internet kullanımı + kalan günlerin sayısı kadar mevcut yeni fiyattan hesaplanması + varsa başka ücretler bana veya geçtiğim operatöre yansıtılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

Bunu ben de merak ediyorum 10 martta benim de bitiyor.Eğer 10 mart gününü beklersem bu sefer firma bana diyecek tamam mı devam mı? Bir şey yapmazsam zaten aboneliğim yeni fiyatlardan devam edecek.Bir şey yaparsam da mevcut abonelik iptal edilecek ama var olan santral portunu da kaybetmek var.

Fatura ödeme dönemi her ayın 21i.Yani bugün fatura ödeme son günüm.Ayın 1inden 21ine kadar olan gün sayısı kadar internet kullanımı + kalan günlerin sayısı kadar mevcut yeni fiyattan hesaplanması + varsa başka ücretler bana veya geçtiğim operatöre yansıtılacak.
    maalesef bende henüz cevabını bulamadım. port kaybetmemek ve taahüt sebebi ile ceza yemeden nasıl geçeriz çok merak ediyorum.

kalan 10 gün için 48 ayın cezasını yemek var bir de taahüt yüzünden. ne kadar salakça.

• Son 1 hafta kala başvuru yapabilirsiniz.
    Aklınıza gelebilecek bazı sorular:

1-Başvuru yaptığım iss hemen işleme koyarsa taahhüt bozulmazmı?
    Cevap: Hayır bozulmaz son ay faturası çıkacağı için sizin eski iss ile bir yarar zarar olayı kalmıyor. Yani İss biz sana ucuza veriyorduk sen bu anlaşmayı bozdun diyemiyor çünkü son ayın faturasını istedikleri şekilde zaten ödemiş oluyorsunuz.

Peki ya son 2 - 3 gün başvurursam ne olur?
    Cevap : Hiç bir sorun olmaz gecikse bile taahhüt sonrası kaç gün kullandıysanız taahhütsüz fatura tutarında gün sayısına göre hesağlanarak küçük bir fatura yansıtılır.

Dediğiniz gibi değilse?
    Cevap kesinlikle dediğim gibi hiç kimse kafasına göre taahhüt sürenizi uzatamayacağı gibi erken kapatırsanız kalan fayda hesaplanır kalan bir fayda olmadığı için ceza 0 dır. uzatırsanız kullanılan gün sayısı kadardır başka hiç bir şey yansıtamazlar.

• Taahhüt 29 Mart'ta bitiyorsa Mart ayı içinde herhangi bir zamanda taşıma yapabilirsin hocam... Son ay olduğu için ceza çıkmaz, son ayin da kullandığın kadarını ödersin... Ama illa son zamana kadar bekleyim dersen 20 Mart'ta yeni iss ye evrakları yollarsan ortalama 5 6 günde işlem tamamlanır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde 5 ocakta bitiyordu 25 aralıkta başvuru yaptım 31 aralık olmadan millenicoma geçtim.O kadar kafanıza takmayın bu durumu.Son 10 veya 12 gün kala başka firmaya taşıyın en fazla 10 günlük cayma bedeli ödersiniz.

Zaten çoğu firma başka operatorden gelen için cayma bedeli karşılıyor,yine bir zararınız olmaz yani.Ben 10 gün için 30 tl cayma ödedim,onuda geçtiğim firma faturama indirim olarak yansıtıyor.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    48 ayın cezası çıkacağını nereden çıkardın. Cayma bedeli konusu öyle bir şey değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taahhüt bitimine bir hafta kala başvurun. En fazla 1-2 günlük yani 10 ₺ civarı fark ödersiniz

• TurkNet'e geçerken 2 hafta önceden taşıma yapmak için başvurdum, belgeleri doldurdum. Taahhüt bitiş zamanını belirttim. 2 hafta sonra taahhüt biter bitmez 20dk kesinti ile TurkNet'e geçtim. Diğer ISS'ler bunu yapıyor mu bilmiyorum ama sorun derim.

Eğer yapıyorlarsa önceden doldurun belgeleri, kafanız rahat olur. Son güne bırakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RefiUlunay -- 22 Şubat 2020; 12:1:26 >
  • @yusobreak
    @yasin613
    @senseman62
    @hp_anka
    @RefiUlunay

teşekkürler o halde martın 15'i gibi başvuru olayına başlayayım madem. vodafone'dan türknete geçicem bu arada.
    Başvururken davet kodumu kullanırsanız hem siz hem de ben bir ay bedava kullanırız. Ayrıca takıldığınız konuda yazarsanız yardımcı olurum.
    Bir ay ücretsiz kullanım için;
    ✓Davet kodu: UUE71TN49PMS
    ✓Başvuru linki:
    turk.net
    Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!
    https://turk.net/p/UUE71TN49PMS

• quote:

Orijinalden alıntı: hp_anka

Başvururken davet kodumu kullanırsanız hem siz hem de ben bir ay bedava kullanırız. Ayrıca takıldığınız konuda yazarsanız yardımcı olurum.
    Bir ay ücretsiz kullanım için;
    ✓Davet kodu: UUE71TN49PMS
    ✓Başvuru linki:https://turk.net/p/UUE71TN49PMS
    teşekkürler. verdiğiniz kod ile başvuru yaptım. ayın 20'sinde evraklarımı göndericem bir sıkıntı çıkmazsa.
    Başvuruyu şimdi yaptınız ama neden evraklar için 25 gün bekliyorsunuz

• quote:

Başvuruyu şimdi yaptınız ama neden evraklar için 25 gün bekliyorsunuz
    vodafone'a güvenmiyorum, erken geçiş işlemi yaparsam mutlaka bana bir gıcıklık yapacaklardır. taahüt bitimine 10 gün kala belgeleri ileticem fazlasıyla yetecektir geçiş işlemlerinin tamamlanması için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 26 Şubat 2020; 17:50:57 >
    Güvenmeyecek bir durum yok. Kanun var yönetmelik var. Şu an ne kadar fatura ödüyorsunuz

• quote:

Güvenmeyecek bir durum yok. Kanun var yönetmelik var. Şu an ne kadar fatura ödüyorsunuz
    şuan 72 lira ödüyorum 50mbps paket için. turknette 75mbps için 85 ödeyeceğim.
    Şu an eğer sadece cayma bedelinden korktuğunuz için bir ay bekliyorsanız, boşuna beklemenize gerek yok. Bugün geçiş yapsanız bile sizden alacağım maksimum ücret 72 TL olur. Başka bir kuruş bile alamaz. Bu konularda uzmanım merak etmeyin. Beklemenize gerek yok

• quote:

Şu an eğer sadece cayma bedelinden korktuğunuz için bir ay bekliyorsanız, boşuna beklemenize gerek yok. Bugün geçiş yapsanız bile sizden alacağım maksimum ücret 72 TL olur. Başka bir kuruş bile alamaz. Bu konularda uzmanım merak etmeyin. Beklemenize gerek yok
    acelem pek yok hocam ayın yirmisi gibi göndericem belgeleri teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.