3849 TL AMD Ryzen 5 5600X 3.7 GHz 6 Çekirdek 35MB Cache AM4 Soket 7nm İşlemci
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
5600 ile fiyat dışında ciddi ne fark var acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cpu benchmark sitesine göre %4lük bir fark var ama fiyat olarak %20 fazla sanki değmez gibi ama daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
-
Yani arada 600-700 lira fark var. Zaten işi bilenler oc ile 5600X üstüne yine çıkartır ama herkesin cesaret edeceği bir şey değil, bilgi lazım onu yapmak için.
fansız
Havale ile indirimli : 3,712.02 TL
Kredi Kartı ile Tek Çekim : 3,768.55 TL
www.dfsbilgisayar.com
AMD Ryzen 5 5600X 3.7 GHz Soket AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci Tray - 171.70 USD + KDVhttps://www.dfsbilgisayar.com/amd-ryzen-5-5600x-3-7-ghz-soket-am4-32-mb-cache-65-w-islemci-tray
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 14 Ekim 2022; 13:52:52 > -
5600 alin gecin daha ucuzsa
Oyunlarda hemen hemen aynı
-
3000 lira altına düşerse belki alırım diyorum da şu an 3600 kullanıyorum, ekran kartım da 6700 XT. Şimdilik bir şikayetim yok oyunlarda. Değiştirmek gereksiz mi olur?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O karta 5600 yakışır, bir de sürekli aklınızda kalır bence değiştirin gitsin. 5600 3200TL civarına bulunuyor.
-
Ben de öyle düşünüyorum da işte 3600 ile bir sıkıntı yaşamadığımdan biraz üşengeç davranıyorum. Bakalım yılbaşından sonra fiyatlarda değişiklik olursa harekete geçerim muhtemelen.
Bende de 3600 var değiştirmeyi düşünmüyorum açıkcası.
-
3600x ten 5600x e geçtim. Fark çok gönül rahatlığıyla geçebilirsin. Ben oyun için kullanıyorum.
-
Pek çok oyun oynuyorum 5600x 'e güzel FPS artışları yaşadım. Ben çok memnunum 3 sene beni idare eder bu kart.
-
Ekran kartınız nedir acaba_? Bende Rx 6600 var. Yeterli geliyor şimdilik. Belki ilerde soket değiştirirm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 19 Ekim 2022; 14:5:39 > -
Bu geçişte belleklerden ötürü sistemin boot etmemesi gibi bir sorun yaşandı mı peki? Şu an 4133 MHz bellek kullanmaktayım ve 5600 işlemciye geçildiğinde sistemin yüksek MHz'den dolayı boot etmediği ve BIOS'tan uğraşıldığını söyleyenler vardı.
merhaba, kaç w psu kullanıyorsun acaba?
-
MSI A650GF 80+ Gold var
2600x satılıp , buna upgrade edilir mi , ana kart ülkenin yarısında olan msi b450 :)
-
oynadığınız oyunlara bağlı hocam. genel olarak geçmeye değer bir işlemci. özellikle rekabetçi 144fps+ veya işlemciye yüklenen oyunlarda etkisi fark ediliyor. 2600x hala gideri olan bir işlemci ancak ac origins, cyberpunk şehir içi 60 fps altına düşebiliyor.
-
Msi gamingx Gtx 1080 ti hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X