Şimdi Ara

385. Dönem (Kasım 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları [YERLER AÇIKLANDI] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
9
Favori
97.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Stajı henüz yapmadım düz hukuk mezunuyum 1 arkadaşım daha başvurdu kasım celbine başka var mı bilmiyorum.Ağustos celbinde giden 2 tanıdık var fakülteden onlar şuan yedek subay. Oran veremiyorum fakat kime sorsam hukuk mezunlarına çıkma şansı yüksek ama çıkmayadabilir diyorlar bakalım beklemedeyiz..Her şey TSK nin ihtiyaçları doğrultusunda olacak anlaşılan hakkımızda hayırlısı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • creed55 C kullanıcısına yanıt

Benim de iki arkadaşım başvurdu benle beraber başka tanıdığım yok. Ağustos ayında giden arkadaşlarınız avukatlar mıydı yoksa onlar da bizim gibiler miydi peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 385. Dönem (Kasım 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları [YERLER AÇIKLANDI]
    385. Dönem (Kasım 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları [YERLER AÇIKLANDI]whatsapp.com
    KASIM 2021 CELP DÖNEMİ
    https://www.facebook.com/unsupportedbrowser

Whatsapp grubunun güncel katılım linki arkadaşlar, süresi bitmiş olursa özel mesajdan numaranızı gönderin

• KYLE397 kullanıcısına yanıt
    Staj yaparken başvurdular hocam bitmemişti henüz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 2 yıllık sağlık bölümü mezunuyum. tecili ağustos ayında bozdum, kasım celp döneminde gitmek için. 6 aylık er olarak gitmek istediğimi seçmiştim o zaman ki durumlardan dolayı. Şimdi güncelleme yapıp yedek astsubay olarak değiştirebilir miyim.? Giden arkadaşlarım, sağlıkçı olduğum için seçmesem bile kasım'da da yedek astsubaylık gelebilir diyor. Güncelleme butonu hala gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaegerJack -- 6 Ekim 2021; 14:4:9 >
  • @JaegerJack Merhaba hocam, kasım celbi başvuruları ağustos ayında son bulduğu için güncelleme durumunda sizleri şubat celbine atabilir. Geçen genel forumları ve canlı yayınları izlerken daha bilgili kişilerden bu şekilde bilgi aldım. Subay, Astsubay seçimlerinde öncelik işaretleyen kişilere tanılıyor. Fakat kontenjan dolmaması durumunda seçim yapmayan kişilerden de seçilme oluyor. Evet, sağlık bölümleri bir adım önde oluyor bu durumdan dolayı boş kalması durumunda seçilme şansınız olabilir. Fikirleri mi belirtmek istedim, konuya daha hakim olan arkadaşlar varsa mutlaka cevap vereceklerdir. Dilersen güncelleme konusu için askerlik şubesiyle görüşme sağlamadıysan, görüşebilirsin.

• boeıng777 B kullanıcısına yanıt

Görüştüm ama yeterince bilgili değiller bu konuda. Sanırım e-devlet sistemine henüz alışmadılar. Başka birine sordu tekrar telefona geldi, T.C. no ile kontrol yaptı. Dosyan gitmiş seçmemiş olsan da astsubaylık gelebilir dedi. Bende güncelle butonu aktif görünüyor. Seçmeye çalıştığımda celp tarihi Şubat 2022 olarak en üstte gözüküyor, kasım gözükmüyor. Güncellersem Şubatta Astsubay olarak gider miyim diye sordum. Bana cevap olarak dosyan gittiği için kasımda gidersin dedi. Bende bakalım ne olacak diye güncelle butonunu kullanıp astsubay seçeneğini seçip güncelle yaptım. Bakalım ne olacak merakla bekliyorum.385. Dönem (Kasım 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları [YERLER AÇIKLANDI] 

• TurkisHammer T kullanıcısına yanıt

hocam merhaba öncelikle bilgilendirici yazınız için teşekkür ederim. hayırlısıyla ben de bu kasım celbinde askere gidiyor olacağım. askerlik durum belgemde 25/10/2021 yazıyor. yerlerimiz 22 ekimde açıklanacak. benim anlamadığım nokta eğer 1. grup gidersek. msb nin sitesinde 1. grup yedek subay ve erlerin sevk tarihi 25-26 ekim yazıyor. 26 ekim tarihi son katılış tarihi midir ?

yani 1. grup olduğumuzu varsayarsak yerlerimizi öğrendikten 4 gün içinde covid 19 anket , test ve sonuc alma , sülüs kağıdının çıkması ve yol izni hepsi 3-4 gün içinde halletmemiz mi gerekiyor ? Öyle ise bu süre çok kısa değil mi ?

• https://www.youtube.com/watch?v=S0Hdjbjn4bs&t=169s&ab_channel=Mehmet%C3%A7i%C4%9FinSesi

Bu videoda ağustos celbi için sordukların tek tek açıklanmış. Bu tarihleri bize göre uyarlarsın. Zaten bu kanalda kasım celbi için de bir video yakında gelecektir şimdilik bununla idare et :)

• supernova123 S kullanıcısına yanıt

25-26 ekim, covid testi olup sevk belgenizi edevletten almanız için tanınan süre.

Sevk belgenizi aldıktan sonra birliğe katılış yapmak için yol iznine göre 2 veya 3 gününüz olacak. Zaten sevk belgenizde katılış tarihi : ........... yazan bir satır olacak.

25 ekimde Asal sevk başvuru sistemi açılacaktır. Sevk başvurusuna tıkladıktan sonra, Covid anketinde birkaç soru cevaplayıp akabinde hangi il ve ilçede test olacağınızı seçiyorsunuz. Burada size verilen adreste test olmanız lazım. Geçen celpte, ya o adrese gittim kalabalıktı, ben de başka hastane test oldum. Sonuç negatif çıktı ama sevk belgemi alamıyorum diyeni gördüm. Bunu yapmayın tekrar test olmak zorunda kalırsınız. Test olurken de askerlik için yaptırdığınızı söylersiniz. Bu yerler de genelde il veya ilçe sağlık müdürlükleri oluyor.

Test oldunuz, sonuç e-nabıza negatif olarak düştü, ama edevlete anında yansımayabilir. Birkaç saat bekleyin, açılır. Geçen celpte panik yorumlar gördüm.

Test oldunuz, negatif çıktı ama bir türlü edevletten sevk belgenizi alamadınız. Veya 26 ekim 23.59'a kadar edevletten alamadınız, kaçırdınız. 27 ekimde en yakın askerlik şubesine gider, derdinizi anlatırsınız sevk belgenizi verirler.

• 385. Dönem (Kasım 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları [YERLER AÇIKLANDI]
    385. Dönem (Kasım 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları [YERLER AÇIKLANDI]whatsapp.com
    KASIM 2021 CELP DÖNEMİ
    https://www.facebook.com/unsupportedbrowser

Güncel link

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim verdiğiniz değerli bilgiler için.

• Bende bekliyorum bakalım nereye düşeceğiz

• Bakalım bekliyoruz Tam 14 Gün Kaldı

• uachony indispensable kullanıcısına yanıt

Hocam özelden yazdim whats app grubu için benide alırmısınız

• ATARSA 11$

• raprador R kullanıcısına yanıt
    Atarsa $29 )))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler merhaba, MSB pertem de askerlik durum belgesinde geçen haftaya kadar 2025 öğrenci erteli ve tecilli gözüküyordu, bugün baktım 25.10 olmuş, 21 ekimde yeniden güncellenir mi yoksa gruplar belli oldu mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boeıng777 -- 11 Ekim 2021; 14:51:24 >
  • üstteki arkadaşa ithafen, personel temin sisteminden kontrol ettim 25.10 gözüküyor benimde, sınıf ve tertibat bekleniyor yazmakta, geçen dönemki devrelerin yazdıklarına bakılırsa ilandan bir gün önce pertemde güncelleniyormuş tecil tarihi aşağı yukarı gideceğimiz dönem belli olacaktır.

• Merhabalar, ben de Kasım celbinde askere gideceklerden biriyim. Mezun bölüm: bilg. müh.

22 Ekim'de yerler açıklanacak, 1. grup yedek subayların sevk tarihleri 25-26 Ekim. Sanırım çıkarsa bir kaç gün içinde birliğimize teslim olmamız gerekecek... Daha var diye takip etmiyordum ama acayip yakınmış. 385. Dönem (Kasım 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları [YERLER AÇIKLANDI] 

385. Dönem (Kasım 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları [YERLER AÇIKLANDI]

Er olmak istemediğimden astsubaylığa başvurmuştum. Şayet erlik çıkarsa bedelliye çevirteceğim. Böyle bir hakkımız varmış, iyice araştırdım.

Askerliğe zihnen ve fiziken hiç hazır değilim. Benim gibi sosyal ve kalabalık ortamlarda zorlanan birisi için sıkıntılı geçecek. Bir de bakalım bel fıtığı ve panik atak ile nasıl mücadele edeceğim. Düşününce bile darlıyor açıkçası, zor bir rahatsızlık... 😟

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 14 Ekim 2021; 3:47:4 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.