< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
385. Dönem (Kasım 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları [YERLER AÇIKLANDI] (6. sayfa)
-
-
şans diyelim.
hakkında hayırlısı neyse o olsun
-
Hizmet tercihi falan yaptın mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her şeyi yapmıştım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
25 Ekim yazıyor, herkese iyi şanslar.
-
Şuan 15/01 yazıyor ama 22 Ekim'de sınıflandırma açıklandığında %1 bile Kasım'da gitme şansım var mı acaba, bilgisi olan var mı
Herkese merhaba arkadaşlar. Durum Belgesi'nde tarih 25/10 olarak değişti ve bugün telefonuma Milli Savunma Bakanlığı'ndan "KASIM 2021 DÖNEMİNDE SEVKE TABİSİNİZ" diye bir SMS geldi. Sanırım 1. grupta Er olarak gideceğim.
Ama anlamadığım bir nokta var bunu şubeye de sordum ama tam izah edemediler diyebilirim. ASAL'ın yayınladığı Kasım 2021 Sınıflandırma Duyurusu'ndaki Sevk Tarihi ile ilgili bir iki sorum var. Müzisyenim ve 25 Ekim'e denk gelen güzel kazançlı bir işim var. Şubeye durumu izah ettim ve 25-26 Ekim tarihinde birliğe teslim olmak ve kamuflaj giymiş durumda mı olammız gerekiyor diye sordum. Onlar da 1. grup için duyuru yapılan 25-26 Ekim tarihleri bizlerin Covid-19 test sonucu ve Sevk evraklarını onaylama tarihi olduğunu söylediler. 25 Ekim'de işi yapıp 26 Ekim sabahı şehrime döneceğim. Eğer doğru anlamışsam verilen yol iznine göre birliğe teslim olmak için yola çıkma tarihi 26 Ekim'den sonraki günden itibaren başlıyor.
Bu konuyla alakalı kafam biraz bulanık eğer bilgilendirebilecek biri varsa çok memnun olurum.
-
25.10 yazması illa 1. Grupla gideceğiniz anlamına gelmiyor. 22 ekimde hangi birliğe, hangi grupta gideceğiniz belli olacak. 3 grubun da çıkma şansları eşit.
Covid testini bulunduğunuz il ilçede de yaptırabilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=Mjc4mmDOyMY&feature=youtu.be
25 Ekim günü yukarıdaki videodaki gibi işlemleri yapıp covid testinizi olursunuz. Akşama sonuç negatif gelip sevk belgenizi alırsanız,
25 Ekim sevk tarihi
Yol izni 1 veya 2 gün (birliğe olan mesafeye göre)
Katılış tarihi (en geç) 27 (1 gün yol izni) veya 28 (2 gün yol izinli) Ekim olur. Bu tarihler sevk belgenizde yazacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cevap için teşekkürler. Evet hangi grup olduğu 22'sinde belli olacak ama ben iş durumunu ilk grupta gidecekmiş gibi ayarlamaya çalışıyorum. Bakalım, hayırlısı. :)
-
Bana mesaj gelmedi ama 25.10.2021 gösteriyor mesaj gelmesi mi gerekiyor?
-
Hâlâ tarihi değişen var mı, özellikle bu gün içinde yakın saatlerde
direkt bulunduğun ilçedeki askerlik şubesinin telefon numarasını googleden bul direkt çıkar.
arayıp durumu izah et ben kasım celbinde görünüyor muyum? diye sor sana hangi celp döneminde gideceğini söylerler.
-
22 ekime kadar çok net planlar yapma.
çünkü arkadaşında dediği gibi 3 adet grup var. o zaman belli olacak ne zaman gideceğimiz.
ekim-kasım-aralık ve hepsi ay sonu tarihleri. büyük bir boşluk yaşayabilirsin çoğu kişi bu sistem yüzünden işini erken bırakıyor, vb farklı plan yapıp madur oluyorlar.
sen yinede parası güzelse işi kaçırma. sıkıştır araya.
-
Tamamdır, dikkate alacağım.
Çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar çoğunuzda 27/10 yazıyormuş bende 25/10 yazıyor. Yedek subay ve astsubayı seçmiştim acaba bunlardan biri olacak diye mi öyle çıkıyor? Sonuçlar 22 ekimde açıklanacak diye biliyorum ama bazı yorumlarda 27 sinde gidecekler er 25 inde gidecekler subay veya astsubay diyorlar
-
Bahsettiğin olay 1 eylül oncesiydi. Şu an herkeste 25/10 yazıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: uachony indispensable22 ekime kadar çok net planlar yapma.
çünkü arkadaşında dediği gibi 3 adet grup var. o zaman belli olacak ne zaman gideceğimiz.
ekim-kasım-aralık ve hepsi ay sonu tarihleri. büyük bir boşluk yaşayabilirsin çoğu kişi bu sistem yüzünden işini erken bırakıyor, vb farklı plan yapıp madur oluyorlar.
sen yinede parası güzelse işi kaçırma. sıkıştır araya.
ahahahahha öyle evet. işi sıkıştırdık araya bakalım artık göreceğiz :D 3 gün önceden açıklayıp neden insanın elini ayağını bir pabuça sokarlar hiç anlamıyorum. yapın şunu 1 ay önceden belli olsun işini gücünü bilmem nesini ayarlasın insanlar duruma göre.
-
Anladım tamam teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar ben yoklama kaçağına düştüm 1 senedir
Şimdi Başvuru yapsam en yakın ne zaman giderim, 13 eylül celp dönemi diyor ona alırlar mı beni
-
En erken şubat celbi olur. Yoklamanız yapılacak sonra da sınıflandırmanız belli olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X