Gördüğüm kadarıyla konu açılmamış ben açayım şansızlık oldu şubat 386'da gidemedik Mayıs'da yerimizi ayıralım artık. Yedek subay-astsubay > evet komando > hayır. yaş 25 Metalurji ve malzeme bilimi mühendisi mezunuyum 3.25 gano kamu yönetimi açıktan devam onunda gano 3.21 faydası olur mu bilmemde. 387 DÖNEM GİDECEK SIRALI LİSTE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 29 Nisan 2022; 12:46:37 > |
387. Dönem Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları Başvuruları Başladı
- Dönem Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adaylarının yeri belli oldu. Adaylar, [Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi 58. Komando Eğitim Alayı Kışla ve Kışla Hizmet Bölge Komutanlığı] ve [Topçu ve Füze Okulu Öğretim ve Kurslar Tabur Komutanlığı / Polatlı/Ankara]'da eğitim alacak.
Yedek Subay Çıkma İhtimali 2022
- Dönem Yedek Subay çıkaracak birlikler arasında [Sahra Silahlı Harekat Okulu ve Eğitim Merkezi Komando Kurs Tabur Komutanlığı] da bulunuyor. Adaylar, bu birliklerde eğitim aldıktan sonra Yedek Subay olarak görev yapma ihtimaline sahip olacaklar.
387 - 388 Dönem Yedek Astsubay Muvazzaf
Yedek Astsubay olarak görev yapmak isteyen adaylar, [Topçu ve Füze Okulu Öğretim ve Kurslar Taburu / Polatlı/Ankara]'da eğitim alacaklar. Eğitim süresi tamamlandıktan sonra adaylar, Muvazzaf Astsubay olarak görev alarak askerlik görevlerini yerine getirecekler.
Başvurular, belirlenen tarihler arasında [MSB Personel Temin Daire Başkanlığı] aracılığıyla yapılacaktır. Başvuru şartları ve diğer ayrıntılı bilgiler için resmi kaynakları kontrol etmeniz önerilir.
Anahtar Kelimeler:
- Dağ Komd. Okl. ve Eğt. Mrk. 58 İnci Komd. Eğt. A. Kh. ve Kh. Hiz. Bl.
- Topçu ve Fz. Okl. Öğr. ve Kurslar Tb.
- Yedek Subay Çıkma İhtimali 2022
- Sahra Shh. Ok. ve Eğt. Mrk. K. Kurs Tabur K.
- Yedek Subay Çıkma İhtimali
- 387 388 Dönem Yedek Astsubay Muvazzaf
- Topçu ve Fz. Okl. Öğr. ve Kurslar Tb. / Polatlı/Ankara