Hocam kimseyi yanıltmak istemem o yüzden sildim mesajı her an açıklanabilir. Zaten herkes birşey diyor üstüne bende birşey söyleyip dahada allak bullak olsun istemiyorum silme sebebim oydu. Pertemden eğer hala 3. grup gözüküyorsanız BENCE değişmez ersiniz. 1. grup yedekler ve erler 2. grup erler 3.grup erler HER CELP DÖNEMİ BÖYLEDİR. |
389. DÖNEM ( KASIM 2022 CELBİ) (16. sayfa)
-
-
Üçüncü grup döneminde hiçbir şekilde astsubay gönderimi yok mu yoksa çok büyük ağırlık ilk grupta mı gidiyor? Konuların birinde sizin de konuştuğunuz bir arkadaş pertem tarihleri değişiyor açıklanana kadar hiçbir şeye güvenmeyin yazmış da bir sorayım dedim yine de sağolasın.
-
Hocam şuan herşey açıklandı. Yedek subay astsubay farketmeksizin bütün yedekler ilk grupta gider. 2 ve 3 te sadece erler gider.
-
BALIKESİR MERKEZ BAKIM SINIFI YEDEK SUBAY HAYIRLI OLSUN
-
Amasya piyade eğitim tugayı çıkmış aşırı koydu üzerine sinirlendirdi. Geçen sene babam vefat etti iş bulmada falan sıkıntı yaşadım gideyim yedek yapayım bari dedim gözü her türlü kararttık hani gabar dağlarına yedek yollasa giderim no problem. 1 sene para kazanırken sonrası için planlar yapar hayatımı kurarım yaş 26 oldu belki evlenirim dedim tutmadı. İyi yüzme bilirim, spor geçmişim var, fiziğim boyum iyi, sicil temiz, ehliyet 7 senelik, iyi bir üniversiteden mezunuz, lise desen o makine. Hani hayatında abilere dahi gitmişliğim yoktur dershaneye bile gitmedim üni hazırlanırken o kadar her şey uzağız ama çıkmadı. Öyle milliyetçi bir adamım ki içimde artık ülke sevgisi kalmadığı gündür bugün. Hak etmedim bunu Türkiye. Para olsa bedelli yapardım şimdi bir sürü cahil cühela ile uğraşacağız. Senin adına hayırlı olsun yine de kardeşim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasheed -- 28 Ekim 2022; 10:10:59 > -
Banada Amasya cıktı kardeşim
-
Öncelikle sağ olun hocam. Hayırlısı buymuş diyip geçin. Benimde çevrem sürekli er çıkarsa ne yapcaksın diyip duruyordu. 6 ay yapar geliriz napıcaz diyordum. Bende tanıdık yok işe falan giremem diye hemde aradan çıksın istiyordum 6 ay 1 yıl farketmez diyordum uzun çıktı. Karalara bağlamayın hocam. Saygılar...
-
Yedek Subay: Evet
Yedek Astsubay: Evet
Komando: Hayir
Bölüm: Makine mühendisliği / 3.26
YDS: 73,75
Arkadaslar bende hala siniflandirilmaniz bekleniyor diyor. Hatali mi basvurdum acaba korktum simdi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
komandoya neden evet demedin ys çıkma şansın baya artardı
grup linki alabilir miyim 10 kasım gözüküyor benim de iskenderun deniz er eğitim alayı
-
10.11.2022 DAĞ KOMD.OKL. VE EĞT.MRK. 58 İNCİ KOMD.EĞT.A. KH. VE KH.HİZ.BL./BURDUR MERKEZ var mı devrem ?
-
Kpss yuzunden kilo falan aldim, iste de surekli masa basi. O yuzden cekindim. Subata kaldim sanirim hayirlisi olsun herkesin...
P.OKL.K.LIĞI Tuzla/İstanbul - Hava Kuvvetleri Komutanlığı - Yedek Subay
Herkesin hakkında hayırlısı arkadaşlar.
-
Grup linki gönderebilirmisiniz
Bana da grubun linkini atabilir misiniz arkadaşlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsun sahra yedek subay hayırlı olsun herkese umarım gönlünüzce olur.
ys ve yast çıkanlar not ortalamınız bölüm nedir
bende şubat celbine tabiyim
yedek ast - evet
komonda -evet
er - evet
2 yılık sosyal güvenlik mezunu
aynı zamanda sgk'da memurum
gano :3,69
çıkma ihtimali nedir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adaymemur -- 28 Ekim 2022; 12:6:29 > -
grup linki gönderir misiniz
-
Amasya merkez Kasım.
Yedek Subay: Evet
Yedek Astsubay : Evet
Komando : Evet
Meslek: İngilizce Öğretmeni
YDS: 96
Çıkan Statü: Er
Konuşsam ağır konuşacağım da sistem bu, yapacak bir şey yok. Herkese hayırlı tezkereler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X