Android bol sever. |
3898 TL Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128-8gb Ram/108MP(S5KHM2)+16MP(IMX471)/6.67 AMOLD 120Hz/5020mAh(33W (2. sayfa)
-
-
Bu bütçede 8gb lık ürün alın bence marka bağımsız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyat düşer mi sanmam çünkü dolar gene arttı 8.5a gidiyor. Ram 6 yetiyor bana oyun vs de sıkıntı olmuyor bendeki farklı cihaz ama.
-
ileri yönelik 8gb ram alsanız daha uzun süre kullanırsınız
-
bu fiyata 12gb da gelir
android doymaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cigolayt sever tayfa toplaşmış yine.
-
Çok iyi telefon fakat bend testinde ikiye ayrılıveriyor telefon bilemiyorum...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bu testler markayi küçümsemek adına yapılan işler değil mi? sonuçta telefonu kabsız kullanmamak gerek.quote:
Orijinalden alıntı: BeautifulSwitzerland
Çok iyi telefon fakat bend testinde ikiye ayrılıveriyor telefon bilemiyorum...
Bu şartlarda bu fiyata alınmaz. Biraz daha verilip A72 alınır, kamerası çok daha iyi (ois, 3x tele camera), daha stabil işletim sistemi var. Güncelleme konusunda daha güven verir. Kısacası uzun süreli düşünürseniz daha mantıklı bir yatırım.
-
Samsung'un nasıl olur da daha stabil yazılımı oluyor iki arayüz de çok fazla bloatware yazılım bulunduruyor burada xiaomiyi de övmüyorum. Kamerada üstünlük olsa geri kalan neredeyse her şeyde bu cihaz daha üstün neden insanlar 1000 tl fazla para versin yanlış anlamayın da merak ediyorum yani bu cihazı almayıp 1000 tl fazla verip a72 alma sebebi ne olabilir? ekran 120 hz - kasa kalitesi - şarj hızı - sd 732 daha performanslı bir işlemci. Net olarak kazanan bu cihaz gözüküyor. Aynı fiyat bandında olsaydı iki cihaz samsung belki tercih edilebilirdi.
-
M31s mi note10 pro mu?
Poco x3 mü bu mu arkadaşlar ?
Merhaba,samsung s7 kullaniyorum agustosta 4yili dolacak,bataryayi degistirsem bi 4yil daha goturur gibime geliyor benim kullanim tarzimda. Esimde note9pro var gunde 1kac sefer elime aliyorum sanki cok uzun yillar kullanilabilir bi telefon degil. Belki marka algisi belki onyargi tam ifade edemiyorum
Samsung 3 yıl yazılım güncelleme garantisi veriyor. A72 ois ve 3x optik zom kamerası var. İp su ve toz geçirmeme sertifika var. Garantisi daha iyi.
Kasa kötü kapalı kılıfla kullanılırsa bir nebze çirkinliği bertaraf edilir.
Xiaomi bu fiyat ile çin çöpü. Önceden ucuz ve iyi cihazları vardı. Tam bir fiyat performans ürünleriydi fakat durum değişti. Ucuz olsa alınır da bu fiyata samsung alınır.
Üst fiyata apple orta fiyata samsung alınır.
quote:
Orijinalden alıntı: muhalif13
Samsung 3 yıl yazılım güncelleme garantisi veriyor. A72 ois ve 3x optik zom kamerası var. İp su ve toz geçirmeme sertifika var. Garantisi daha iyi.
Kasa kötü kapalı kılıfla kullanılırsa bir nebze çirkinliği bertaraf edilir.
Xiaomi bu fiyat ile çin çöpü. Önceden ucuz ve iyi cihazları vardı. Tam bir fiyat performans ürünleriydi fakat durum değişti. Ucuz olsa alınır da bu fiyata samsung alınır.
Üst fiyata apple orta fiyata samsung alınır.hacım peki 3500 - 4000 tl bandına
amoled ekranlı 8 gb ramli android ne tavsiye edersin
-
okadar paraya az daha koy aypon al
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
okadar paraya az daha koy aypon al11 128gb 7000 e bulsam gaçırmam
-
64 gb al. filim mi çekicen yutubermisin mafyamısın😁😁
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
64 gb al. filim mi çekicen yutubermisin mafyamısın😁😁özel filmler çekip arşiv yapıyem
zor zamanlarda izleyip teselli olyom
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X