< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
3898 TL Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128-8gb Ram/108MP(S5KHM2)+16MP(IMX471)/6.67 AMOLD 120Hz/5020mAh(33W (3. sayfa)
-
-
A 52 A72 bu fiyat bandından öncelik kamera güncelleme ve su ve toz geçirmemekse ilk tercih. Ha bunlar önemsiz ise çin markaları xianomi real mi vs.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: muhalif13
A 52 A72 bu fiyat bandından öncelik kamera güncelleme ve su ve toz geçirmemekse ilk tercih. Ha bunlar önemsiz ise çin markaları xianomi real mi vs.
-
Geçen A72 4400 A52 3800 e artı banka puanı ile düşmüştü. Dolar artınca yükselmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: muhalif13
Geçen A72 4400 A52 3800 e artı banka puanı ile düşmüştü. Dolar artınca yükselmiş.samsung kalitesini j7 pro da yaşadım
a72 4000 lira olsa düşünürdüm ama şu an değil
-
DXOmark redmi note 10 pro puanlaması ve detaylı kamera analizi: https://www.dxomark.com/xiaomi-redmi-note-10-pro-camera-review-balanced-budget-shooter/
-
6.7 inch nedir ya. Sırf şu büyük ekranlar yüzünden mi8se telefonuma aşkla bağlıyım. Başına birşey gelecek diye ödüm patlıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: keylogger38
6.7 inch nedir ya. Sırf şu büyük ekranlar yüzünden mi8se telefonuma aşkla bağlıyım. Başına birşey gelecek diye ödüm patlıyor.6,7" olduğuna bakma, sahibi olduğun telefondan sadece 1 cm uzun çünkü kasa ekran oranı senin telefonunda %79, konu başlığında ki telefonda ise %87.
-
Keşke dediğin gibi olsa. 1.7 cm daha uzun, 0.3 cm daha geniş, 6 mm daha kalın ve 29 gr daha ağır.
-
Samsung diyenler, A72 yerine neden S20 FE tercih etmiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara
Samsung diyenler, A72 yerine neden S20 FE tercih etmiyor?S20 FE ana konusuna şöyle bir 7-8 sayfa bakın anlarsınız. (bende almayı düşündüm şöyle bir 10 sayfa bakınca anında vazgeçtim, bozuk exynos işlemciden)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu adresteki Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB-128GB modelini almayı düşünüyorum arkadaşlar ancak satıcı KVK garantili demiş. Bu herhangi bir sorun oluşturur mu sizce
-
sahte apple kulaklık satıldıgından beri trendyol soguk bakıyorum zaten türkiye garantili cihaz yazıyorlar genpa garantili çıkıyor. yoksa çok güzel fiyat.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X