Uygun fiyata antep fıstığı ararken denk geldiğim bir ürün paylaşmak istedim.
Satıcının hiçbir ürününde yada mağazasında değerlendirme yok, mağazadaki ürünlerin fiyatları güncel iken antep fıstığının bu fiyatta olması dikkatimi çekti. İsteyen bu fiyata deneyebilir.
1 KG
500 GR
piyasada en ucuz alternatif fiyat 158 TL
250 TL üzerine 20 TL indirim var. Bazı hesaplarda bebek bezi 150/30 mevcut (hesap kontrol) (not: 250/20 ve 150/30 birleşmiyor)
bebek bezlerinin reel enflasyondan en çok etkilenen tüketim malları olduğunu düşünürsek ( 1 ocak 2021 fiyatı 90 TL) bu fiyatları bir fırsat olarak düşünebilirseniz.
3 Numara
5 Numara
5 numara bu bezden almak için trendyol kuponlarını bekliyordum ama trendyolun olası kuponlarını kullansam dahi bu fiyatın altına düşmeyecek.
*** Bende bu fiyatları haketmediğini düşünüyorum, farkındayım bebek bezlerine fahiş zam gelmiş durumda ama bu fiyatları artık kabul etmek ve bulduğumuz en uygun fiyata almak zorundayız. Bugün beğenmediğimiz bu fiyatları yarın mumla arar hale geldik. ***
*** Fiyat eleştirisi yapmadan önce piyasa fiyat araştırması, ülkemizdeki reel enflasyon ve ocak 2022 zam geleceği hesaba katılırsa daha sağlıklı bir eleştiri olacaktır. ***
Bebeği olupta mama içenlere yıllar öncesinin fiyatlarına eş değer bir fiyat
2 adet aptamil 3 800gr + 1 adet aptamil 4 250gr 200TL
Marketlerde 800 gr 130 TL civarı satılıyor. Eğer birde Trendyol kupon varsa fiyat çok uyguna geliyor.
26.10.2020 Banabi Altlimitsiz 25 TL
26.10.2020 Banabi altlimitsiz 25 TL tanımlamış.
31.10.2020 son kulllanım tarihi.
Deerma; Xiaomi ekosistemine ait bir marka.
Fiyatı 1099 TL,
A101 ilk siparişe 1000 TL üstüne 125 TL indirim yapıyor.
Ürün Link => https://www.a101.com.tr/elektronik/deerma-vc40-handheld-led-isikli-kablosuz-sarjli-dikey-vakum-supurge/
|
REFURBISHED URUNDE DOA DEGISIM HAKKI OLMUYORMU?
|
|
|
ALLAHINI SEVEN ÜSTÜME YARDIM ATSIN
|
Son Giriş: 39 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 538
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 53.225 (Bu ay: 279)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 964 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar