< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
39. Mekanize Piyade Tümeni | GİRNE (3. sayfa)
-
-
Hocam benim için en önemlisi iletişim. Ailemle ve sevenlerimle iletişime geçmek isterim. Hat mı almam gerekiyor veya hat alsam akıllı telefon mu kullanmam gerekiyor akıllı telefon konusunda nasıl bir yol izlemeliyim mesela...
Ayrıca bir mesleğim var. Muhasebeciyim 1 yıllık. Üniversite de İktisat bölümünü bitirdim.
Genel olarak bu şekilde hocam. Bahsettigimiz birlik hakkında gerçekten internette hiçbir tatmin edici şekilde bir bilgi yok.
Siz hangi dönem yapmıştınız askerliğinizi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıbrısta birliğe giderken akıllı telefonunuzu gizleyerek içeri sokmaya çalışabilirsiniz fakat yakalanırsanız 6 gün en az cezası olacaktır. Kıbrısta Türkiye hatları yurt dışı olarak çalışmaktadır bundan dolayı arama falan yaptığınızda sıkıntı yaşıyorsunuz fakat aileniz sizi aradığında yanlış hatırlamıyorsam sıkıntı olmuyor. (mesela ailenizde vodafone var sizde de vodafone hattı var onun dakikasından gidiyor ama siz arayamıyorsunuz.) Birliğinize teslim olduğunuzda kışlanıza hatçılar gelir ve oradan ailenizi aramak için hat alabilirsiniz fakat aldığınız hatlarda çok fazla dakika olmuyor. Genelde internet bol şekilde veriliyor kıbrısta. Kıbrıstan aldığınız hat içinde yukarıda bahsettiğim durum geçerli. Aileniz sizi aynı abonelik üzerinden ararsa (örneğin siz kıbrıstan turkcell aldınız ve ailenizdede turkcell var) ailenizin dakikasından gidiyor ek ücret vs yansımıyor. Yanınızda akıllı telefon götürüp götürmemek size kalmış bir şey hocam. Götürmeyip sonradan ailenize de kargolatabilirsiniz fakat kargodan onu almanız için biraz kışlada ortam yapmanız lazım. Ortam yaparsanız o kargo komutanlara gitmeden size gelir ve telefonunuzu içerisinden çıkarıp alabilirsiniz. Her türlü bi hat almanız gerekecek kıbrıstan. Ben askerliğimi 2022 ağustos-2023 şubat arasında yaptım.
-
Hocam mülakat falan olmuyor. O anki ihtiyaç duruma göre değerlendirme yaparlar. Eğer ihtiyaç varsa olabilirsiniz.
-
Selamun aleyküm abim, 39. Mekanize piyade tümeni 14. Mekanize piyade alayı hakkında bilgi verir misin?
1- Tam olarak neresinde Kıbrıs'ın
2- Telefon kullanımı nasıl oluyor
3- Rahat mıdır? Su ve elektrik sıkıntısı var diyorlar.
Cevap verirsen çok sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X