Yedek Subay: Evet Yedek Astsubay: Evet Komando: Hayır Bölüm: Makine Mühendisliği Fakültesi Gano: 3.2 bu dönemde başvuru az mı bana mı öyle geldi |
391. Dönem (Mayıs Celbi) (2. sayfa)
-
-
Bölüm : Bilgisayar Mühendisliği
Gano : 2.66
YDS : 77,5
Yedek Subay : Evet
Yedek Astsubay : Hayır
Komando : Hayır
Hayırlısı olsun.
-
Bölüm : Hukuk
Gano : 3.14
Yedek Subay : Evet
Yedek Astsubay : Evet
Komando : Hayır
Hadi hayırlısı
-
depremden dolayı şubat celbim mayısa ertelenmişti, onu da üni tecil hakkımdan son 2 ayı kullanarak ağustosa ertelettim bakalım ne zaman gidebilicem -
Merhaba, ben yoklama ve muayene işlemlerini tamamladım. Şuan durum belgemde 04/05/2023 tarihine kadar askerlikle ilişiğiniz yoktur yazıyor. Daha sınıflandırma vs seçmedim. Tahminen ne zaman askere giderim?
-
Hizmet tercihi yapmadıysanız eğer ihtiyaca göre yerleştirilirsiniz. Sınıfınız da celp döneminiz de TSK'nın ihtiyaçları doğrultusunda belirlenir.
-
Hizmet tercihini yaptım. Şimdi de askerlik durum belgesinde 04/05, hizmet belgesinde ise Ağustos celbinde silah altına alınacaksınız yazıyor. Ben Mayıs'ta mı gideceğim yoksa Ağustos'ta mı?
Lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obsessi0n -- 14 Mart 2023; 16:3:2 > -
Hizmet belgesine nereden ulaşabiliriz ben sadece durum belgesi var sanıyordum. Ayrıca bugün çoğu kişiye mesaj geldi msb tarafından, size geldi mi?
-
Hizmet belgesinden kastın nedir ? Durum belgesinde ne yazıyorsa o tarihte gidersin. Şuan gözüken Mayıs Celbinde gidiyorsun.
-
Askerlik hizmet tercih işlemleri yazarak e devletten ulaşabilirsin. Bana mesaj gelmedi.
-
Yedek subaylık vs seçtiğimiz yerden bahsediyorum. Orada Ağustos'ta silah altına alınacaksınız yazıyor. Ayrıca bana mesaj da gelmedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: obsessi0nYedek subaylık vs seçtiğimiz yerden bahsediyorum. Orada Ağustos'ta silah altına alınacaksınız yazıyor. Ayrıca bana mesaj da gelmedi.
Hizmet tercih işlemlerinin neresinde yazıyor tam olarak ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz ? Mesaj bana da gelmedi ama o şekilde bir yazı göremedim
-
Bu şekilde bir yazı ben de görmedim hizmet tercihleri kısmında. Mesaj önemli bir şey değil.
-
-
Askerlik durum belgesinde 04/05 yazıyor, hizmet belgesinde Ağustos yazıyor.
Ben ne zaman giderim? Bilgisi olan yok mu? Benim için çok önemli.
-
Dün hizmet tercihi yaptığımda bana da Ağustos celbi çıktı. Halbuki durum belgesinde Mayıs yazıyordu. Merak içerisindeyim
-
Ben de böyle bir şey yok muhtemelen size özel bir durum askerlik şubesine bir sormanızda fayda var .
-
28 Şubattan sonra yapılan işlemler zaten Ağustos celbine atar. Mayıs celbinin tercihleri 28 şubatta bitti.
-
Mayıs celbi için açılmış bir telegram grubu katılmak isteyen arkadaşlar için bırakıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X