Hizmet Şekli YD.SB. ADAYI Kuvvet KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI Eğitim Birliği TOPÇU VE FZ. OKL. ÖĞR. VE KURSLAR TB. Sınıf TOPÇU herkese hayırlı uğurlu olsun |
391. Dönem (Mayıs Celbi) (4. sayfa)
-
-
Benim de bu şekilde. Yedek astsubay adayıyım ama yerimi öğrenemiyorum. yedek astsubay sınıflandırma sonucunda çok fazla yoğunluk var. Galiba bu topçu ve füze okulu polatlı oluyor değil mi ?
-
İlerideki arkadaşlara referans olur diye ben de yazayım
Yedek subay : evet
Yedek astsubay : evet
Komando : hayır
Bölüm : makine mühendisliği
Gano : 2.42
Sonuç : er -
Yedek Subay Adayı
Kütahya
Hava
Topçu
Ziraat Mühendisi (Bahçe Bitkileri)
Gano:2.98
Yds:yok
Yedek sb: evet
Yedek asb: evet
Komando: hayır -
Benimde buraya çıkmış dostum. Hayırlı olsun
-
BKM. MÜHT. OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI BKM.OKL.K.LIĞI ÖĞR. VE KURS TB. / BALIKESİR MERKEZ BALIKESİR MERKEZ/BALIKESİR
Endüstri mühendisi yedek subay adayı çıktı hayırlı olsun şimdiden herkese
-
quote:
Orijinalden alıntı: ReflexActionHocam şuanda çok yoğunluk var hiç uğraşmayın 1 hafta içinde yapmanız lazım sevk işlemlerini yarın halledersiniz site rahatlar.
Haklısınız hocam. Merak edenler için ben de yazayım. Matematik mezunuyum 3.42 ortalama yedek subaylık çıktı. Zaten dümdüz matematik mezunu çok denk gelmez ama ordu ihtiyaç duyuyorsa o7 en iyi şekilde hizmet ederiz.
-
Herkese hayırlı olsun bende şehir yazmıyor HV.SVN.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH. yazıyor sadece hangi şehir nasıl öğrenebilirim
-
BKM. MÜHT. OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH.
Er olarak gidiyoruz garibanın yüzü gülmez
-
quote:
Orijinalden alıntı: myel26Herkese hayırlı olsun bende şehir yazmıyor HV.SVN.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH. yazıyor sadece hangi şehir nasıl öğrenebilirim
Yedek subay sınıflandırma sonucunu sorgulama,
Yedek astsubay sınıflandırma sonucunu sorgulama,
Er sınıflandırma sonucunu sorgulama edevlet sayfalarından size uygun olanını açarak şehrinizi öğrenebilirsiniz.
-
Konya'da.
-
Yedek Subay Adayı
P.Okl.K.liği / İstanbul
Piyade
Hudut TK. K.
Hepimize hayırlı olsun. Aynı yere gidecek olan varsa haberleşelim.
-
Görev : Yedek astsubay adayı
Yer : Ankara Polatlı da Topçu ve Füze Okulu
Sınıf : Topçu
Bu şekilde çıktı bana da herkese hayırlı olsun. Aynı yere gidecekler haberleşebiliriz. -
Meslek kurası olup olmadığımızı nerden görebiliyoruz acaba ?
-
Sevk başvurusunu yapın. Sevk belgesinde muv. özelliği kısmı bulunuyor. Orada meslek kurası olması gerekli. Adestim vb. varsa takım komutanı topçu oluyorsunuz. @yyuusuf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unmanned -- 26 Nisan 2023; 16:29:22 > -
Teşekkür ederim.
Bana da Polatlı Topçu Yedek Subay Meslek Kurası çıktı. Aynı yere gidecekler için bir grup falan var mı acaba?
-
DAĞ KOMD.OKL. VE EĞT.MRK. 58 İNCİ KOMD.EĞT.A. KH. VE KH.HİZ.BL.
Er
Sınıf İkmal
İkm-301 temel eğitim 1
İnşaat Mühendisi, ortalama 2.63
Yedek subay evet
Yedek astsubay evet
Komando istemiyorum.
Şansımı seveyim. Var mı aynı? Hayırlı tezkereler şimdiden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LakeShow -- 2 Mayıs 2023; 15:1:57 > -
Yedek Subay: Evet
Yedek Astsubay: Evet
Komando: Evet
İkinci 6 ay: Hayır
Sonuç:
Hava Kuvvetleri Yedek Subay - Kütahya
Sınıf: Topçu - Meslek kurası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X