Şimdi Ara

398 TL Corsair Cw-9060028-Ww Hydro Serisi H45 120 Mm Sivi İşlemci Soğutucusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 398 TL Corsair Cw-9060028-Ww Hydro Serisi H45 120 Mm Sivi İşlemci Soğutucusu

https://www.amazon.com.tr/dp/B01FSMWFQG

398 TL Corsair Cw-9060028-Ww Hydro Serisi H45 120 Mm Sivi İşlemci Soğutucusu

• hayret "120mm sıvı soğutma alacağına 5kilo hava soğutma al"cılar gelmemiş. "akıtır o ya"cılar da yok.

o zaman ilk taşı ben atıyorum ve 120mm alacağına 240mm al en azından daha iyi soğutur diyorum.

• SE-224-XT alınsa bundan daha iyi soğutur bence. Fiyat performans sıvı soğutma, bu fiyata dandik markaların 120mm'si bile yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fan sesi çok var mıdır bilgisi olan var mı?

• Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    itx kasada toplanmıyorsa bu soğutucunun hatta aio'nun bir manası yok bence.
    Tek sebep görünüş olabilir. onun dışında yapılacaksa custom loop yapılması lazım onda da akıtma olayı var dediğiniz gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf1653 kullanıcısına yanıt

hocam bana görüntüsü hariç bu soğutucuyu almak için tek bir sebep gösterebilir misiniz?

• Zor sogutur bu yeni nesil işlemcileri 6 yıllık sogutucu bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam da işlemci soğutucularını geziyordum iyi denk geldi attım sepete. Dolar bu haldeyken 240 mm artic siparişverecektim tam da amazon almanya dan 1200 tl civarına. Onun yerine bunu ve 5li paket artic 12 pst kasa fanlarını aldım. Çok aktif oyuncu veya oc yapmıyorum. O yüzden bu yeterli diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.