Şimdi Ara

399. Dönem (Mayıs 2025 Celbi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ömer3300 , Ömer3300 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
6
Favori
8.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam o zaman bu mantığa göre bizlere Yedek Subaylık çıkma ihtimali artıyor sanırım ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • neyzentr9859 N kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, başvuran az ama TSK her celp döneminde aynı oranda Yedek Subay Astsubay alıyor, bu rakamları da her sene başında belirliyor. Terhis olanın yerine yenisi geleceği için sirkülasyon hep aynı.

• ack3rmaN A kullanıcısına yanıt
    anladım aslında oran değişmiyor yani

• Şubat celbinden çok sayıda kişiyi mayıs celbine atmışlar. Sanırım fazla başvuru oldu Şubat dönemi için. Bu durumda yedek subaylık çıkma şansımız biraz düşer gibi. Bir de düşük bir ihtimal de olsa bizlerden de (mayıs celbine başvuranlardan) Ağustos celbine atabilirler diye düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aragorn871 kullanıcısına yanıt
    Hepimizin hakkında hayırlısı olsun hocam, Kasım celbinden de Şubat'a atılan çok olmuş. Bedelliye rağbet arttığı için ve bölüklerinde belli bir kapasitesi olduğu için o dönem 400k toplam yükümlü alınacaksa bedellilere öncelik verip yedek adayları ve erleri erteliyorlar anladığım kadarıyla. Geçen yıl için silah altına alınan bedellilerle normal yükümlülerin (er ve yedek sb ast.) rakamları neredeyse birbirine eşit.

Bu sistem bir yerde tıkanır gibi ama hadi bakalım. Biz er bekleyelim Yedek Sb Astsb çıkarsa sevinir mutlu oluruz ne diyelim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ack3rmaN -- 24 Şubat 2025; 20:1:12 >
    Hayırlısı olsun bakalım görücez bizde ne olacak. Bu celp erteleme meselesi biraz tat kaçırıcı. Mayısta başvuran az olur diyoruz şubattan kamyon dolusu insan geliyor. Nasipte ne varsa onu kabul edeceğiz artık. Umarım ertelenenlerin çoğunluğu bedellidir

• Yok mu arttırann

Yok galiba biz varız sadece 😅😅

• Nitelik güncellemesi geldi arkadaşlar, sistem şu an beni Ağustosa kadar askerlikle ilişiği yok gösteriyor. Önümüzdeki 8-10 günü sistem ileri geri atıp çekecek bizi aldanmayın

bende 8 mayıs yazıyor şimdilik.

• onemlibirisidegil kullanıcısına yanıt
    Evet beni de çekmiş Mayıs'a umarım böyle kalır önümüzde ki 3 5 gün atıp çekecek böyle oluyormuş önceki celplerdeki arkadaşların söylediğine göre

Evet onları ben de okudum. Ayrıca sonuç açıklanma gününden bir gün önce tarihler tekrar güncelleniyormuş ve yüksek ihtimalle kesinleşiyormuş. Yani 29 Nisan günü kontrol edeceğiz. Eğer 8 mayısta kalırsa yedek subaylık için şansımız var demektir. Ama haziran ya da temmuz olursa ihtimal yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn871 -- 28 Şubat 2025; 22:9:27 >
  • aragorn871 kullanıcısına yanıt

AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 08/05/2025 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR.

Umarım benimki de böyle kalır. Hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimizden.

Şu ramazanın başladığı günün hürmetine hepimiz gönlümüzdeki ne kavuşuruz inşallah 😊

Canı gönülden istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömer3300 Ö kullanıcısına yanıt
    İnşallah hepimizin hakkında en hayırlısı neyse o olsun

• Ömer3300 Ö kullanıcısına yanıt

Ona nerden bakıyoruz bilgi verebilir misiniz

• Mr.Hukuk M kullanıcısına yanıt

E devletten 'askerliğim' sekmesine gelin, 'askerlik durum belgesi sorgula' seçeneğine tıklayın, dosyayı pdf olarak indirin, dosya içeriğin de görürsünüz.

• Arkadaşlar merhaba hemşirelik mezunu aktif çalışan hemşireyim diploma notum:68.86 sınıflandırma bilgi formuna girdiğimde mezuniyetle ilişkili mesleğim boş gözüküyor ve diploma not sistemim 3 olarak gözüküyor bu yanlış ibareler sıkıntı çıkarır mı ? Ne yapmam gerekiyor bunlar için
    Bilgilendirirseniz sevinirim

• DhgffhvmYf D kullanıcısına yanıt
    Hocam sıkıntı tarafını bilemem ama değişiklik yapamazsın son işlem süresi 28 Şubattı. Askerlik şubeyle bir iletişime geç istersen onlar müdahale edebilir

• Yine ağustosa atmış

Beni de öyle 🙄😑🤦

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.