Bildirim
399. Dönem (Mayıs 2025 Celbi) (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bunu nereden bakıyoruz e-devlet de şuna benim mayıs gözüküyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende ağustosa kaldım erteleme hakkınız bulunmaktadir diyor acaba bu hak ne zamana kadar var arkadaşlar bilgisi olan var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Askerlik durum belgesi sorguladığım zaman 08.05 olarak görünüyor. Sınıflandırma bilgi formuna baktığım zaman da '' Askerlik durumunuzdan dolayı ilk sınıflandırma dönemi olan MAYIS 2025 celp ve sevk döneminde silah altına alınacaksınız.'' gibi bir ibare var, aynı zamanda Hâla bilgilerimi güncelleyebiliyorum.
Tam emin olmamak la birlikte forumdaki diğer arkadaşların söylediğine göre sınıflandırma ve tarih güncellemesi nisan ayının sonlarına doğru tekrar güncelleniyor muş. Kessin Konuşmak için daha erken bence.
Bilgi almak için yarın ASAL'I Bende arayacağım.
Umarım hepimiz burdan mutlu ayrılırız..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer3300 -- 5 Mart 2025; 19:37:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende de 7 ağustos olmuş
-
MSB pertem den askerlik durumunuza bakmanızı tavsiye ederim.
Bazı arkadaşların orada mayıs olduğu yazıyor ama E devlette de ağustos yazıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim orada da 07/08/2025 yazıyor :(
E devletten askerliğime girip hizmet tercihini güncelleye bas orada alt taraflara doğru yazıyor
İnşallah dediğiniz gibidir. Çünkü bir an önce gitmek istiyorum. Daha 2026 kpss var
Ben kontrol sağladım hala mayıs olarak gözükmekte beni ileri atmamış. Hala uzun dönem şansımız devam ediyor sanırım?
Evet hocam, ileri atsa da şansın devam eder. Gideceğin dönem değişiyor sadece
Benim de pertemde mayıs olarak görünüyor. Önceki celplerin forumlarında sonuç açıklanma gününden 1 gün önce de değiştiğini okumuştum. İleriye atılan arkadaşlar üzülmesin tekrar mayısa çekebilirler belki.
Hocam o değişen sınıflandırmalar açıklanmadan önce gidecekleri tarih açıklanıyor 1 günden önce o tarih. Yani Mayıs görünüyor açıklanana kadar ama er çıkıyor mesela temmuz diye güncelleniyor. Askerlik şubesini değil direk MSB sitesinde ki Askeralma numarasını aradım, yukarıda ki görselde ki bilginin aynısı verildi. Bu dönemde çok yoğunluk olmuş o yüzden bir kısmını şubattan ertelenenlerden bir kısmını Mayıs dönemini tercih edenlerden almışlar. Ancak Mayısda gideceklerden erteleme vs yapan olursa onların yerine çekilme ihtimaliniz var ama çok düşük dedi onun dışında kesin Ağustos döneminde gideceksiniz dedi.
Kısaca Ağustos görünüyorsa Mayısa bel bağlamayın, Mayıs olursa sevinirsiniz ama buna göre plan yapmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ack3rmaN -- 6 Mart 2025; 15:12:18 >
Düzeltmeniz için teşekkürler hocam. Ben o meseleyi yanlış anlamışım. Normalde mayıs döneminde başvuru sayısı çok olmaz derlerdi. İlginç bir durum olmuş ya da Şubattan hatta kasımdan çok kişiyi mayısa atmışlar. Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim o zaman.
Sizin de gönlünüzce olsun hocam, dilediğiniz gibi sonuçlanır umarım üst devremiz oldunuz hahaha
Öyle görünüyor belki ustada denk geliriz hiç belli olmaz
Yedek subaylık tercih sonuçları ağustosta gidecek olursak dahi Nisan'ın sonunda mı açıklanacak ?
-
Anladığım kadarıyla ağustosa kaldıysanız temmuz sonu belli olacak
Temmuz 30da açıklanır
Mayıs celbine başvurdum ama sorgulama yaptığımda 07.08.2025 tarihine kadar ilişiği yoktur yazıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X